|
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (195. sayfa)
-
-
Arkadaşlar papscoverdan 2 tane kaplama aldım alıp deneyen oldu mu, maden sahasında mühendis olduğum için sürekli toza maruz kalıyorum ve tozdan dolayı eski telefonumda çizikler var, kaplama kullanıp deneyen var mı hiç -
Daha önce iphone da tam kaplamasını kullanıyordum paps ın. 3m olmasına rağmen 6 ay falan dayanıyor sonra atmaya başlıyor. Yedekli almanızı tavsiye ederim. Beklerim derseniz dbrand ın kaplamaları evladiyelik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 10 Aralık 2024; 12:50:57 > -
NFC ile ödeme yapanınız varmı,
ziraat bankkart için açık bende 2 yer haricinde ödeme yapamadım başka yerlerde farklı farklı poslar algılamadı cihazı
cihaz YD kayıtsız müdahale yok
-
50 mm Portre modu, Telefon üzerinde biraz filtre oynadım. 14T
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 10 Aralık 2024; 14:24:53 > -
Bende sorunuz çalışıyor bi sıkıntı yok. Garanti, vakıfbank denendi. Yerli cihaz. -
Yurtiçi ziraat vakıf yk ve işte sıkıntı yok. -
Selamlar, uzun zamandır takip ediyorum ama telefonu yeni alabildim, 14t pro bu arada. Bir sorun fark ettim. Ekranın dokunmatik algılamasının bazen atladığını hissediyorum, şöyle ki bir ikona hafif bastığınızda arada kaçırıyor yani algılamıyor, başta anlamadım sadece hissiyattı fakat dikkat edince öyle olduğunu farkettim. Başka yaşayan var mı acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezar61NFC ile ödeme yapanınız varmı,
ziraat bankkart için açık bende 2 yer haricinde ödeme yapamadım başka yerlerde farklı farklı poslar algılamadı cihazı
cihaz YD kayıtsız müdahale yok
Dirençli cihaz. Yapı kredide sürekli nfc geçiyorum. Çokta hızlı. Hiç okumamazlık yapmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chronicle -- 10 Aralık 2024; 15:38:48 > -
14t, 14t pro telefonlarinizda gunluk kullanimda pil sureleriniz hakkinda rica etsem bilgi verir misiniz?
Birde ek olarak gunesli havalarda selfie cekimlerinizde fonda isik patlamasi oluyor mu? İsigin az oldugu gece cekimlerinde kamera performansi nasil? -
benim merak ettiğim imei gömerek kullandığınız cihazlardan banka işlemi yaparken hiç mi güvenlik sıkıntınız olmuyor. Olayla ilgili teknik bilgim yok ama sonuçta eski tabirle bir crack yani virüs durumu var telefonda o arka kapıdan her türlü kötü amaçlı yazılım sızamaz mı?
-
14T
Hesapladığımda 8 saate yaklaşan ekran süresi aldım. Full açık, geceleri uçak mod ile 44 saat açık süre aldım. Bu ölçümde ekran süresini göz ardı ettim. Performans mod..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 10 Aralık 2024; 15:58:27 > -
Yok artık... İnanılmaz iyi... Profesyonel kamera ile çekilmiş gibi...
-
Amatör fotoğrafçı olmamın biraz etkisi
-
Böyle amatör fotoğrafçılğa can kurban
-
14T.
Cihaz detayları iyi veriyor. Işığı buldumu acımıyor. Zamanının SLR'lerindeki renk derinliğini hissettirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 10 Aralık 2024; 16:8:45 > -
IMEI işlemi ile yaptığın bankacılık işlemlerinin bir ortak noktası bulunmuyor aslında, ek olarak telefon eline geldiğinde sıfırlayıp yada official güncelleme yapıp sonra sıfırlayıp kullanırsan içerisinde 3. Parti bir uygulama da kalmayacaktır.
IMEI işlemi cihazın modem katmanında yapılan bir işlem. Normal uygulamaların olduğu alan değil yani ikisi arasında sadece belirli komut özelinde bir haberleşme oluyor.
Sorun olabilecek tek nokta bu işi yapan kişiler fake rom kurup, içine 3. Parti zararlı uygulama yüklemesi yapabilir. Onu da telefon elinize geldiğinde official rom ve fabrika ayarlarına dönerek bertaraf edebilirsiniz
Güvenlik uzmanı değilim ama bildiğim kadarıyla cevaplamak istedim. IMEI olayı değil de asıl sağdan soldan indirilen uygulamalar daha büyük tehlike bu konuda. Bilinmeyen bir uygulama indirip bir de 50 tane yetki veriyor insanlar, SMS oku, telefona eriş, dosyalara eriş vs şeklinde sonra o bilgim çalındı bu banka uygulamam hacklendi diye dolaşıyorlar.
-
Güzel açıklama
-
14T
-
quote:
Orijinalden alıntı: eCCoIMEI işlemi ile yaptığın bankacılık işlemlerinin bir ortak noktası bulunmuyor aslında, ek olarak telefon eline geldiğinde sıfırlayıp yada official güncelleme yapıp sonra sıfırlayıp kullanırsan içerisinde 3. Parti bir uygulama da kalmayacaktır.
IMEI işlemi cihazın modem katmanında yapılan bir işlem. Normal uygulamaların olduğu alan değil yani ikisi arasında sadece belirli komut özelinde bir haberleşme oluyor.
Sorun olabilecek tek nokta bu işi yapan kişiler fake rom kurup, içine 3. Parti zararlı uygulama yüklemesi yapabilir. Onu da telefon elinize geldiğinde official rom ve fabrika ayarlarına dönerek bertaraf edebilirsiniz
Güvenlik uzmanı değilim ama bildiğim kadarıyla cevaplamak istedim. IMEI olayı değil de asıl sağdan soldan indirilen uygulamalar daha büyük tehlike bu konuda. Bilinmeyen bir uygulama indirip bir de 50 tane yetki veriyor insanlar, SMS oku, telefona eriş, dosyalara eriş vs şeklinde sonra o bilgim çalındı bu banka uygulamam hacklendi diye dolaşıyorlar.
açıklama için teşekkürler 2 noktada tam emin olamıyorum. 1 banka uygulaması yeni cihaz kaydederken mobil veri istiyor haliyle bankaya bu imei no vs vs sizin bahsettiğiniz kurcalanan bilgiler iletiliyor haliyle o alana erişim olmuş oluyor.
2 güvenilir bu işlemi yapacak bir yer lazım sonuçta al x imei yi bu alana gir değil yazılımsal işlemler yapılıyordur diye düşünüyorum. Hoş dediğiniz gibi asıl sorun uygulamalar ve bilgilerimiz darkweb de para bile etmiyor o kadar bol :D sadece banka nezdinde bi hack olayı olsa kardeşim senin telefonun böyle böyle denip sıyrılma ihtimali çok kolay gibi geliyor. Güvenebilsem bu işlere telefona absürd rakamlar ödemesem güzel olacakta işte...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X