Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cirex , diabolus79 , bambogie , bambogie Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 24 Misafir (11 Mobil) - 15 Masaüstü13 Mobil
5 sn
4.094
Cevap
119
Favori
168.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12t de sensör sorunu yok ama bir önceki cihazım poco x3 proda sensör sorunu çok sinir bozucuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 2 Ekim 2024; 13:27:5 >
  • Bu seriyle Xiaomi yapay zekayı telefonlarına getirmiş oldu.Poco f6 serisinde bazı yapay zeka özellikleri vardı ama çeşitlilik yoktu.Fakat hiçbir yerde doğru düzgün anlatılmadı.Herkes kameralardan bahsediyor
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Daha da ucuza geliyor asgari ucret ve maaslar artacak ama hala 7k ödeyeceğiz
  • Bugün biraz yabancı sitelerden kamera karşılaştırma testlerine baktım 14t pro kamerası maalesef bayağı geride kalıyor iPhone 16 ve s24 ultraya göre 😔
  • doğru bi kıyaslama değil ama 40k lık cihazlara karşılık 70k lık cihazları kiyaslamışsınız.

• Ekkkooo E kullanıcısına yanıt
    Detayı görmediniz sanırım. Bayağı bir aşağıda kalıyor biraz değil 🙏
  • Ekkkooo E kullanıcısına yanıt

Türkiye fiyatlariyla karşilaştirmayin hocam,650€ ile 800€ avrupa fiyati olarak belirlenmedimi.?? Avrupada 800-900€ s23u yada 24u alinabiliyor.Alinabilecek bi cihaz varken yurtdişinda 14t ve pro modeline kim bu parayi neden versin.? Kamerasi gercekten kötü lecia diyip reklam yapiyor ama sensör den kacmasi utanc verici apple cihazinda 90-120 hz filan kullanmiş olsaydi düz serilerinde ortada xiaomi de kalmazdi ortadasuc applenin mecbur birakiyor

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Ben pwm dimmingi düşük cihaz almazdım.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar sizler nasıl profesyonellersiniz ki kamera çok kötü diyorsunuz.. ben de izliyorum aynı karşılaştırmaları t pro bence gayet iyi... bu arada lyt 900 sensör çokmu kötü.. sensöründen neyinden kaçılmış acaba... bütün yorumcular şu anki en iyi sensör falan diyor , siz tam tersini... tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
  • astrafe A kullanıcısına yanıt
    İzleyin
    TechTabletsyoutube
    Xiaomi 14T Pro Vs iPhone 16 Pro Max Camera Comparison - I'M SHOCKED!
    https://www.youtube.com/watch?si=Zk7j2IJHtZEV0JeN&v=4gbXw2X7rhQ&feature=youtu.be

• bu videoyu niçin gönderdiğini anlayamadım.. sizce burada iphone 16 pro max kamera konusunda her konuda t pro'yu eziyor mu... videoyu tekrar izlemenizi tavsiye ediyorum , çoğu konuda bence birbirine yakınlar... siz derseniz ki üstüne 70.000 daha koyar 16 pro max alırım, size saygı duyarım
  • Açık hava çekimlerinde bulutlardaki vs pembelenme dalgalanmaları görmüyorsanız siz alın kullanın güle güle. Firmanın lecia kamera iddiası üzerine benim eleştirim yoksa bu fiyata iphone dan iyi kamerası olsun derdinde değilim ama o kadar iddiadan sonra insan bariz bir fark bekliyor standarda göre.

• bariz bir fark beklerken hayal kurmuşsunuz... 4te 1 fiyatına mı... fiyatına göre t pro daha iyi bence
    Ben hayal kurmadım firma gereksiz sallamış diyelim.
  • İlgili videoda çoğu fotoğraf xiaomi'de daha iyi ve daha doğru görünüyor.
  • Cihazını teslim alan var mı? 14T titan gri almıştım ve az önce eve teslim edildi. Akşam açılışını yapacağım.

• spinmaster kullanıcısına yanıt
    nerden almıştınız.. benimki daha kargoya bile verilmedi , mi storedan aldım

Hepsiburada'dan aldım. Satıcı da kendisi... Hepsijet ile bugün teslim edildi. Xiaomi openwear kulaklık hediyeli...

• spinmaster kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun, çerçeve plastik mi baktığınızda bilgi verebilir misiniz? Birde kamera gece çekimi nasıl?

• Ibanez@Forum I kullanıcısına yanıt

The Titan versions of the Xiaomi 14T have a flat Gorilla Glass 5 at the front, a flat plastic frame, and a flat plastic back.

Hocam GSMarena daki incelemede bu şekilde yazıyor.

Bu arada Mi.comda sevkiyatlar 4ünde başlayacak yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.