Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erolyildirim43 , darkex Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.048
Cevap
141
Favori
220.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun hocam,siz hangi gün sipariş verdiniz hediye çeki alabilmişsiniz, ben 29. da verdim denk gelir mi ordan tahmin yürüyeceğim : D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Tel geldi

• Ibanez@Forum I kullanıcısına yanıt
    Mail adresini bı kontrol el eğer diğer stok sıkıntısı için mesaj attilarsa bir iki haftaya gelir atmadilarsa bugün yarın teslim olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Kurulumda ısınma vs var mi? Birde kamera nasıl ilk tespitiniz?

• Kurulumunda ısinma olmadı kamerasi hoşuma gitti daha sonra çekilen foto atarım

• Mi10t pro vs 14t pro Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

Mi 10t pro, daha mı güzel çekmiş nedir Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

• taylo84 T kullanıcısına yanıt
    Bastaki 14tpro dur

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• Ankara Ankamall avm teshire açmışlar pro modelini şimdi gidiyorum bakalım s24 ile birebir kıyaslayacağim kamerayı. Kendi kıyaslamam tatmin ederse alır çıkarım cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 4 Ekim 2024; 13:28:33 >
  • Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

Hocam eline sağlık ana sayfaya bilgi olarak geçtim.

• ULTIMATE93 kullanıcısına yanıt
    Aynen 14 ilk ki.. mi10 t pro 108 MP kullanim açık değil normal direk çekimleri..eskiden çok iyi çekiyordu yazılımla parlaklık beyaz seviyesini yukseltiler ne yazık ki bazen geceleri ışıkları patlatıyor

• İlk olarak şunu diyeyim ısınma olmadı kurulumda fakat X4 gt nin ekranı daha parlak renkleri daha iyi veriyor şu anlık hayal kırıklığına uğradım ev içindeyim şu an

• Test ettim şuan güneş altında mi10 pro ile arasında ki fark ekranda 10 da sanki hayalet ekran var gibi fark var

• 1-2 fiziksel mağazaya sordum yanında airfrair veriyolar. Netten almak en iyisi olacak

• Amazondan alinan telefonların tahmini tarihi 12-17 ekim yazıyor. Musteri temsilcisi ile görüştüm o da net birşey söylemedi. Hepsiburada vs farkli yerlerden telefon alıpta eline geçeb veya kargoya verilen oldu mu acaba?

• cleric03 C kullanıcısına yanıt
    11 12 ekim diyor benimkine.umarim sarj cihazi cikar icinden

• cleric03 C kullanıcısına yanıt

Hepsiburada'dan aldım. Sabah teslim edildi. Birazdan kurulum ve aktarmaları yapacağım.

• Vay arkadaş güle güle kullanın hocam sole 14 ün 1-2 fotosunu çeksen atsan. O kamera beni çok çok tatmin eder. Ama yanında 1000 tl kupon gonderceklerini bilseydim. İlk gün 2 tane alırdım hem kendime hem eşime yine. İkimizde de 10T pro var ve inatla hala sipariş geçmiyorum.

9tk peşin fiyatına bu arada ayrıca çok iyimiş. Bazı arkadaşlar 3tk-6tk iyi filan demiş ama hediye vb diğer şeyleri kurtarma noktasında 9tk kurtarır. 40k 9 ayda ancak 5k kurtarır çünkü.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.