Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: asyagrafik , diabolus79 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.054
Cevap
141
Favori
220.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kayitsiz aldım kayıt 2500 TL civarıydı en son , 24.5 mal oldu 1tb cihazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 13 Ocak 2025; 9:58:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cihanka kullanıcısına yanıt

yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Hocam cihaz hakkınds yorumun nedir

• Üründe şebeke sıkıntısı yaşayan var mı acaba, şarj nasıl gidiyor sorabilir miyim birçok şikayet okudum çünkü anlayamadım durumu.

• bigthink91 B kullanıcısına yanıt

boş yorumlara aldanmayın telefonu övmek için değil 3 aylık kullanım sonucu görüşlerimi yazıyorum bu arada ilk xiaomi telefonum

çekim konusunda iş yerim hariç sıkıntı yaşamadım, işyerimdeki sorunda baz istasyonundan kaynaklı sadece bu markada değil iş yerinde Telekom kullanan tüm markalarda var(iPhone, Samsung, vivo, infinix bas istasyonu çatıda olduğundan bina içine sinyal zayıf geliyor onun harici her yerde çok iyi)

şarj kullanımdan kullanıma değişmekle beraber yoğun kullanımda 1 günden fazla, ortalama kullanımda 1.5 gün, hafta sonları az kullanıyorum 2 günü buluyor

cihazda konum 7/24 açık, bluetooth 7/24 açık ve huawei watch gt 3 bağlı ve sürekli senkron

Gmail, hepsiburada ve sürekli kullandığım uygulamaların bildirimleri sürekli açık, parlaklık otomatik, ekran yenileme 120hz de, wifi bağlı olmasa bile 7/24 açık(sabah 8-17 arası mobil veride 4.5G volte ve VoWifi sürekli açık, NFC bazen ara ara açık, her zaman ekran açık özelliği de açık buna rağmen şarjım yukarıdaki gibi gidiyor en kötü 1 günü rahat çıkarıyor

yazılım HyperOS 2.0 12GB/1TB yurtdışı global yazılım şu an müdahale yok kayıtsız kullanıyorum

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Redmi note 9 pro dan sonra oldukça hızlı v3 akıcı geldi. Ekran parlaklığı ile renkler daha iyi. Pil açısından ben memnunum.

Üstte ki mesajımda bahsettiğim Vpn gibi sorunların cihazdan ziyade Android 15 kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Kısacası 14t pro'yu tavsiye ederim.

• 14t pro için eski MiUI 'da ki arama ve mesajlaşma uygulaması olan orjinal rom var mı? Taiwan, Japan veya İndia rom deneyen oldu mu?

Rusya da varmış diye okumuştum

rom yüklemeden arama telefon uygulamasını yükledim çalışıyor önceki mesajlarımda vardı linkleri apkmirror üzerinden indirip kurdum çalıştı ekran görütülerini atayım rehberde isimler olduğundan mozaikledim

mesajlar uygulaması tam asıl sürüm bulamadığımdan deneyemedim, bulduklarım çalışmadı

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Truephone çok başarılı onu kullanıyorum bir süredir

• arkadaşlar hi2 os güncellemesi yaptım şimdilik bir sorun yok çok ta kurcalayan birisi değilim zaten... telefonu sıfırlamam gerekli mi? sıfırlama işleminde özellikle uygulamalar silinmeden bunu yapabilir miyim? belki inanmazsınız ama daha önce hiç sıfırlama işlemi yapmadım :)

• asi_tutkun A kullanıcısına yanıt
    Gerek yok kullanabilirsiniz

• HyperOs 2 güncellemesi geldikten sonra alttaki üç tuş takımı sabit kalmaya başaldı. Daha önce bir programda vs iken kayboluyordu. Bunun bir ayarı var mı? Tekrar eskisi gibi olmasını istiyorum

• Oto parlaklıkta zifiri karanlık altında ekran baya karanlık gözüküyor. 11t ile karşılaştırdım o baya parlak. Sizde nasıl durum?

• Modeli 14T olup HO2 güncellemesi alan var mı?

• rammusty R kullanıcısına yanıt

parlaklığı açtınız mı peki, oto parlaklıkta ise kısık parlaklığa alır kendini bende sorun yok, oto parlaklıkta karanlıkta göz yorulmasın diye kısıyor ışığı ben manuel açıyorum hatta son seviye denedim gözlerim bir süre sonra sızlamaya başladı kıstım

• hakanyc kullanıcısına yanıt

Yok bekliyoruz hala. Sözde 14T ye ilk gelenlerden olacaktı. Xiaomi yalanları işte.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Saçma sapan işler. Kasım denilmiş, Aralık geçmiş, Ocak ayının ortası gelmiş. Bir modeli Çin'e ayrı adla, Avrupa'ya başka, Türkiye'ye başka....

Yap tek model uğraştırma kendini işte. 14T Pro modeline verilen güncelleme hazır demektir. 14T'nin suçu ne?

• hakanyc kullanıcısına yanıt

Var hocam 14T HO2 güncelleme aldım YD

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.