Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (247. sayfa)
-
-
Dostum en cok begenilen mesajlarda pil icin ayrintili bir mesajim var ona bak lutfen. Debloat icin de guzel bir yorum vardi fakat arkadas mesaji silmis sanirim ona bir sey diyemeyecegim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rehber ve mesajlaşma uygulaması için rom değişmeye değer mi bilemedim, ancak ben apk yükleyerek xiaominin telefon ve rehber uygulamasını kullanıyorum ne zamandır sorunsuz, mesajlar uygulamasını çalıştıramadım onunda vardır püf noktası ama ben bulamadım şimdilik. istemediğim uygulamaları da debloat yöntemiyle kaldırdım ki eski huaweide de aynını yapmıştım.
-
14T , ho2 bana da gelmiş.
Yükleme sonrası temiz bir format ve sıfırdan kurulum önerilir mi?
-
Kaldirdigin uygulamalarin listesi varmı birde nasıl kaldırdın
Gerek yok hocam, boşuna uğraşmayın herguncellemeden sonra sifirlayacaksak , aslında önerilir ama yapmazsanizda bir iki güne adapte ölüyor
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160474620
şu mesajda @SomeoneWhoCares nickli arkadaşımız güzelce anlatmış bende ordan bakarak yapmıştım
-
eski sürüm androidlerde yapıyordum sıfırlama, onlarda gerçekten sıfırlamazsan sistem sapıtıyordu ama android 9-10 dan sonra güncellemeler sonrası sıfırlamamaya başladım, ne zaman telefon hafızası tam doldu o zaman yedekleyip sıfırlamışlığım vardır onun harici gerek duymadım bencede gerek yok
-
Ben yapacağım. Temiz kurulum olarak yapıp yedekleme kurmadan yapacağım. İllaki daha iyi olacaktır ama tavsiye edip/etmeme konusunda bir şey diyemeyeceğim.
-
Teşekkürler. Sapıtırsa denerim.
-
Sağolasın. 6.1 GB' ı 3 dk da kurdu sisteme. Bu ne hız. Kolpa mı yapıyorlar yaw :D
Simgeler bit kadar oldu. Ayrlarda da full. Bu ne saçmalık?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 17 Ocak 2025; 11:35:13 > -
Simgeler konusunda haklısınız. Önceki gibi ayar yok. Ya isimleri gözükmeyecek biraz büyük ya da simge isimleri gözükecek ve küçük. Bende beğenmedim.
-
Sırf simgeler yüzünden pişman oldum. Geri kalanda şikayetim yoktu. Görsel etkileşim her şey dir.
-
Saat yanınızdami 😃
BL kilidi açınca zaten sıfırlanıyor. Akabinde Rusya romu yüklemek de zor değil. Tercih meselesi..
-
Ana menüdeki ve araç çubuğundaki geçiş efekti dışında bir fark göremedim. Performans kısmına sonra Genshin ve MLBB açar bakarım.
tam bir haftadır 14t pro kullanıyorum. tr cihaz ilk günlerde şarj tam bir buçuk gün gidiyordu. %10-15 e geldiğinde şarja takıyorum. kapanana kadar zorlasam 2 günü çıkarırdı. günlük kullanım sosyal medya, konuşma, tarayıcı, birkaç fotoğraf denemesi ve ai falan. ayrıca tüm bildirimler açık, wifi, bluetoth , konum açık.
3 gün önce ho2 güncellemesi yaptım. o günden beri her gün şarja takıyorum. maksimum 1 gün gidiyor.
telefonu almadan önce izlediğin videoların altlarında hep şarj çabuk bitiyor, ho2 güncellemeyin gibi yorumlar vardı. ben hep abartı bulmuştum. meğer olay gerçekmiş.
ha benim için çok bir sorun değil 120watt şarj çok iyi çalışıyor kısa sürede doluyor ama bir güncelleme iyi bir anda pil performansının bu kadar düşmesi şaşırttı beni.
sizde de durum aynı mı? pil performansını arttırmak için neler yapmalı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakanlevent
Saat yanınızdami 😃Kullanmıyorum. Sarjı sıfır. Sarj edip deneyeceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: asyagrafikKullanmıyorum. Sarjı sıfır. Sarj edip deneyeceğim.
Alıntıları Gösterşarj da. Dönünce aksama yapacağım bunu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X