Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: JackWondo , suÇ Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.048
Cevap
141
Favori
220.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni performans testi şart yaparsan skorlari atarmisin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben arka planda batteryguru vb. kullanmıyorum ancak izlenim olarak yorumda bulunabilirim. Varsa bunun için bir uygulama söyleyin ama eski veriyi sunamayacağım.

• Custom icon pack yükledim. Hİç görmüyor. 2,0 da da görmüyor. Diğer marka model telefonlarda custom iconları kişiselleştirme altında hep görürdük.

Mi cihazlarda nası yapacağız?

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    Telefonun işlemci ve grafik testinden bahsettim yeni hyprs2 ile gamepack ve antitutu testi yapan varmı acaba skorlarda değişiklik oldumu

• Eski antutu score kapışması
    TechMediayoutube
    iPhone 16 Pro vs Xiaomi 14T Pro vs Samsung S24 Ultra AnTuTu Benchmark Scores
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=AOfnZnZ2DTI

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt
    Hiç bakmadım hocam akşam bakayım.

• Ho2 yapmayın beyler. Sırf görünüme önem veren varsa yapmasın. Bit kadar oldu simgeler.

Geliştirici seçeneklerinden DP ile eskiden ayarlardık büyüklüğü. Bunda işe yaramadı. Programlar büyüyüp küçülüyor. Ana ekran simge ve düzenler yine bit kadar.

Herşeyi geçtim, Mi.. Senin amacın ne? Hakket bunu bit kadar yapmaktaki amaç gerçekten ney merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 17 Ocak 2025; 13:11:25 >
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Hocam temalar simgeler de simge boyutu var ama ilk halini pek hatırlamıyorum ben

Bu sekildeMi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• Merhaba, ben de HyperOS 2 güncellemesini kurdum, birkaç hafta oldu hatta. TR cihaz var. Merak ettiğim nokta hakikaten bi görselde ne değişti ya, yeni ara güncellemelerle mi ek özellikler gelecek acaba? Şuan sadece biraz daha hızlandı cihaz ve ara yüzdeki grid size genişledi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b_b_b kullanıcısına yanıt
    Xiamomin updateleri genelde Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi, varla yok arası adı değişir Google'ın verdiği yapay zekayi eklerler tamam ho3

• Arkadaşlar hayırlı forumlar. Mi 8 den 14T Pro ya geçiş yaptım . Ekran süresini görmek istiyorum ancak pil grafiğine girince aşağıda ekran/screen yazmıyor ekran süresini alamıyorum. Bu telefonda mı yok farklı yerden mi bakmam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet BL açınca sıfırlanıyor sıfırlandıktan sonra da ne istersen yükle, benim gibi sıfırlamak istemeyenler için bilgi amaçlıydı yazı aslında bl açıldıktan sonra ROM yüklemek sorun değil

@anilzi hocam ilk geldiği günden beri HyperOS 2 kullanıyorum bende pil konusunda herhangi bir değişiklik yok, bitmesi için ben zorluyorum telefonu hatta, ilkine göre daha iyi oldu diyebilirim şarjı için, sizin kullanımla aynı benimkide hatta sürekli telefonda bağlı bildirim vs konuma kadar herşey açık

@asyagrafik bit kadar oldu diyorsunuz ekran görüntüsü atarmısınız normal 1 simge sığacak kadar ek alan açılmış oldu öyle ahım şahım bir küçültme olmadı aşağıdaki görsellerde görüldüğü üzere

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Launcher yüklemen gerekli. O zaman da haretle kontrol iptal oluyor. Xiaomi saçmalığı işte.

• b_b_b kullanıcısına yanıt

Global ürünlere özellik vermez Xiaomi. Alışın buna. O videolarda görüdklerinizin çoğu olmaz globalde.

• sezar61 kullanıcısına yanıt

whatsapp uyarı veriri diye bl açmaya çekiniyorum

SS atarım.

Ekran düzenini 4 sütun gibi yapınca büyüdü. ( standart düzen ) Fakat, 5 yapınca cıks..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 17 Ocak 2025; 15:4:40 >

SS atarım.

Ekran düzenini 4 sütun gibi yapınca büyüdü. Fakat, 5 yapınca cıks..

Önceden, 5 sütun kullanıyorken de simgeleri büyütebiliyordum. Dip dibelerdi. Yaw bu kişisel bir beklenti. Zaten bu beklentide olan için dedim ben 2.0' a geçmeyin.:D

Yoğun döşeme:

Standart döşemede sorun yok:

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Lanet gelsin.

şimdi anlaşıldı benim ekran görüntüsünde klasör şeklinde kullandığımdan çok başka bir ihtiyaç duymadım hatta hyperOS ta keşke az daha küçük olsa demiştim hyperOS 2 de istediğim gibi olduğuna sevinmiştim

nova launcher denediniz mi bir ara sony telefon varken kullanırdım, yalnız sony telefonlara çok yakışırdı

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.