< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (246. sayfa)
-
-
Beyler cevaplarınız için teşekkür ediyorum 🙏🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar faydalı bir rehber hazırlamışsınız elinize sağlık
Mi video devredışı bırakıyorum ayarlardsn yine aktif oluyor. Basitçe kaldırmanın bir yolu var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yöntemi uygulayabilirsiniz, video da listede vardı altlara doğru.
rica ederim üstad
Ben de anlamadım. Buradaki amaç nedir?
HyperOs 3 güncellemesi gelecek olan modeller.. 14t ve proyu göremedim
https://www.donanimhaber.com/hyperos-3-guncellemesi-alacak-xiaomi-telefonlar-belli-oldu--186495?_gl=1*1hcqxu2*_ga*Y0IxQ0k4OHBLZ2lqSlB5RHVURHh1NzM0V2VWRW90SXpmMjlyUXRuVW51RERGcnZyYWlMeWVOMUVDUXBQcDd3Tg..*_ga_BHH966J1CZ*MTczNzA0MDY5NC4yLjEuMTczNzA0MDY5NC4wLjAuMA..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidim47 -- 16 Ocak 2025; 18:20:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
......
ŞOOMİSİ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 16 Ocak 2025; 18:21:12 > -
14tpro 12/512gb
28500 fiyata anlaştım kapalı kutu bozdurma cihaz
Yd 1tb 19700+75usd Server kaydı var
5 6 bin fazla ödemeye değer mi sizce yorumlarınızı rica ederim
XiaomiTime ın haberinden alınma liste, Emir bey genelde Çin listesini yayınlıyor, bundan dolayı da 14T Pro kendi serisinde değil Redmi K70 serisinde listede. (K70 Ultra)
Satarken kaybın daha çok olacak gibi çok var piyasada 14t pro yd olarak, buda resmi garantili cihazı bile etkiler fiyat olarak
Hakan hocam ben yıllarca cihaz kullanmaya özen gösteren birisiyim al sat yapmam buna istinaden Yd ile arasındaki 6k fsrk 2 senelik garanti de ne faktör getirir bilinmez ama Yd alırım Server patlar bidaha kayıt yaptır derken 22.500 e 1tb server kayıtlı alabiliyorum
Ama Server patladı gene kayıt yaptırdık diyelim 25bin 26ya gelir böle tr garantili distribütör olarak 28.500 alacağım buna mütevellit 2.5k fsrk kalır yada kalmaz en kötü senaryo da onun için mantıklı geldiğini düşünüp sizlerin yorumlarınızı almak istedim
Amazon com. Tr de ürünü incelerken altlar da şu açıklamayı gördüm bu cihazı tr garantili alan herkes için mi geçerli amazon tr ye özel bir durum mu vip hususu
Linki ekledim belki faydalanmak isteyen olurxiaomiXiaomi 14T Serisi-VIP Satış Sonrası Hizmetlerihttps://www.mi.com/tr/support/policy/xiaomi14tseriesvip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grambel34 -- 16 Ocak 2025; 20:29:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Karar senin hocam 28k vereceksem yurtdışı mi14 lere bakarım yada s23u alırım yd
bende poco f5 var daha hyper os 2 almadi birde hyper os 3 yazmislar dalga gecer gibi...
Pil ömrünü arttırmak ve fazlalıkları silmek istiyorım yardımcı olur musunuz?
Merhaba;
Dün BL kilidini açıp Rusya romu yükledim. Teyit ediyorum. Mi 14T Pro 'da Rusya ROM'unda, eski Xiaomi telefon, rehber ve mesajlaşma uygulaması mevcut.
WhatsApp'ta resmi sürüm hatası almadım (en azından şimdilik).
-
Cihazım 14T ve Türkiye cihazı.
Türkiye ROM'u.
Bu sabah itibariyle HyperOS 2 güncellemesini aldı.
2.0.2.0 güncellemesi.
-
Aynen hocam ben de haber vermeye girdim sen once davranmissin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X