Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (5. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü7 Mobil
5 sn
4.086
Cevap
120
Favori
167.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi web sitesinde olan hediyeleri Amazon yapıyor mu ?

Eğer öyle ise taksit ile alacağım.

Bilen birisi yardımcı olabilir mi ?

• Sanırım, henüz cihazı eline alan olmadığı içindir.  Almayı düşünenler de kıyas yapmaya devam ediyor muadil cihazlarla...

• mtrkmn61 kullanıcısına yanıt

Amazondan almak saçmalık hediyeler yok + 1500 tl indirim yok, taksit olsa ne yazar zaten vade farkının döşemiş oluyor vermedikleriyle.

• spinmaster kullanıcısına yanıt

14t yi detaylı kıyaslayınca kamera hariç orta alt seviye bir telefon çıkıyor ortaya işlemci bayağı geri kalmış bir işlemci, cam victus bile değil gorilla 5, kasada gerçekten plastik ise tamamen kamera telefonu olmuş malesef. Pro modeli bayağı sağlam ama arada 10k fark oluyor 32-33k civarı olsa hiç düşünmez alırdım proyu.

• Ben 1500 TL kupon göremedim.

400 TL olarak kupon ekledi.

Ayrıca Vakıf kart olduğu için vade farkı almıyor.

Ben sadece seçenekler değerlendirmek amaçlı sordum hocam :)

• Mi store da mı taksit yapıyor?

• Yok hocam. Mi üzerinden alınca taksit olmuyor.

Bütçeyi bi tık aşıyor gibi sanırım honor 200'e yönelcem gibi.

Yani, aslında

Bu arada 1500 ₺ indirim kuponu nasıl eklcez onu bulamadım

• Honor 200 pro mu? Xiaomi 14t pro mu?
    Lütfen fikirlerinizi söyleyin yardımcı olun dostlar

Belki bana özeldir 1500 tl indirimin yanında 8000 liralık mi watch 2 de hediye aslında 30500 liraya geliyor bana pro ama saat ihtiyacım yok.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
  • Aslında Monitör ihtiyacım vardı ancak bitmiş.

Bende kupon olarak 400₺ çıkıyor. Ya da yeğenlere tablet alıcam ama zaten tablet normalde de 4K fiyatı var.

Sanırım Honor 200 daha mantıklı gibi.

Sanırım eski üyeliklere verildi 1500tl kupon. Ben eski üyeydim bende çıktı o şekilde sipariş verdim bende

Bende vazgeçmiş bulunuyorum işe yarar modeli pro ama f/p olarak uygun olmamış bakalım ilerleyen günlerde farklı kampanyalar olur belki.

• Hocam, ablam ve eniştemde yurt dışı cihaz var. eniştem telden çok memnun. Ancak ablamın teli kapalı olduğu için eniştem cihaz almak istiyor. Ancak kendisi çok para vermek istemiyor.

Honor 200 sanki işlemci, ram olarak daha iyi gibi.

Fiyatı da cabası.

• Beyler bu md 9300+ işlemci, snapdragonda neyle eş değer?
  • 14T almayı düşündüm ama çerçevenin plastik olmasından dolayı vazgeçtim. 14T Pro ise bana göre fiyatına uygun olmamış. Maksimum 35000 tl bence kabul edilebilir seviyede olabilirdi. Şimdilik almaktan vazgeçtim. Alan herkese hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın arkadaşlar.
  • eurotrip kullanıcısına yanıt
    Snapdragon 8 gen 3 ile eşdeğer, işlem gücünde 9300 plus önde, grafik gücünde 8 gen 3

nanoreview.net
    Snapdragon 8 Gen 3 vs Dimensity 9300 Plus: tests and benchmarks
    https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-8-gen-3-vs-mediatek-dimensity-9300-plus
  • Amazon bu cihaza nasıl 6 taksit yapıyor ya gerçek mi bu???
  • UNİXCAN U kullanıcısına yanıt

200 pro daha mantıklı , aradaki 10 000 tl ye değecek bir fark yok . muhtemelen 14 t pro nun fiyatı zamanla gerileyecektir . kağıt üzerinde antutu puanı daha yüksek olsa da mediatek ile snapdragon arasında snapdragon tercih ederim . oyunlarda optimizasyon daha iyi oluyor .

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Valla ben bu şekilde yaptım. Mi 10t prodan sonra çiçek gibi diyw düşünüyorum. Mi 10t proda tek sıkıntım hafızaydı. Sırf bu sebepten tel değiştirmiş oldum.

• antking kullanıcısına yanıt

Hocam bende 10t pro'dan geçeceğim inşallah. Benim 10t pro'da telefonla konusurken ekran acilma sorunu var ya ve çok rahatsiz ediyor beni. İnşallah bu sorunu gidermiş olacagim aldiktan sonra 😄

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.