14t siparişi vererek bende aranıza katıldım bakalım hayırlısı reklam olayına gördüğüm kadarıyla olmazsa sorun yokta olursa artık bir yoluyla hallederiz. |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (200. sayfa)
-
-
pro modelin hoparlör ses kalitesi ve yüksekliği nasıl arkadaşlar
ahizeyi değil de dışarı ses veren hoparlörün kalitesinden bahsediyorum ben sık kullanırım müzik dinlerim -
3 gün önce aldim dunyanin diyorum bakin dunyanin belkide en kotu hoparlorune sahip ses temiz ama berbat heleki bassi hayatta duyamazsin 13 pro plus var evde o bile super bass veriyor cok asiri tel değiştirdim infinixten tut xiaomi samsung iphone infinix tecnolardan bile kotu hoparloru var sadece tizz hayatimda yaptigim en buyuk hata oldu. telefon diger herseyiyle super ona lafim yok ama 10 yil onceki hoparlorumu koydular ne yaptilar nasil bu kadar geri gidebilir bir firma ses konusunda direk satacağım yurtici almistim o kadar morelim bozukki 5 bin 10 bin altina vereceğim direk
-
Bazı bura hariç yorumlarda ahize sesinin berbatlığı, kısıklığı, ya da arayanın ulaşamaması gibi sorunlardan bahsetmişler.
Ben böyle birdizi hatalar ile karşılaşmadım. Şuana kadar memnunum. 14T Tr cihazı
-
ses kişiden kişiye değişmekle beraber şimdiye kadar kullandığım en iyi hoparlöre sahip bir telefon, telefondan ses sistemi performansı beklemekte abes olur yeterli ve net bir sesi var,
ahize olayına gelince ses çok net ve yüksek hatta dışardan net duyuluyor, o yüzden ahize sesinde yarım kısarak kullanıyorum,
iş yerinde telefonda anlık ses gitmesi oluyor ancak işyerinden kaynaklı telekom hattı bulunduğum yerde sıkıntılı sadece ben değil telekom kullanan herkes ve farklı markalarda aynı sorunu yaşıyor (samsung, vivo, iphone, infinix ve tecno ) yani telefon kaynaklı değil hat kaynaklı
ahize sesiyle ilgili başka detayda operatörden kaynaklanabiliyor o yüzden telefonu kötüleyen bu işten anlamıyordur
-
-
Bu arada. Sistem uygulamalarına gelen güncellemeden sonra, çalışmayan siyah ekranda kalan süper duvar kağıtları artık düzgün çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebze -- 13 Aralık 2024; 23:0:55 > -
Parmak izinden hiç memnun değilim.
Kendi jelatini var üstünde
Önerisi olan var mı? -
jelatini sökün gitsin çıplak ekranın verdiği hazzı hiçbir ekran koruyucu veremez cihazlarımda hiç ekran koruyucu ve jelatin kullanmıyorum çizdiğim ekran olmadı.. -
Başkan bu Xiaomi 15 pronun server kaydına bir indirim gelmedi mi. Valla telefonu alacam ama bekliyorum
-
-
-
-
Zaten orijinal jelatini kötü olana kadar kullanıyorum ben. Eğer parmak sorunu jelatinle ilgili ise sökeceğim.
-
Dirençli olup da yükleyen var mı acaba ?
-
Bende direnç yok hala -
Anladım hocam. Yedek tel yok bende, olsa denerdim şimdi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 14 Aralık 2024; 11:35:9 > -
Denedim de bir şey anlamadım çoğu özellik sonradan gelecek belli -
Bir yerlerde 2.1 çıkacak yakında vs yazıyordu özellikler onunla gelecek olabilir.
-
Evet Çin'e bile yeni ekliyorlar özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X