Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (204. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 17 Misafir (6 Mobil) - 14 Masaüstü9 Mobil
5 sn
4.086
Cevap
120
Favori
167.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazılım ve günlük kullanımda 14T Pro tatmin ediyor bence fazlasıyla hocam, eskisi gibi değil. Tabi ki Samsung'un yazılımı daha iyi ona lafım yok işte. İyi bir özelliği varmış doğru, 10 tane özelliği kıyaslayınca :)
    2 ayı geçti, tek bug yaşamadım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelife27 -- 15 Aralık 2024; 15:7:31 >
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt

Evde mi8 var debloat etmeme rağmen günlük kullanımda takilmalar vs çok var. Orijinal romu yüklü. Doğru dürüst apk kalmadı ama ona rağmen takılma donma sorunu var. Aynı dönem Samsung s8 alan arkadaşın Samsung halen taş gibi, donma vs görmedim. Aileme 3 kez Xiaomi aldırdım, çevremde de çok aldırdım ama bu yazılım işi herşeyi bozdu. Oneplus vs Samsung akıcılığı bu markada yok sebebini anlamıyorum. Mühendisleri en vasıfsız elemanları galiba.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Bu güne kadar bir sürü xiaomi cihaz kullandım. Redmi note 8 den sonraki cihazlarda hissedilen sezgisel bir gecikme de değil tam olarak, bir his hep var.

14T de bu baya az ama var. HyperOS ile düzeleceğini umuyorum. Artık yeter da Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

Evde S6lite tablet var samsung. O nasıl bir takılma. kasma full. Valla, eşimde de s20 vardı. Takılma sıfır. Ama gel gör ki 2 sene sonra yazılım kaynaklı çöp oldu cihaz. Isınma alev topu seviyesindeydi.

Kısaca, al birini vur ötekine :D

• Bunu nasil kaldiririz Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
  • darkex D kullanıcısına yanıt

Debloater uygulamasını indirin github dan. İstemediğiniz uygulamaları kaldırabilirsiniz. YouTube dan videoları izleyin. Mi galeri uygulamasını kaldırmayın. Debloater rehberi çok var forumlarda.

Batarya uzun gitsin diyenler wifi olan yerde uçak modunda vowifi kullanın batarya uzun gider. Mobil hattı devre dışı bırakırsınız. Sms arama vs geliyor sorun olmuyor.

Volte vowifi ayarlarini ve kodlarını bulursunuz netten.

• Bende root, vs yok. Düz tr cihazı.

De-Bloater kullanabilir miyim?

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Evet kullanabilirsiniz

• DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt

Sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezar61

Sizi bilmem ama bubyelefonda toplamda 44 saat aonra şarj ettiğim zamanlar oldu, elimden düşmediği halde 1 günü çok rahat çıkarıyor hatta daha da uzun sürüyor sildiğim sadece reklam uygulamaları get apps ve 2 3 google uygulaması başka bişey silmedim şarj için de yapmadım bunu

Sildiginiz uygulamaları liste olarak paylaşabilir misiniz acaba?

• YNAKLKN kullanıcısına yanıt

Reklam engelleme ayarını nasıl yaptınız acaba? Detaylı anlatabilir misiniz?

Hocam önce özel dns kısmına şunu yazın
    dns.adguard-dns.com
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    Sonra parmak izi şifreler alt kısımda yetkilendirme kısmında şu iki seçeneği deaktif edin o kadar başka bırseye gerek yok
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• 14 t pro kullanıyorum benim cihazda donma takılma sorunu hiç olmadı
    Daha öncesinde 4 yıl 10t pro kullandım onda da hiç bir sıkıntı yaşamadım.
    Belkide pro değilde bazı mi modellerinde sorun olabilir

Debloater ile uygulama sildiniz mi peki?

• nerdeyse 2 aydır kullanıyorum telefonu az önce de hyper os 2 güncellemesini yaptım

Hyper OS 2 de menüler daha akıcı geldi, klasör klasör yapıp uygulamaları öyle kullanıyorum ekranda 1 simgelik yer daha eklenmiş yani az da olsa alan kazanımı olmuş, kilit ekranı özelleştirme daha iyi olmuş ama benim için çok önemli değil, pek göze çarpan yeni birşey göremedim

telefonda sürekli olarak konum açık, bluetooth açık ve sürekli huawei watch gt 3 saatim bağlı, iş yerinde blutooth kulaklıkta bağlıyorum, volte VoWifi hepsi açık wifi mobil veri hep açık, arada nfc ile ödeme yaptığımdam nfc açık, koyu modda kullanıyorum telefonu eğer sürekli elimden düşürmezsem 1 günü çıkarıyor ama daha sakin kullanırsam ortalama 40 saat kullanım yapabiilyorum,

güncelleme olarak çok takıntım yok tel daha 2 aylık güncelleme niye gelmedi vs vs takıntı yapmadım

önceki telefonum huawei mate 10 idi 3 büyük güncelleme aldı son olarak android 10 idi hala taş gibi telefondu ama ekranını çatlattım 6 senelik olduğundan da değiştirmek istedim ondan Xiaomi mi 14t pro aldım bu arada ilk xiaomi telefonum kendi adıma çok memnunum

dün kamera ile baya çekimler yaptım beklediğimden iyi çekimler oldu ve çok güzel özellikler keşfettim

telefonda yeri geldiğinde oyunda oynayan biriyim o yüzden konsol emülatörleri yükledim gayet düzgün çalışıyorlar

yazılım olarak samsung yakın zamanda kullanmadım ama izlediğim videolardan anladığım samsung cidden önce ama bizim telefonda fena değil hani şu da olsa olurdu dediğim bişey olmadı

Samsung da kasma vs yok diyen arkadaşların bahsettiği telefonların hepsi zamanının amiral gemileri bunlarda tabiki kasma olmaz diğer markalarda da durum aynı denediğim için biliyorum ama alt modellerde malesef durum aynı değil

bende samsung tablet var cihazda uygulamayı bırakın hiçbişey yok kasım kasım kasılıyor menüye bile girerken deliriyor insan düzgün rom bulsam yükleyecem de bulamadım

yani bizim cihazlar olabildiğinde iyi ben onu der onu bilirim fan falan değilim ilk xiaomi telefonum tamamen kullanıma göre konuşuyorum

Hayır hocam
  • Herkese merhaba. Asus Zenfone 5Z model telefonu kullanıyorum. Xiaomi 14T Pro almayı düşünüyorum. Asus Zenfone 5Z de yaptığım sesli görüşmeleri telefonun kendi özelliği olan ses kayıt ile dilediğim zaman istediğim görüşmeyi kaydedebiliyorum. Xiaomi 14T Pro da aramaları kaydetme özelliği var mı? Telefonu kullananlardan ricam arama ayarlarından bakıp var ya da yok cevap verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu var hocam

Teşekkür ederim. Yalnız özelliği açıp birisi ile görüşme yapıp kalitesinin nasıl olduğuna bakabilir misiniz rica etsem?

• Hyperos2 güncellemesi yapınca veriler siliniyormu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.