HO2 öncesi sürümünüz neydi? Ne zaman geldi güncelleme? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyc -- 14 Ocak 2025; 11:11:12 > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (244. sayfa)
-
-
Hocam arkadaştan aldım telefonu 1.0.8.0 dı sanırım ben bolgeyi tr yaptım hemen aldı güncellemeyi şuan 2.0.2.0 sanırım cumartesi günü akşamdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaldonmez -- 14 Ocak 2025; 11:22:8 > -
Hocam normal mi pro modelimi acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
navigasyon tuşları ekranı kaydırınca otomatik kaybolması çok iyiydi yeni güncelleme ile artık sabit kalıyor hangi sığır geliştirici böyle şeylere karar veriyor anlamak güç..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14t pro benim telefon Yurtdışı Global sürüm 12Gb/1TB
-
Bende düşünüyorum geçmeyi pro ile normal arasında gidip geliyorum o yüzden sordum hocam teşekkür ederim
ben güçlü olsun diye aldım aslında ama düz modelinde işlemcisi gayet iyi prodan aşağı kalır yanı yok, uzun süre kullanayım diye prodan yana kullandım tercihimi
bütçenize göre alabilirsiniz düz modeli bütçe sorun değilse ben olsam pro alırdım sizin yerinizde olsam
-
pro her türlü daha tatminkar cihaz
Kendi açımdan cevap vereyim;
14 T kullanıyorum. Mi Türkiye cihazı olarak satın aldım. Pil süresi neymiş hiç bakmadım. Güncelleme hala neden gelmedi diye hiç düşünmedim. Cihaz hızlı olsun ve benim için en önemlisi tasarımı iyi olsun. Bu cihazı flat olması nedeniyle aldım. Pro modelinin kasası kıvrımlı ve o tarz cihazları beğenmiyorum. Günlük kullanımım, meslek gereği yoğun whatsapp trafiği, sosyal medya platformları olarak sadece instagram, gün içinde en az 2 saat açık yandex ve bazen de youtube videoları izliyorum. Telefonu akşam 11-12 gibi şarj ediyorum ve ertesi gün akşam saat 8 gibi şarjı %30-35 civarında oluyor. Tabii bunu kendi açınızdan düşünmeyin zira telefon kullanımı ve hatta baz istasyonlarının konumu bile batarya için önemli. Neden bilmiyorum ama cihazımda hiç reklam yok. Hızı harika, kamerası içi benim için yeterli. Beklentim çok yüksek değil ama özellikle yeterli ışıkta çok iyi iş çıkartıyor ki amatör fotoğraf meraklısı olarak cep telefonunun ne çektiğini pek önemsemiyorum.
Hasılı, benim gibi bir kullanıcı iseniz 14T size fazlasıyla yetecektir. Pro için ise karar sizin...
-
14T Pro ,Mi14 ve Pixel 8 Pro arasındayım sizce hangisi daha premium ve kamerası iyi.
Pixel ile Mi14 fiyatlar hemen hemene aynı. 14T Pro yaklaşık 4k daha ucuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackWondo -- 14 Ocak 2025; 16:33:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kompakt minimal hatları olan bir cihazmı istiyorsunuz eğerki tercihiniz bu yönde ise xiaomi 14 global öneririm fiyat performans olarak 14 t pro derim..
Bildirim almak istemediğim uygulamaların bildirimlerini kapatıyorum ama bazıları sonrada kendiliğinden açılıyor, önceki huawei telefonumda da vardı bu durum kapatsamda bir süre sonra kendiliğinden açılıyor
Bu sorunu yaşayan varmı aranızda
Birde trendyol uygulaması çift uygulama bildirimlerde kapalı ama bazen uygulamaya ait bildirim sesi geliyor ancak ekranda herhangi bir bildirim yok sadece ses
Varmı benzer durumlar yaşayıp çözüm bulan
Pixel'in yedek parça alımına veya tamirine ihtiyaç duyduğunda ne yapacağınızı biliyorsanız Pixel alın. 14T Pro ve 14 arasında ise ben burun farkıyla 14'ü seçerim. Düşeş bir 14T Pro gelirse onu da alabilirim tamamen o anki şarta bağlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. Öyle güncelleme meraklısı değilim ben ama böyle tutulmayan sözler, markanın kullanıcılarına verdiği önemi gösteriyor. İster istemez insan soğuyor ve güncelleme bekleyenler kervanına farklı bir açıdan katılmış oluyorum.
-
-
bugün tam 3 ay olacak şimdilik düşme yok bende, cihazı günde 1 kere bazen de 2 günde 1 şarj ettiğim oldu ve orjinal 120watt max seçeneğinde şarj ediyorum
başka şarj cihazı vs kullandıysanız ve günde 2-3 kez şarj ediyorsanız bundan kaynaklı olabilir
-
-
Orjinal şarj kullaniyom günde 2 kere takiyom şarja normalmi bukadar hızlı dusmesi oyun çok oynuyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Normal. Bu hızla oynamaya devam ederseniz telefon elinizde kalır :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X