Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: drsancak Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.047
Cevap
141
Favori
220.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube'da çıkan ilk karşılaştırma videolarından biri. Cihazı görünce emin olacağız artık.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
  • Ekkkooo E kullanıcısına yanıt

Hocam çok farklı yorum var, plastik çerçeve cam arka yazan da var, komple plastik yazan da, pro daki gibi metal ve cam yazan da var. Belki de farklı coğrafyalara göre farklı üretim yaptılar anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de anlamış değilim. Cihaz teslim edildi olarak görünüyordu ama ben de dikkat etmemişim, sadece hediye olarak gönderilen kulaklık teslim edilmiş. Cihazın kendisi sistemde gecikmede olarak görünüyor.

Cihazın kendisini yollamayacaksınız hediyesini neden gönderirsiniz? Diğer satıcılardan önce satın alınması için firmanın uyguladığı bir çakallık olabilir bu!

• mi sitesinde hediyeler bitmiş eski saat kalmış sadece. Artık telefonun indirime girmesini bekleyeceğiz

• Mi 10 t pro kullaniyorum 4 yıldır pubg vs LoL oynuyorum tek şarj 4-5 saat oynarım hiç bir sorun çıkarmadı bana o yüzden yine tercigim mi 14 t pro oldu aldım 2 güne teslim edilecek mis
    Mediatek işlemci eski islemcilerinde ısınma problemi oluyormuş ama bunlarda teslerde gen 3 ile çok az bir farkı var birde en önemli olanı Xiaomi 3d sogutma geliştirdi ve ilk kez mi 14t pro da kullandı eğer dedikeri kadar iyi olursa sıcaklık sorununu tamamen çözdü kaygısı olan varsa bunu dikkate alabilir alan herkese hayirli olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Resim alabilirmiyiz mi sayfasında 4 Ekim diyor ilk kargolar sana nasıl geldi anlamadım 😃
    İlk yorumlarını merak ediyorum telefonla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirdaglar -- 3 Ekim 2024; 19:35:56 >
  • Mi de kargoya verildi yurt içi kargo gösterenler kargo nakil kodu yazıyor orda o mi kendi kargo sevkiyat kodu 48 saat içinde yurtiçi kargo gönderim kodları mesaj olarak gelecek mi de gmail hesabına mail atacak gönderi kodunu bilginiz olsun tahmini cumartesi veya pazartesi teslim olur

• Mi store şubelerine bugün telefonlar dagitilacakti yarın satış yapabilceklerdi lansmanı kaçıranlar gidip bakabilir

• kadirdaglar kullanıcısına yanıt

Maalesef saçma ama ülke için normal bir durum bu yaşadığım. Dün akşam saatlerinde paketimin kargoya verildiği mesajı geldi. Hepsi jet ile gönderildiği için haliyle ertesi gün teslim edildi ve eve geldiğinde sadece cihazla beraber hediye verilecek kulaklığın geldiğini gördüm. Cihazın kendisini bir sebeple yollayamayacaksınız hediyeyi yollamanın ne anlamı var onu da hala anlayabilmiş değilim. Şikayet kaydı açtırdım ve yanıtlarını bekliyorum bakalım ne olacak. İlk önce telefon teslim edildi görünüyorsa sıkıntı oluşturacak diye düşündüm ama siteye girdiğimde hala gönderilmediğini ve gecikme yaşandığını ilettiklerini gördüm. Şimdi iptal etsem bir dert etmesem ayrı dert bakalım yarın ne olacak...!!!

• Siteden kuponlarla 23 bin civarına mi 14t pro alanları duydum doğru bilgi midir arkadaşlar?

• Sungur16 kullanıcısına yanıt
    Yalan yanlış bilgi olduğunu düşünüyorum 1500tl ve 1tb için 2bin TL hediye çeki verildi

• hayırlı olsun yurddışı cihazlarda gelmiş. 16300 tl mi 14t 12 256

• spinmaster kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi telefonlar dağıtıma en erken cumartesi cikicak. Beklemen daha iyi çünkü geç sipariş verenlere stok sıkıntısından dolayı yeni telefonlar gelince dağıtıma baslanicak diye mail gönderdiler ucu açık onun

• pprc P kullanıcısına yanıt
    14 t kupon hediye düşersek 24000 civarı geliyordu aslında lasmanda almak daha mantıkliydi sonrasi yurt dışı mantıklı olabilir

• Sungur16 kullanıcısına yanıt
    Yanlış

• Mi14T 12/256
    499$

Mi14T pro 12/512
    669$

Sanirim yurtdisi fiyatlar böyle olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda direnç 14 pro daki gibi sıkintili olma ihtimali de yüksek

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

Bilgi ve cevap için teşekkür ederim. O halde bekleyeceğim. Madem cihaz gelecek ben de kullanmayı düşünmediğim hediye kulaklığı satışa çıkartayım :)

• Teşekkür ederim bilgi icin . S23fe almıştım 5 ay önce hala kullanıyorum, 14 pro max yanına almıştık memnun kaldım android dünyasından . Eldeki s23fe verip mi 14t almayı düşünüyorum, tabi fiyatlar biraz gerilerse. S24fe modeli de 30 bin civarı cıkıs yaptı , biraz geriler diye düşünüyorum.

• Benim cihaz yarın elimde bugün verildi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.