Hayırlı olsun hocam,siz hangi gün sipariş verdiniz hediye çeki alabilmişsiniz, ben 29. da verdim denk gelir mi ordan tahmin yürüyeceğim : D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (10. sayfa)
-
-
-
Mail adresini bı kontrol el eğer diğer stok sıkıntısı için mesaj attilarsa bir iki haftaya gelir atmadilarsa bugün yarın teslim olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurulumda ısınma vs var mi? Birde kamera nasıl ilk tespitiniz?
Kurulumunda ısinma olmadı kamerasi hoşuma gitti daha sonra çekilen foto atarım
-
Mi 10t pro, daha mı güzel çekmiş nedir
-
Bastaki 14tpro dur
-
Ankara Ankamall avm teshire açmışlar pro modelini şimdi gidiyorum bakalım s24 ile birebir kıyaslayacağim kamerayı. Kendi kıyaslamam tatmin ederse alır çıkarım cihazı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 4 Ekim 2024; 13:28:33 >
Hocam eline sağlık ana sayfaya bilgi olarak geçtim.
-
Aynen 14 ilk ki.. mi10 t pro 108 MP kullanim açık değil normal direk çekimleri..eskiden çok iyi çekiyordu yazılımla parlaklık beyaz seviyesini yukseltiler ne yazık ki bazen geceleri ışıkları patlatıyor
İlk olarak şunu diyeyim ısınma olmadı kurulumda fakat X4 gt nin ekranı daha parlak renkleri daha iyi veriyor şu anlık hayal kırıklığına uğradım ev içindeyim şu an
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Test ettim şuan güneş altında mi10 pro ile arasında ki fark ekranda 10 da sanki hayalet ekran var gibi fark var
1-2 fiziksel mağazaya sordum yanında airfrair veriyolar. Netten almak en iyisi olacak
Amazondan alinan telefonların tahmini tarihi 12-17 ekim yazıyor. Musteri temsilcisi ile görüştüm o da net birşey söylemedi. Hepsiburada vs farkli yerlerden telefon alıpta eline geçeb veya kargoya verilen oldu mu acaba?
11 12 ekim diyor benimkine.umarim sarj cihazi cikar icinden
Hepsiburada'dan aldım. Sabah teslim edildi. Birazdan kurulum ve aktarmaları yapacağım.
Vay arkadaş güle güle kullanın hocam sole 14 ün 1-2 fotosunu çeksen atsan. O kamera beni çok çok tatmin eder. Ama yanında 1000 tl kupon gonderceklerini bilseydim. İlk gün 2 tane alırdım hem kendime hem eşime yine. İkimizde de 10T pro var ve inatla hala sipariş geçmiyorum.
9tk peşin fiyatına bu arada ayrıca çok iyimiş. Bazı arkadaşlar 3tk-6tk iyi filan demiş ama hediye vb diğer şeyleri kurtarma noktasında 9tk kurtarır. 40k 9 ayda ancak 5k kurtarır çünkü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X