Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fiiliyol , YakınPlan , Leonozgur35 , cirex Daha Az
4 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 15 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
4.087
Cevap
119
Favori
167.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam merhaba mesajınızı gördüm redmi note 8 kullanıyorum halen 5 yıl oldu artık ömrünü tamamladı gördüğüm kadarıyla samsung vs bulaşmak yerine de tavsiye ediyorsunuz bu reklam problemi bende de var nasıl kapattınız?

• Ibanez@Forum I kullanıcısına yanıt

Dns için hattınızın vodafone olmaması gerekiyor.

• reklam olayı bende de vardı az da olsa cihaz Yurtdışı, ayarlar bölümünde ve bazı uygulama içinde reklamları kapat kısmı var onları kapattım, onun haricinde de debloat yöntemi ile reklam ile alakalı uygulamaları kaldırdım şimdi reklam gelmiyor

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    8 saat ekran süresi ve kalan %50 şarj
    144hz de normal modda gelişmiş dokular açık
    Daha önce 12 saat ekran süresi almıştım telefon gayet verimli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende yd 14 t pro alarak aranıza katıldım. İlk sarjda neye dikkat etmeliyim

• been1 B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam🙋🏻‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSCO_CS kullanıcısına yanıt
    Bunun cevabını bulursanız beni de bilgilendirir misiniz lütfen?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar, bu duvar kağıdına göre masa üstündeki Google Keep, Google Calendar widgetlarının renkleri değişiyor. Bunu kapatabiliyor muyuz acaba, bilen var mı?

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Hocam bu listeyi uygulayıpta herhangi bir sorun yaşadığınız oldu mu? Bende uygulamak istiyorum

• 14t pro kullanan arkadaşlar fotoğraf modunda 2.6x de foto çekerken eis çalişiyormu bakabilirmi acaba ? 2.6 yani telefoto kameraya geçince eis çalişmiyo bende 2.8x zoom yapinca çalişmaya başliyo. Sizdede aynimi 14t pro kullanicilari ??

• Custom iconları nasıl yapabilirim launcher yapmadan?

Başka markaların OS'lerinde haricen yüklediğim iconpack'leri kişiselleştirme alanlarında görebiliyordum.

HyperOS de yüklediğim simgeler görünmüyor.

Ya launcher ve sonrası custom icon, ya da kendi tema bölümünden temalar. vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 13 Aralık 2024; 0:52:30 >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt

Bende bu konuyu merak ediyorum. Google uygulamaları bile kaldırılamıyor.

• Hicks kullanıcısına yanıt

Cevabı basit. Uygulamanın bulunduğu romu yüklemeniz gerekiyor.

• Hicks kullanıcısına yanıt

Hocam yazılımcı bir arkadaş ücreti mukabilinde uzaktan bağlandı yetkili hesapla Rusya Rom kurulumu yaptı şimdi sorunsuz kullanıyorum. Normalde 600 tl tutar demişti ama aldığım arkadaş 250 tl ye konuyu halletti kalanı kendi aralarında hallettiler.

Bilgi için çok teşekkürler ama ROM değiştimeyi düşünmüyorum, güle güle kullanın…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Daha tarafsız bilgi almanız adına uygulayan diğer arkadaşlara sormanızı öneririm. Listede sorun yaşatacak sistem uygulamaları yok zaten. Ama listenin kendime göre olduğunu, xiaomi nin çok fazla izin isteyen ai uygulamalarını da sildiğimi hatırlatayım. Bu uygulamaları kullanmaya devam edebilmek için ai vision vs gibi uygulamaları silmemeniz gerek.

Root yaparsanız magisk te global miui/hyperos caller patch i var onunla beraber hyperos caller uygulamasını yükleyebilirsiniz.

• Youtube de direk telefon üzerinden adb komutları ile uygulama silme yöntemleri gösteriliyor da oradaki uygulamaya güvenemedim, deneyen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 13 Aralık 2024; 14:43:24 >
  • eCCo kullanıcısına yanıt

o uygulama ile sildim bazı programları, özellikle de hiç kullanmayacağım google uygulamalarını

• zorbey27 kullanıcısına yanıt

dikkat edeceğiniz bişey yok telefonda ilk ne kadar şarj varsa bitirin sonra normal şarj edin, piller eskisi gibi değil artık öyle 12 saat şarjda dursun vs olayı yok,

benim tel geldi içindeki şarjı bitirdim, sonra şarj ettim hatta hızlı şarj ettim 19 dk olayını test etmek için tel 19-20 dk da doldu şarjı çıkardım kullandım o gün bugündür de hep öyle yapıyorum pil performansı çok çok iyi nazar değmesin

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.