Hacı abiler, ikinci alanı aktif ettim ancak geçiş için sürekli ayarlara girip geçiş yapıyorum. kısayol'u yok mu bu işin? Samsung'da tek butonla geçiyordum. |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (197. sayfa)
-
-
2. alan için şifre vs oluşturmuş olmanız lazım, telefon kilidini açarken 2. alan şifresini girerseniz direkt 2. alan açılır
-
Aynen kullanıcıya çok iş düşüyor, daha yeni x bir IPTV uygulaması ile ilgili haber çıktı, keylogger vs varmış içinde diye.
-
bu ayarı nerden yapıyoruz hocam
-
hangisi hocam sakata gelmeyelim
-
Ayarlar>ekran parlaklık>al görüntü ayarları -
sağolun hocam
-
sağ parmağım 2. alanı, sol parmağım 1. alanı açıyor. ilginç ama hoşuma gitti :)
-
Yabancı forumlarda HyperOs 2'nin dağıtıldığı yönünde paylaşımlar yapılıyor. Almanya kullanıcıları bölgeyi Hindistan olarak değiştirdikten sonra almaya başlamışlar. (Beta değil normal OTA güncellemesi)
-
inatbox diye bir uygulama
https://www.turkiyegazetesi.com.tr/teknoloji/inatbox-iptvde-dolandiricilik-alarmi-dolandiricilik-magdurlari-isyan-etti-1038917
-
Hocam Kasım'da geliyor zaten acele etmeye gerek yok -
14t yurtiçi cihaz için güncelleme hala gelmedi. bölge değişimi ile deneyen oldu mu? -
evet parmak izi olayına girmedim seçeneklerde var zaten şifre, desen, parmak izi diye hangisi işinize gelirse artık:)
-
s23ten 14tye geçtim.
pil süresi kamera stabilizasyon her açıdan çok daha düzgün ve verimli bir cihaz.
eskiden redmi note 8 kullanıp beğenmemiş ve başka cihaza geçiş yapmıştım.
cihaz sınıfından kaynaklanıyor olabilir ama son 10 yılda edindiğim cihazlar arasında en memnun olduğum bu diyebilirim.
uzun dönemli kullanım konusu deneyim açısından şimdilik muamma.
çok gıcık olduğum ancak bir taraftan da memnun olduğum konu hızlı şarj/şarj aleti hikayesi ama hiç takmayacaklar da olacaktır.
ben olsam 14t pro alır devam ederim. -
Yazılım Kasım demişlerdi daha önce 2 hafta sonra Aralık ortası bize gelir tahmini yapmıştık büyük ihtimal yıl sonu gelmeden güncellemeyi alırız. -
cihazdan çıkan jelatin türü, çizilmeyi ve dağılmayı önleyebilecek bir kaplama.
değiştirip cam taktım ama telefon ağırlaştı, üzerindekinden çok memnundum. -
Eu ya stable beta geldi tr bölgesinde daha yok. Redmi k70 ultra çin yazılımına 2-3 hafta ekleyin stable kanalı için. -
inat tv nin klonu diyelim insanlar maç vs izlemek için indirdiğinden pek dikkat etmiyor google play de yok nerden bulursa indiriyor tabi sahtesini indiren hayatının hatasını yapmış oluyor tabi doğrusu hangisi o da muamma bende kullandım önceleri ama sorun yaşamamıştım
-
2. alan seçeneklerine 2. alandayken giriliyormuş. Ben 1. alandayken arıyordum. Neyse hallettik artık, teşekkürler.
-
Daha önceden sorunsuz kullanan arkadaşınız varsa size uygulamanın içinden ling gönderiyor onunla kurulum yapmak en güvenli yolu 👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X