Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
5.053
Cevap
141
Favori
220.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galerinin ön belleğini silip bı daha güncellemesini sağlayın, verileri çekmekte zorlanıyor mi galery

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Arda_ . kullanıcısına yanıt

neye geldiğini de yazsanız

• asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Nn 14t pro ne 14t hocam, ne kadar doğru bilmiyorum ama xiaomi türkiye 4-5. Hafta aralığında 14t ye geleceğini söyledi.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

14t pro muhtemelen. 2 gün önce banada geldi 14t pro tr cihaz.

1.03.0 dan 2.0.3.0 a yükseldi.

• anilzi A kullanıcısına yanıt

iyi sıçrama olmuş. 1,06 da kaldık.

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

yok yok sıkıntıya girmesinler. 2026 ocak ta olur. Hey allam :D

çok oyun oynarsanız düşmesi normal tabikide cihaz oyun harici herşeyi çalıştırıyor şarjın hızlı bitmesi gayet doğal,

nintendo switch bile sürekli oyunda 3 ila 5 saat max süre veriyor ki telefonda gayet normal

ama bu hızla batarya erken yıpranır

sonra şikayet edersiniz xiaomi sıkıntılı bataryası erken bitiyor diye normal kullanımda 1 gün çok rahat çıkıyor benim gibi ara ara yoğun kullanırsanız 2 güne yakın kullanırsınız

• Arkadaşlar merhaba.5 - 6 yıldır Note 8 pro kullanıyorum artık telefon değiştirme zamanım geldi. 14T pro düşünüyorum fakat YD almayı düşünüyorum. Alıp kullanan var mıdır? Daha önce hiç YD telefon almadım. Referans satıcınız varsa mesaj atarsanız sevinirim. 

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt

2. yurtdışı telefonum ilkini aldığımda kayıt ücreti uygundu kayıt yaptırmıştım, çinden arkadaşa aldırmıştım 6 sene kullandım hiçbir sorun yaşamadım hatta yine kullanmaya devam ederdimde benim için telefonda güç önemli artık eskimeye başlamıştı

14t pro da 2. aldığım oldu şu anlık kayıt yapmadım süre dolmasına yakın yapacağım, şimdilik herhangi bir sorun yaşamadım. Satıcı olarak referans olamam Antepte arkadaşıma aldırdım dükkandan aldı kargoladı bana orjinal 120 watt şarjıyla beraber

alırken dikkat edin bazıları şarj vermiyor bazılarına çakma şarj veriyor, yorum ve referanslar her zaman önde olsun

• sezar61 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam Facebook gruplarında referanslı satıcılar var. Oradan almak istiyorum ben de kayıtsız alıp, direnç yerine kayıt yaptırmak mantıklı geliyor. Do*lap uygulamasında satıcılar varda pek güvenemiyorum hocam. En iyisi dediğiniz gibi Antepten falan tanıdık vs bulup almak.

•   salla başı al ulufeyi işte bizimkiler, hiç kardeşim niye geciktiriyorsunuz ülkede marka imajımız zedeleniyor bak global verilmiş bizimki nerde diye bir iletişim yok  

---------------------------------------

konudan bağımsız hOS 2 için debloat adımlarını yeniledim. sil bi daha yaz olmasın diye döküman olarak hazırladım. denediğim uygulamalar aşağıda, karşısına ne işe yaradıklarını da eklemeye çalıştım. denedikçe eklemeye devam edeceğim. @Leonozgur35 ilk mesajı da düzenlerseniz iyi olur sonra bulunamıyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 15 Ocak 2025; 17:7:7 >

Haklısın. Marka imajı yerlerde olacak daha da. Yİne de bir çok kesime hitap ettiği için devam. Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

Eline sağlık hocam teşekkürler, Google saat takvim daha mı iyi ki önermişsiniz hocam.

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Daha düşük depolama alanı kullanımı var. Birde msanın engellenmesine rağmen ağ kullanımı devam ediyor uygulamalarda.

Tamam hocam teşekkür ederim tekrardan.

• Telefon satışlarında dünya sıralamasında 3.siraya büyük artışla Xiaomi yerleşti. Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    forumda da referanslı satıcılar mevcut ikinci el kategorisinde xiaomi ilanlarına göz gezdirin.

• Direnç kaydı yaptırıp kullanan var mı 14T Pro modelini?

Benim cihazında pil sağlığı 99 olmuş (gün de 3-4 saat oyun oynuyorum)Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 16 Ocak 2025; 0:54:20 >
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    xiaomi modelleri içinde belkide direnç yapılıp en sorunsuz kullanılan model olarak listede başa yazabilirsiniz üstad sıkıntı yaşayan duymadım hem server hem direnç kayıtlı hyperos 2.0 sorunsuz güncelleme yapılıyor sıfırlamada sorunsuz diğer mediatek işlemcili çin varyantı redmi ve xiaomi modellerinde kimisinde güncelleme kimisinde sıfırlama sorunlu oluyordu bu arada dikkat edilmesi gereken tek husus direnç kaydının çıktığı el ve yapılan işçilik itinayla yapılırsa no problem.. çift sim isteyen direnç tercih ediyor cihazıma el değmesin diyenler server istiyor sim1 den feragat ediyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 16 Ocak 2025; 0:52:40 >
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.