Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kutuzov , bambogie , cirex , zorbey27 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (6 Mobil) - 12 Masaüstü8 Mobil
5 sn
4.094
Cevap
119
Favori
168.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam çok değerli bir bilgi vermişsiniz teşekkürler. Cihazı sıfırlayınca kesin 3. parti uygulamalar gidiyor mu? Reklamlara çözüm değildir ama sanırım değil mi bu yöntem? Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibanez@Forum I kullanıcısına yanıt

Bu reklam var mevzusunu kim çıkardı bilmiyorum ama ben hiç görmedim nedense. 3. Partileri de silebiliyorsunuz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159856092

Şu mesajdaki yöntemle 10 dk nızı almadan çözersiniz.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler. Gördüm fakat negatif bir etkisi vs. olur mu bilmiyorum, uzun olmayabilir ama neden bu kadar detay var anlamıyorum ve güvenlik açığı olabilir ya da birşeyleri bozabilir diye içime sinmiyor. Xiomi neden bu kadar zorlaştırıyor ve dikte ediyor gerçekten anlamak zor.

Bu arada bende baya reklam çıkıyor :) . Uygulama ayarlarından tek tek kapatmak gerekiyor, yapmaya çalışmama rağmen halen çıkıyor malesef.

Uygulamalardakileri kapattıysanız

ayarlar - daha fazla bağlantı seçeneği - özel DNS seçeneğine girip oraya dns.adguard.com yazın ve o seçili olsun, reklamların yüzde 99'unu engeller.

• Cyberbrkk kullanıcısına yanıt
    Verilmiş olsa mifirm de olurdu .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lurian kullanıcısına yanıt
    Samsung s23 bende de var. 14t'de reklamlar sizi rahatsız ediyor mu veya komple kapatılabiliyor mu

• Reklam olayı yok bende ayar yaptktan sonra reklam felan çıkmıyor artık

• F01-740d F kullanıcısına yanıt
    redmide aynı sıkıntıyı çok yaşıyordum.
    kapatabiliyorsunuz.
    sıfır reklam şu an telefon.

DNS hikayelerine bulaşmadan yapılabiliyor hocam, ben ilk ayarlar gibi bir video ile yapmıştım.

yapması o kadar da zor bir hikaye değil.

daha önceki mesaj aktardığım gibi, ben bu sebepten epeyce yılmış bir redmi note 8 kullanıcısıydım ve telefonu sadece bu reklam ile uzun dönemli performans problemleri için değiştirmiştim.

androidde 3 kez samsung kullandım ve 3ünden de ne performans ne kullanıcı deneyimi açısından keyif alamadım, memnun kalmadım.

uzun dönemli olarak pil ve performans yine sapıtırsa bu telefonu da değiştirmek durumunda kalırım ancak stabilizasyon konusunda ortalama 3-4 yılı çıkarması benim için yeterli.

Apple kanadında bile bu max 6-7 yıla çıkıyor ki son yıllarında zaten telefonu ilk aldığınız haliyle kullanamıyor oluyorsunuz.

Bugüne kadar ağırlıklı olarak samsung, apple ve redmi telefonlar kullandım, arasında en memnun olduğum cihaz xiaomi 14t oldu. hızlı şarj, uzun şarj süresi ve kamera performansı buradaki etkili faktörler.

Yaklaşık 40-48 dakika arasında minimum %80 şarj oluyor. Ekran açık sürem şu an neredeyse 24-28 saat arası. Oyun vesaire oynamıyorum ancak navigasyon, sosyal medya veya e-posta/ofis işleri için neredeyse sürekli elimde.

Almayı düşünen arkadaşlar bence rahatlıkla geçebilirler, özellikle samsung kanadıyla bir memnuniyet farkı olacağını hiç sanmıyorum. hatta arayüz ve kamera açısından bence 14T fersah fersah daha iyi.

S23ten geçtim, performans açısından bence 14T daha başarılı.

14T ile 14T pro meselesi ise bence tamamen bütçeye bakıyor. 14T pro alsaydım keşke dediğim bir eksiklik hissetmedim açıkçası.

Bence 512 modeli bulunuyorsa tercih edilebilir.

Umarım almayı düşünenlere yardımcı olmuştur.

• 2 haftayı geçti. 1 tane reklam dahi görmedim. İlk kurulumda onayladığınız tıkları, ve sistem uygulamalarındaki reklamlar, gizlilik altındaki reklam bilgilerini kaldırın / silin vs vs...

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt
    bu arada böyle oluyor mu bilmiyorum ama bölge değişimiyle denedim, güncelleme göstermedi.

detaylar benim için bu konuda çok kafa karıştırıyor, TR cihazları için takriben bu süre ne zamana denk geliyor hocam?

Aralık ayının 3 ya da 4. haftası olması gerek, çin romunun çıkış tarihine bakmam lazım.

TR cihazıysa kurdukları ROM'dan kaynaklı muhtemelen. YD olarak hem 14T hem 14T Pro kullanıyoruz reklam vs asla yok.

Rom'un orijinal içinde olan uygulamalar geri gelir dışarıdan yüklenen bişi varsa onlar gider hocam. Atıyorum Facebook uygulaması orj romda oluyor mesela, o her türlü gelir geri. Gibi gibi ...

Ben yıllardır adguard DNS kullanıyorum ve memnunum, sadece Xiaomi ye özel değil Samsung da falan da çok kullandım çünkü bütün uygulamalar ve internette gezinirken çıkan reklamları genel olarak engelliyor (%97) oranında falan.

• eCCo kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgi için tekrar. Bu arada ilk mesajınız da belirttiginiz sıfırlama ile 3. parti uygulamalar gidiyorsa onu yapacağım baştan, yanlış anlamadım sanırım değil mi? Sonrasında reklam kapatma kısmına bakarım

Yani atıyorum siz orijinal rom içinde olmayan bir uygulama indirdiniz örn::donanimhaber uygulaması, 0 dan yeni rom yüklerseniz yada cihazı sıfırlarsanız donanimhaber uygulaması silinir, ama orjinalde olan ve sildiğiniz Facebook uygulaması tekrar yüklenir.

• Arkadaşlar mi14 t Pro aldım malum yollarla kayıtlı ancak arama uygulaması google. işim gereği arama kaydını çok fazla kulllanıyorum. Eski telefonum da da endonezya rom kurulu şimdi bununda arama uygulaması xiaominin kendi uygulaması olsun istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim.

• Son 3 yıldır kullandığım cihazlar 12 lite, 13T ve son olarak 14T. Hepsi mi Türkiye cihazıydı ve rom yükleme gibi işlemleri hiç yapmadım. Cihazdaki kullanılmayan uygulamaları kapatma gibi işlemleri de hiç yapmadım. Sadece cihazı kullandım ve burada da bahsedilen bu reklam olayını bir kez dahi yaşamadım. Şu anda da 14T cihazımda hiçbir reklam görmüyorum.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

47. haftanın son günü Çin'e çıkmış. bugfix vs yapmazlarsa önümüzdeki 2 hafta içerisinde TR romu gelir. global arkadaşları bilmiyorum. xiaomitools tan 14t pro için "rothko" 14t için "degas" kodadını aratarak tarihlere bakabilirsiniz.

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, var ol

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.