Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Father Torque , darkex , jenas , goygoy06 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (6 Mobil) - 11 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
4.075
Cevap
120
Favori
167.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana gayet akıcı geldi hyperos 2. Efektler geçişler vs daha akıcı olmuş.

• Arkadaslar 14t 12 256 gb modelini satin aldim sanki batarya hizli tukeniyor yapmam gereken bir ayar var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 15 Aralık 2024; 6:19:12 >
  • Olgi kullanıcısına yanıt

hocam bu telefonlarin ne yazikki guclu islemciden dolayi sarji az gidiyor bazi arkadaslar ince ayar yapip ( Gereksiz uygulamalari kaldirarak) sarji uzatmaya calisiyor ,telefon guzel ama sarji sorunlu,mi 15 ,samsung s25 gibi islemcili telefonlara da bakilabilir,bu telefonlar alinacaksa yd alinabilir cunku sarji az gidiyor bunun harici honor 200 pro guclu ve batarya daha uzun gidiyor.Ama islemcide bu telefon onde...

• blackcemre kullanıcısına yanıt

bunun rakibi s24 ultra olabilir,s24 + belki kamera da gecebilir,guncelleme de gecebilir..

• blackcemre kullanıcısına yanıt

S24 plus bence daha iyi. Telefonlarda yazılım önemli. Xiaomi bu işi yapamıyor.

• Olgi kullanıcısına yanıt

8/10 de şarj sonrası oturuyor. İlk günlerde su gibi içen şarj, %60 lara geldiğinde düşüş ağırlaşıyor. Geceleri açık kabaca 8 saat ekran süresi ile toplam 42 saat açık süre alıyorum. Üstü zaten bu donanıma fantazi...

• 14T Pro alarak Xiaomi kullanımıma devam ediyorum. Ancak uzun süredir telefon değiştirmediğimden hafif cahillik de hissettim.

Kutudan çıkan telefonun arka kasasının üzerine yapıştırılmış bir IMEI etiketi var. Aynı zamanda telefonun camında da ince bir koruyucu film var. Kutuyu açtığınızda arka etiket ve koruyucu film sizlerde de var mıydı?
  • 7belahüsnü 7 kullanıcısına yanıt
    Evet vardı
  • Sayın beyler,

Bakıyorum hepinizde global rom var. TR yüklü gelen telefona sonradan mı kurdunuz, yoksa yurtdışı tel miydi? Kısacası Türkiyeden aldığım TR rom yüklü telefona BL kilidini açmadan başka örneğin EEA rom yüklenebilir mi?

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Gözler içinde yüksek pwm önemli,samsung bu işi yapamıyor.

• egemet E kullanıcısına yanıt
    Bl açıp fastboot üzerinden yükleyip bl kapatmanız gerekiyor ama tavsiye etmem. Genpa da problem olmazken Ouno servis sıkıntı yapıyor.
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Sizi bilmem ama bubyelefonda toplamda 44 saat aonra şarj ettiğim zamanlar oldu, elimden düşmediği halde 1 günü çok rahat çıkarıyor hatta daha da uzun sürüyor sildiğim sadece reklam uygulamaları get apps ve 2 3 google uygulaması başka bişey silmedim şarj için de yapmadım bunu
  • sharpie kullanıcısına yanıt

Samsungu elememdeki temel neden...

• Ben sadece reklam engelleme ayarı yaptim telefon sürekli performans modunda günü rahat çıkarıyor şarjı dert etmeye gerek yok ki 120w saolsun 20 25 dk da fulluyor zaten yemek yerken takıyorum bitirince fullenmiş batarya gayet iyi bence
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt
    İyi olduğu tek özellik yok neredeyse S24 Plus'ın. Şarj mı iyi, batarya mı iyi, pwm dimming mi iyi, işlemci mi iyi, ekran mı iyi? Bir tık kamerası iyidir belki, puan olarak da bariz fark yok arada. Açıyı yakalayınca 14T Pro'nun kamerası da çok iyi, ben de başta kameradan şikayetçiydim, sonra farkı gördüm yeterli ışık vs. durumlarında.
  • Şarj için deneyip verim aldığım ayarları paylaşıyorum.

- Mümkün oldukça telefonu wifi ile kullanmaya çalışın.

- Kullanmıyorsanız bluetooth, konum, nfc vb. uygulamaları kapatın.

