Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DusSoSa Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü7 Mobil
5 sn
5.800
Cevap
160
Favori
272.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgi icin tesekkurler. Selfie kamerasi gunesli havada cekimlerde nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsallar kullanıcısına yanıt

Güzel. Ama ışık gittiği an çuvallıyor.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Çok iyi yaa

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi belirli kod setleri dışında OS katmanı ile imei'nin yazıldığı katman haberleşme kurmuyor ondan dolayı bu bilgi banka uygulamasından gelmiş yada bu bilgi 9gag uygulamasından gelmiş gibi pek ayrım yapabilecek bir kod seti yok imei'nin olduğu katmanda. Official işletim sistemi kurulumu yaptığınız taktirde 0'a yakın oranda sorun yaşama ihtimaliniz var. Dediğim gibi uygulama katmanında kullanıcının indirip yetki verdiği uygulamalar sebebi ile sorun yaşama oranı diğerine göre kat ve kat yüksek.

Fake rom / üzerinde oynanmış rom kurulumu yapılırsa IMEI çakarken orası ayrı tabiki.

Bu arada hiçbir banka sizin telefonunuzdan yapılan bir işlem için mesuliyet kabul etmeyecektir, IMEI olsun olmasın, çünkü o işlemin sizib telefonunuzdaki değilde bankadaki güvenlik açığı sebebiyle yaşandığını kanıtlaman gerekecektir vs. vs. derin konular bunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 10 Aralık 2024; 18:45:4 >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    Sistem navigasyonuna girin. Tam ekran göstergesini gizle'yi seçin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dokunmatik ekranda bugüne kadar sorun yaşayan oldu mu acaba?

• asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Işığı güzel aldı mı yok ediyor gerçekten.

• babayı izle kullanıcısına yanıt

Doğru Focal uzaklıkta keskinlik ideal. AI gibi düzenlemelerden kaçıyorum.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Eyvallah

• Al görüntü motoru ayarları nasıl olmalı bilgi alabileceğimiz bir arkadaşımız var mı? Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt
    NFC yaklaştırırken uygulamanın açık olması gerekiyor mu? Yada ekran kilidi kapalı ilken çalışıyormu? Nasıl ödeme yaptınız?

• o_delibas kullanıcısına yanıt
    Süper çözünürlük olanı aktif et.
    Al hdr geliştirmeyi de açık bırak
    Memc kapalı 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 11 Aralık 2024; 0:5:26 >
  • başka bir kartı aktif edeyim o zaman, ziraat Bankkart ta sorun oluyor genelde poslardan kaynaklı NFC okuyor ama pos işlemi yapmıyor, 2 yerde düzgün işlem yapabildim gerisinde olmadı, okuyor ama ya hata veriyor ya da işlemi yapmıyor

NFC kaynaklı değil çünkü NFC acayip hızlı okuyor

@Cyberbrkk

• çok güzel anlatmışınız, olay genelde kullanıcıdan kaynaklanıyor,

fake rom olursa tabi sakıncalı ama orjinal romlarda sıkıntı olmaz, kullanıcı kurduğu programlara iyi dikkat etmeli saçma sapan programlar öyle izinler istiyorki çoğu kullanıcı bakmadan izin veriyor,

• Selamlar mi 14T pro wifi performansı nasıl?

Redmi note 9 pro dan geçmek istiyorum.

• eCCo kullanıcısına yanıt

o zaman durum özetle şu imei olayının işletim sistemi ile alakası yok. Ben crackli windows mantığı ile düşünüyordum. imei yapılsada orjinal güncellemeler vs devam ediyor. Playstationların kırılması tarzı belli bir sürümde kalma zorunluluğu var sanıyordum ben olaydan çok uzakmışım hiç düşünmemiştim forumda nfc vs vs görünce merak etmiştim bilgi için teşekkürler.

• RmzBurak kullanıcısına yanıt
    Wifi 7 ye kadar desteği var çekim gücü güzel 👍

• XaserED kullanıcısına yanıt
    Varsayılan olarak o uygulama tanımlıysa ekranınızın açık olması kafii. Tanımda başka bir uygulama varsa uygulamadan ödeme ekranına girmeniz gerek

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Aynen o şekilde, imei ile cihazın kalanının bir bağı yok. Sonuçta her telefon öyle yada böyle bir imei yazılarak kullanılıyor veya yurtdışından alınıp pasaporta kaydediliyor ve bunların tamamı cihazın ana yazılımından bağımsız oluyor. Alakalı sistemler olsa devlet imei kaydını 2 tıkla (parasını da seve seve alarak) yapamazdı.

14T ailesi YD cihaz kullanıcıları:

https://forum.donanimhaber.com/14t-14t-pro-direnc-server-kullanicilari--160051009

Detaylara bakabilirsiniz, güvenilir satış noktası konusunda da dm atarsanız tavsiye verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 11 Aralık 2024; 12:18:50 >
  • Game Turbo ayarlarını nasıl yapmak mantıklı? Her şeyi son ayara mı getiriyorsunuz? Performans elde etmek için.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.