Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (205. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 20 Misafir (7 Mobil) - 16 Masaüstü10 Mobil
5 sn
4.094
Cevap
119
Favori
168.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
Giriş

Telefonunuzun yurtdışımı yoksa Türkiye cihazımı olduğunuda yazarsanız iyi olur.bu özellik yurtdışı cihazlarda var sadece diye biliyorum.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Cevap için tesekkürler. Biraz arastırdım ekranı 60 hz dusurdum. Telefon uyku durumundayken whatsapp bildirim cubugu gorunmuyor onun yerine ekranın sagında ve solunda dikey ışıklar yanıyor. Bunu değiştiremez miyim?

• sharpie kullanıcısına yanıt
    Eu ve cn dışındaki tüm romlarda kayıt özelliği var. TR de dahil.
  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Benim cihazda yok.mi storedan alınma.romla işim olmaz düz kullanıcıyım.

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Kayıt özelliğini kullandınız mı hiç? Kullandıysanız kalitesi nasıl? Ayrıca orjinal sürümde var dimi bu özellik? Yani rootsuz mu?

• maximilanos kullanıcısına yanıt
    Ses kayıt etme özelliği tr de var açıldığında karşı tarafa sesli olarak şuan aramanız kayıt edilmektedir diye haber veriyor ister siz durdura basıp kapatabilirsin yada konuşmayı sonlandirdiginda otomatik kayıt bitmiş oluyor konusma bitmeden durdurdugunuzda yine sesli olarak kayıt durdurulmuştur diye haber ediyor .
    Arama geçmişsinden girip hangi kişi kayıt ettiyseniz onun üzerine gelip seçip kayıt yaptığınız görüşmeyi seçip ister avizeden ister hoparlörlerden dinleyebilirsiniz
  • Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

Cihaz eşimde sizin mesajdan sonra baktım denedim kayıt varmış.

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

Karşı tarafa kayıt edilmektedir uyarısını kapatabiliyor muyuz?

• Arkadaşlar selam telefon haftaiçi teslim edilecek görülüyor ilk açılışta vs özel yapmamız gereken bir şey var mı?

O özellik kapanmıyor karşidakinin tr de yasal hakkı olduğundan
  • Yaklaşık bir ay oldu telefonu alalı, bolca okurum pek bir şey yazmam. Android ikinci telefon olarak durur çok karmaşık da değildir işlerim. 14T Pro ile idare ediyorum. Ancak pil konusu genel olarak herkesin anlamadığı bir şey olmuş gibi. Bunda bende hem fikirim. Bir ara 2 gün gidiyor. Bir ara 7 8 saat bitti. Yani bir standartı yok. 15 Pro Maxte de aynı. Her bağlantı çeşidi açıktır, kapatmam. Nedir her akşam şarja takarım öyle ya da böyle günü bir şekilde çıkartır. Ne zaman 0'a kadar düşürüp şarj edersem o zaman telefon uzun gidiyor. Ne zaman %20-30 100 yapsam telefon daha az süre gidiyor. Bunu çözemedim. Bir diğer sorun da güncelleme. Aynı telefon, kimine güncelleme geliyor kimine gelmiyor. Kiminin telefonu 1.0.03 kiminin 1.0.08 kiminin 2 oldu. Bende güncelleme falan yok. Öyle sana bana ona göre olayı da sevimsiz geliyor. Onun dışında kamerası kendi ekranından bakarsanız süper resimler ancak PCde yakınlaşınca iş karışıyor. Ekran ayarı tavsiyeleri var, benim menülerde değiştirilecek bir yer yok kilitli. Bakalım çözeceğiz bir şekilde ancak. Aynı iş için her şey farklıya hala alışamadım.

Sonra şu reklam ve reklam alanları var ki tam bir facia. Elden geldiğince onu bunu kapatmaya çalışıyorum ama o kadar hakim de değilim hikayeye sinir bozuyor. Hep olumsuz değil tabii ki.

Şarj işi çok çok sevimli. Hiç 120 watt ihtiyacım olmadı. Hızlı şarj ile gayet güzel 20 25dk yetiyor. Apple o işte her türlü eziyetin dibinde yaşatıyor.

Tüm yazdıklarım TR cihazı için. Yok ROM yok direnç yok server işleri zaten bilmediğim ve nispeten androide güvenmediğim için çok kurcalatmadan öyle devam ettim. Bir şeyin fanboyu da değilim onu da diyeyim. Neden iki ayrı işletim sistemi ya da telefon derseniz de. Her iki platform için uygulama yaptırmamız gerekiyor, sonuç olarak indirip kullanmam ve bakmam gerekiyor. Şu an f/p cihazı olarak bu telefon var, ki gerçekten de öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambogie -- 15 Aralık 2024; 20:32:50 >

• sharpie kullanıcısına yanıt
    Arama yaparken alt menüde çıkıyor hocam var tr romlarında.
    Normal aramanızı kaydediyor ekstra bir durum yok, şebekeden nasıl alıyorsanız öyle kayda giriyor.
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.