Bu kadar kendinizi paralamayın. Mevcut OS ile yapamayıp, 2.0 ile neyi yapmayı amaçlıyorsunuz? |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (209. sayfa)
-
-
Araç içi Xiaomi orjinal 50 watt kablosuz şarjlı tutamaçlı
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-50w-kablosuz-sarj-cihazi-p-HBCV00005VHG5W?ftid=k2517x8z5j19ypmb&magaza=HAN%C4%B0BU&url_src=and-product-detail -
Eklentiyi nereden indiriyoruz hocam
-
Hyper OS 2.0 gelmedi diye şikayet edenler gelince de:
Telefonum ısınıyor
Arayüz yavaşladı
Şarjım daha az gidiyor
Diyecekler
Kullanın arkadaşlar, takmayın bu kadar.
-
Bende cevap vereyim tam olsun :)
Xiaomi güncelleme işini şöyle yapıyor. 2.0 hazırladı denedi dedi tamam bize göre bu iyi. Güncellemeyi OTA'dan verir ama kısa bir süre. Bir gün yada 10-15 saat. Bu süre zarfında binler, onbinler, belki yüzbinler indirir yükler. Sonra Xiaomi güncellemeyi geri çeker. Öyle Almanya, Amerika, Zimbabve yaparakta alamazsınız (ki alamamışsınız).
Xiaomi bekler bakalım indirenlerde sorun olacak mı? Geri dönüş bekler. Olursa onları da halledip daha hatasız sürümü yeniden verir. Güncelleme için acele etmeyin.
Bakın bu konuda mesajım var hala duruyordur. Güncelleme (Ho2) sonrası olabilecek yorumlar diye. Tek tek çıkmaya başladı.
Ben güncelledim ama özellikler gelmedi, pili hızlı bitiyor vs diye.
Sakin olun boşverin o güncelleme size gelecek kaçarınız yok. Hatta dua edin de şöyle hata var böyle hata var aman güncellemeyin diyenler çıkmasın bu sefer telefon beni güncelle diye bağıracak sen hayır demeyle uğraşacaksın :)
-
arkadaşlar bende 14t var hyper os. normal kullanımda kaç saat civarı ekran saati alıyorsunuz? bende 5-6 saat civarı. normal mi bu?
-
O durum şöyle, Aç 10 saatlik video, kesintisiz 10 saat süre alırsın da, ara ara ekrana bakmayla o süre 7/8 saate düşer. belki 6/7 arası. Tamamen kullanıcı kaynaklı durum. Sonuçlar açısından da farklı süreler bu nedenle geliyor.
-
Hyperos 2 Hardware PlusyoutubeXiaomi 14T Pro'ya HyperOS 2.0 Yükledik! | HyperOS 1.0'dan farklı mı?https://www.youtube.com/watch?si=DCZ9TLZWSqHhiNLh&v=DnuGYm6W3wY&feature=youtu.be
-
-
Başarılı ,,Ekranın amoled olduğuna kadar yazmışlar👍 -
server kaydı ile ilgilenen bir arkadaş varsa pm atabilirmi bana
-
pm gönderildi -
Arkadaşlar telefon geldi kuruyorum fakat ilk kurulumdan dolayı mı ısınıyor böyle?
-
Herkese merhaba. 14T Pro telefon kullanıyorum. Video çektim diyelim onu izlerken aralarda titreme oluyor sizde de aynı şey mevcut mu?
-
Evet...
-
Teşekkür ederim hocam gayet güzel duruyor telefon şuan için birde kullanmaya başlarsam tamamdır yedeklerden dolayı geçemedim halen. -
Xiaomi'nin kendi launcher'ına harici icon paketi yükleyebiliyor muyuz ya, var mı bilgisi olan acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X