Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (3. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.067
Cevap
120
Favori
167.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aslında 8k , 120w ve kablosuz kısmı çok cazip değil benim için... sadece ana kameradaki lensler farklı sanırım o kısım benim kafamı kurcalıyor.. 14t de sony lens varmış.. pro tam aklımda değil
  • sharpie kullanıcısına yanıt

Aslında düne kadar xiaomi s3 telefon vardı hediye olarak. Sepete ekleyince fiyat 1 tl ye inmiyordu olması gerektiği gibi. Bugün kaldırmışlar.

• astrafe A kullanıcısına yanıt

Xiaomi 14t nin yan çerçevelerin Aluminyum olmama ihtimali yüksek. Arka cam da kablosuz şarj olmadığı için 0.6 mm ince, çift katman cam yerine başka bir malzeme olabilir. Resimlerden tam anlaşılmıyor ama kullanılan malzeme kesinlikle farklı görünüyor.

• mustaac M kullanıcısına yanıt

Glass front,aluminum frame diye yazmışlar.çerçeve alüminyum.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 29 Eylül 2024; 15:59:19 >
  • Bence 14T pro iyi olmuş. 14T nin işlemcisi olmamış sadece. Gidip Poco X6 ya koyduğun işlemciyi koyuyorsun, e Poco 10k ucuz.

Yazılımını hiç beğenmiyorum Xiaomi'nin. 2 senedir kullanmadım gerçi belki değişmiştir.

Amazon vade farksız 6 taksit yapıyor şu an, Finansbank ile vade farkı ile 12 ye bölüyor. Uzun süreli kullanacak olan varsa 12 taksit ile pul olur para ödeyesiye kadar, alınabilir. Tabi iptal falan etmezse Amazon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 29 Eylül 2024; 16:20:17 >
  • mustaac M kullanıcısına yanıt
    14t de sony imx906 varmış... 14t proda lyt900 varmış.. o da Sony sensörüymüş gerçi ama direkt amiral telefon sensörü olarak geçiyor pro daki... kafam karıştı , 10k fazladan vermeye değermi bilemiyorum

Hocam 14t nin çerçevelere bakarsanız 14t prodaki anten çizgileri yok. Piyasadaki Aluminyum ve titanyum çercevelerde benim gördüğüm anten çizgileri hep mevcut. Anten çizgileri olmayınca yan çerçeve polikarbonat hissi oluştu bende.

• antking kullanıcısına yanıt
    2.000 indirim nasıl oldu?

Hocam 10 k ya güzel bir foto makineside alabilirsin :)

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Muhtemelen iptal :)

• 14 T Pro güzel olmuş. 14T de toplam pakete bakınca fiyatına göre gayet yeterli bence. 14T denemek istiyorum. Sanırım yarın gümüş rengini sipariş geçeceğim. Mi store saat hediyesi ve 400 tl kupon da verdi bana.
  • selam, hadi yazayım buraya. öyle teknik taktik bilmem ben. telefon teknolojisi nerelere gelmiş böyle :)

2019 kasım da aldığım m30s ile devam ediyorum. bu telefon 4gb. 64 gb. ve ben 30gb. kullanıyorum.

-internette gezerim bolca. - haber siteleri bolca. -fatsap bolca. -tivitır bolca.

- günde 15 dk. telefon konuşması. - yılda 50 foto anca. - oyun yok başka bir şey yok.

tüm bunları şöyle 4yıl/5yıl sorunsuz yapabilmek için aşağıdakilerden hangisini alıp geçeyim.

1.seçenek s24 fe 8/128 29k fiyat

2.seçenek 14t 12/256 30k fiyat

3.seçenek honor 200 12/512 20k fiyat

teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 29 Eylül 2024; 20:26:37 >
  • şu anki telefonumu yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum.. redmi note 10s... ve hala taş gibi hiç sıkıntısı yok.. değiştirmek istememdeki asıl sebep kamerası.. slmışken bu sefer iyisi olsun istiyorum.. fotoğraf makinam zaten var ama kullanmıyorum
  • su55 S kullanıcısına yanıt

Seçeneklerde düz honor 200 varsa onu alın geçin 9-10k cebinizde kalsın hocam.

Seçenek olarak aynı fiyat bandında Honor 200 pro koysaydı orada işte çarşı karışırdı  

işlemci olarak da pro oldukça önde, aradaki farka değer diye düşünüyorum. Ayrica kablosuz şarj ve daha hizli şarj imkanı var.

• trkocaer kullanıcısına yanıt

Bendede vakıf world var troy olduğu için mi taksit seçeneği çıkmıyor acaba

Ben hem yapı kredi worl hemde vakıf world ile denedim ikisindede çıkmıyor ikiside troy

• Troy ile taksit seçeneği çıkmadı benim kartlarla da. Axess visa açtım. Hediyesiz altı taksit, hediye ekleyince 3 taksit yapıyor vade farkı koymadan.

• gokmay kullanıcısına yanıt

Minin kendi sitesinde indirim tanımlanmış bana. Özel bir şey yapmadım

• Ota Benga kullanıcısına yanıt

hocam neden poco f6 denmiyor hiç ikisi arasında kaldım honor 200 ile

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.