- Daha fazla bağlant seçeneği/Yazdırma kısmından yazdırma hizmetlerini kapatın.

- Karanlık modu tercih edin.

- Ekran & Parlaklık/Yenileme hızı/Özel/Yüksek yenileme hızı kullanan uygulamalar kısmından yüksek hertz kullanmasını istemediğiniz uygulamaları kapatın. Sonra tekrar varsayılan ayara dönebilirsiniz.

- Duvar kağıdı & Kişiselleştirme kısmından her zaman açık ekranı kapatın.

- Uygulamalar/Uygulamaları yönet/Arka planda otomatik başlatma kısmından hepsini kapatın.

- Uygulamalar/Uygulamaları yönet kısmından telefon-mesajlaşma, bankacılık, mail, sık kullanıp bildirim almak istediğiniz sosyal medya uygulamaları, takvim-saat uygulamaları dışında hepsine tek tek tıklayıp Pil tasarrufu/Arka plan etkinliklerini kısıtla seçeneğine getirin.

- Pil/Ek özellikler/Cihaz kitlendiğinde önbelleği temizle seçeneğinden kullanımınıza göre aktif hâle getirin. Ben 5 dakikayı tercih ettim. Yine aynı yerde programlı açma/kapama seçeneği mevcut. Ya bunu dilediğiniz bir saat diliminde aktif edin ya da yatmadan önce telefonu uçak moduna alın.

- Ek ayarlar/Bellek uzantısı kısmına gelip kapalıyı tercih edin. Telefonlar zaten 12 GB ram ile geliyor bu özelliği kullanma ihtiyacınız olmayacaktır. Arkada onlarca sekme açık tutmuyorsunuz diye tahmin ediyorum o yüzden hem depolamadan tasarruf sağlarsınız hem de şarjdan.

• bluelife27 kullanıcısına yanıt

Yazılımda hangisi iyi? Serviste hangisi iyi? Xiaomi donanım ekliyor yazılım yapmıyor. Şubat ayında aldığım cihaza 10 aydır sadece güvenlik güncelleştirmeleri veriliyor sorsan update desteği var. Cihazı servise bile yollamak istemiyorum çünkü içine edip yollayacaklar, tecrübe ile sabit. Xiaomi cihazlara vereceğim max para 20.000tl. 1 kuruş yukarısını vermem. S24 plusta yazılım çok önde. Donanım çok iyi olsa ne olacak sürekli bug olduktan sonra.

• Şoomi fanboyu değilimde, samsung yazılımda hakket android emaresinde lider. S21 de kullanıyorken cihaz hiç mi takılmaz arkadaş, Her yeri akıcı. Xiaomi olmuş yıl 2024, hala belli belirsiz yerlerde anlık takılmalar hak getire. Ha benim için önemli değil. GEri kalan mis.. Fotoğraf konusunda ekranda gördüğünüze değil de, %100 cropta detaylara bakın. S24+ grubu ile 14T yi karşılaştırdım. %100 cropda samsung 14T karşısında :) zıçıor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 15 Aralık 2024; 14:59:57 >
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt

Hocam oyun veya diğer işlemlerde nasıldır bilmiyorum ama günlük kullanımda Xiaomi cihazları beklentileri karşılamıyor. Xiaomi cihazımda maps uygulamasında kalibrasyonu çalışmıyor, yazmadığım yer kalmadı dönüş 0. Cihaza 10 ayda sadece güvenlik güncellemeleri verildi. MIUI ile hyperos farkı ne onu da hiç anlamadım. Güya elimdeki telefona Kasım ayında hos 2 gelecekti. Halen ortalıkta yok.

• Valla ben ortalama bir kullanıcıyım. Oyun bende de yok.

Günlük kullanımda her hangi bir sıkıntı fark etmedim. Öyle boş kullanıcıda sayılmam. Elimden zibilyon çeşit cihaz geldi geçiyor.

Güncelleme konusu da biraz ne bileyim, çalışıyorsa ne gerek var modu bende açık.

Sözüm size değil de, milletin güncelleme kasmasına anlam verememekteyim.

Biraz da sizin şansınıza diyelim. Üzüldüm. Samsung veya X bir markada bile garip sorunlar olabiliyor.

Bir tanıdığım @gokmay 14 aldı amiral... Sonra iade etmek zorunda kaldı. Aşırı ötesi ısınıyormuş. Bendeki orta üst 14T buz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 15 Aralık 2024; 15:6:51 >
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.