Hocam bende ilk siyah verdim amazonda ilk siyah konulmuştu satışa, sabahtan beri iptal edip gri mi alsam diyordum. Ama senin mesajdan sonra siyaha devam etme kararı aldım 😅 |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (2. sayfa)
-
-
:)) siyah asildir hocam hayırlı olsun -
ben de gri siparişi verdim.. kafam karıştı şimdi... -
Canlar s24 cihazimdan 14t pro cihaza geçiş yapilirmi?
Hızlı şarj ve batarya süresi için geçmek ıstiyorum.
S24 cihazimi 26500e almıştım easycep 22500 veriyor.
14t pro 38500e geliyor saat hediyesi var
Kafam çok karışık yardım edin
-
Hocam yanlış anlama ama ben olsam geçmezdim sanırım ya. S24'de seni en az 3-4 sene götürecektir. Samsungun yazilimi bence daha stabil, hem ai islemcilerde 2-3 sene sonra çok daha gelişmiş hale gelebilir. Ben mi 10t pro dan geçiş yapacağım 4 sene oldu alalı, bu nedenle geçiş yapanlar için mantikli ama senin telefon yeni sayılır. Çok kârlı bir iş gibi görmedim. Ha kamera çok önemli olacak önümdeki dönem, kesin değişmem lazim gibi bir durum varsa anca o zaman anlarım. Çünkü bu telefonun kamerasi s24ultra veya iphone16 pro maxla kapisacak seviyede olacak. -
Bende kaydı çıkarsa geçmeyi düşünüyorum s23 ultradan. Elime para kalacak şekilde olacak çünkü. Bakalım kayıt işini çözerlerse geçme planim var -
Sizinde bahsettiğiniz gibi Mediatek işlemcili. Kayıt olma ihtimali bence %99. Takipteyim :)
-
s23u dan 14T ye neden geçmek istiyorsunuz ?
-
S23u gerçekten süper bir cihaz. Ama boyutu büyük . Sunduğu özelliklerden coğunu kullanmıyorum özellik olarak. Hızlı şarj ve yeni çıkan cihazları deneyimlemek ve üzerine para arttırmak için geçiyorum.
10 binlik cihazda aynı yaptığım işleri yerine getirecek çünkü. Çok beklentim yok. -
arkadaşlar sadece kamera için soruyorum 14t pro için 10.000 lira fazla vermeye değer mi -
Merhaba 41.5 nasıl aldınız acaba? 43000 TL kupon 400 TL veriyor 42600 oluyor
-
Güncelleme ile ilgili bir bilgi var mı? 14 t Pro kaç yıl alacak güncelleme? -
Yabancı bir sitede 4 Os 5 de güvenlik güncellemesi vereceğini okudum, ana nekadar dıoğrudur bilemiyorum.
-
Bende world kartı girdiğimde taksit seçeneği çıkmıyor sizin kart ticari olduğu için olabilir mi ?
-
Ticari değil. Vakıfbank world kart. Tekrar kontrol ettim 6 taksit oluyor bende.
-
Kupon daha önceden tanımlanmış olabilir.
-
Mi sitesinden 1tblık versiyonu 2000 tl indirim artı watch 3 ile 45bine aldım. Mi 10t prodan geçmek için mantıklı geldi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 29 Eylül 2024; 12:47:1 > -
10k hem kamera ve video da 8k hem işlemci hem 67w 120w cikiyor ve kablosuz 50w yaziyor sanirim.Bütçe meselesi:)
-
Bendede 6 taksit yapıyor worlde ama amazonda hediyeler yok.yada varda ben bulamadım.14t alana kulaklık veriyor sadece.proya hiçbirşey yok.
Siz hediye alabildinizmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 29 Eylül 2024; 14:50:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X