Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Khalasar , cirex Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.086
Cevap
119
Favori
167.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • redmi note 10s den geçiyorum amazondan vade farksiz 6 taksitle ön siparişimi verdim 512gb t pro.bir kaç gün önce saat hediyesini görür gibi olmuştum amazondan

bir de amazondan alınca sarj cihazı çıkacakmı açıklamada kutu içeriğinde yazmıyor bilen varmı?

tr cihazı oldugu için çıkması gerek ama özellikleride yanlış yazmış olabilirler 4g yazıyordu

• antking kullanıcısına yanıt
    2000tl kişiye mi özel bende sepete ekliyorum ama çıkmıyor
  • ULTIMATE93 kullanıcısına yanıt

Saat hediyesi olunca maks 3 taksit yapıyor. Şarj cihazı çıkar. Tr cihazlarda şarj cihazı olacağı bilgisini verdi Xiaomi kendisi zaten.

• arkadaşlar mi store ne zaman göndermeye başlayacak.. ben de t pro aldım , gri...

• Mesela 14t pro 512gb ele alalım 43bin lira.

43bin lirayı bankaya yatırın her ay 7166 lira olan taksiti ödeyin.6 ayın sonunda elinize ne kalıyor bakın.

@Deae

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 1 Ekim 2024; 22:51:49 >
  • Bende 10T pro kullanıyorum. Ve kendi kendine açılıp kapanma sorunum var artık. Aslında cihazdan hala memnunum 4 yıla rağmen. Fakat ekranın açık kalma sorununa birde bu açılıp kapanma eklenince bezdirmeye başladı. Ve 10T serisinden beri ilk kez bi telefon hoşuma gitti. Sepete ekleyip ekleyip vazgeçiyorum. Bı taraftan şeytan dürtüyor 15i bekle ama yine plus getirmezlerse diyorum. Bı taraftan s25plus bekle diyorum onunda kamerası bu kadar iyi olmayacak. Ve Samsung arayüzü hiçbir zaman hoşuma gitmedi. 10t yi siparişi açılır acilmaz sipariş vermiştim. Bunda nie bu kadar kararsız kaldım bilmiyorum. Hayır zaten saatim de S1 hediyeler de yaramıyor. Peh ya...
  • Ekkkooo E kullanıcısına yanıt

Kanka bende çok düşündüm 10 t kullanıyorum tertemiz bir sorunu yok ama pil bayıldı iyice çok düşündüm kamera da çok zayıf kaldı 10 t ile artık güncelleme gelmiyor filan iyice düşüse geçti çok düşündüm 14 t proyu sipariş ettim bakalım fiyat bandı çok iyi lansman fiyatları artabilir tam emin değilim ama kardeşim de s24 ultra var kamera çöp bir türlü stabil olmadı oda pişman bende arayüzü çok seviyorum Xiaominin çok saçma sorunları var ama fiyat performans hep bence pişman olmazsın ben çok umutluyum cihazdan bakalım inşallah kronik sorunları çıkmaz :))

• pasaoglu86 P kullanıcısına yanıt
    Valla s24 ultra kamera stabil değilse Samsung yine benim kafamdaki Samsung. En son note10 yada s10 mu ne getirmişti arkadaş 5dk sonunda duvara firlatiyordum. Oldum olası sevemedim Samsung arayüzünü. Şirket telim Apple ondan ayrı nefret ediyorum.
    Mi 6 / Mi 8 / 10Tpro / 14T pro olacak hissediyorum ama herhalde 1 mediatek olması 2 hediyelerde istediğimi bulamamam beni durduruyor sanki. F7pro ya çok var daha oda aynı özelliklerle kısılmış kamera ile gelecek. Her yol 14tpro ya çıkıyor benim için ama nedense elim gitmedi almaya. Bu gece de bi uyuyam sabah ola belki veririm siparişi :)
  • 14, 14T ve 14Tpro karşılaştırma videosu izledim. Arka kapağın cam olduğu belirtilmiş 14T için. Yan çerçevenin plastik olması büyük hayal kırıklığı olmuşken bari bu doğru olsa... Sanırım cihazı ilk teslim alanın bildirimine kadar bekleyeceğiz.
  • Ekkkooo E kullanıcısına yanıt

Eskiden olsa neyse derdim de artık Mediatek işlemcileri çok iyi. Adamlar Samsung un yıllardır yapamadığını yaptı resmen. Dolayısıyla Mediatek olmasına takılmayın.

• sharpie kullanıcısına yanıt

6,5-7k daha ucuza almak demek peşin fiyatına 6 taksit. Dolayısıyla hediyelerden vs çok daha mantıklı bu şekilde almak.

• sharpie kullanıcısına yanıt

Çok mantıklı  

• zahidow Z kullanıcısına yanıt

Site üzerinden Canlı Sohbetten talep edin, tanımlıyorlar. Ama sadece pro 1024 GB modelde geçerli.

• cleric03 C kullanıcısına yanıt

Bu bir sorun değil telefonların genelinde var yalnız. 14t serisinde de vardır bu durum muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 2 Ekim 2024; 10:13:51 >
  • Gençler günaydın,
    14T pro 1024 GB almak istiyorum, 2 konuda fikirlerinize ihtiyacım var;
    *Birincisi renk konusunda tercihiniz nedir?
    *İkincisi ise verilen hediyelere benim şuan ihtiyacım yok, hiç açmadan satmayı düşünüyorum.
    Bu açıdan bakınca saat mi yoksa Redmi pad mi tercih edilmeli? Satılabilirlik anlamında...
    Gününüz güzel geçsin 🙋🏻‍♂️
  • gokmay kullanıcısına yanıt

Bence tablet.

• Amazonda 6 taksit bana da çıkıyor worldcarda. Pro modeli 40k ya almaya değer mi 30k ya Samsung s24 ü sattığımı düşünürsek aradaki 10k farka değer mi özellikle kamera için istiyorum cihazı yakın plan makro ürün çekimi yapıyoruz.
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

Hocam telefon kulagimdayken ekran açılıp duruyor. Mi 10t serisinde kronik sensörle alakalı bir sorun bu. Yazılım gelmişti aldıktan 1 sene sonra ama yine cozememişlerdi. Bahsettiğim ekran açılma sorunu bu.

Yıllardır telefonlarda sensör yok bilginiz olsun. Yazılımsal yapıyorlar bu işi. Ekranlar kasaya yapışınca sensör koyacak yer kalmadı. Note 8 serisinde bile vardı bu durum. He yazılımsal olarak daha iyi tepki veriyor olabilir eskiye nazaran.

12 lite ve 13T kullandım. Şimdi de bu cihaza geçeceğim. Her iki cihazda da sensör sorunu yok.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.