Bu seçimle oluyor sanırım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (241. sayfa)
-
-
Evet o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin değil it departmanınızın yapması lazım fortinet panelinde. Herkese ayrı rota verince hop sayısı 50 ye kadar varabiliyor, güzel bir ayar yapması lazım. 4.5g olayı blokajdan ötürü. Ben de şirketin cloudflare zerotrust ağına bağlanmak için ev ağımdan tünelliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye böyle hocam , enteresan değil mi
Xiaomi bı yeri yaparken bı yeri bozar bu hep böyledir, neredeyse tr ye kaçakgiren ilk xiaomilerden beri kullanıyorum, (redmi note 1) o gündür bir gram değişmedi şirket hep bozuk yazılım hep bozuk, ışık sensörü :)
Bende mi 5 den bu yana kullanıyorum, hakikaten öyle. Ama işin garip tarafı düzeltme niyeti de pek olmuyor :)
Öyle bu şirket dünya s. minare g. Hesabı, mi8 çıktığında aldım 1 senede GPS i adam edemedilerdi,
Kamera geçişlerini çok kötü, 1x 2x de sıkıntı yok lakin 2.6 5x filan yaparken o geçişler çok belli oluyor çok sert geçiş yapıyor kamera
Bakanlık IT'si ile iletişim kurmak zor.
"Ben de şirketin cloudflare zerotrust ağına bağlanmak için ev ağımdan tünelliyorum." demişşsiniz. Bunu biraz açabilir misiniz?
Evde Keenetic roouterda kurulu VPN Server'ım var. Cepten AnyConnect VPN ile ona bağlanabiliyorum (OPEN SSTP çalışmadı Mi14T Pro'da. Bağlanmıyor). Eve bağlandıktan sonra Forti ile kuruma bağlanmanın bir yolu olur mu?
Bu arada eşimde Mi 13t pro var (Android 13 Miui 14). Mobil ağ üzerinden test ettim, sorunsuz bağlanıyor forti client.
Bence mi14t pro'daki HOS2 veya android 15'te bir sorun var.
-
Android 15 sorunu muhtemelen, bir çok cihazda farklı sorunlar var , sanırım güvenlik sistemleri değişti,
Ah alt yüklenici bilgi işlem onlarla iletişime geçeceğinize sim kartı kırmak daha kolay. Konfigürasyonun yanlış olduğunu da kabul etmez onlar zaten. Bu hop sayısı uyarısı 15 ile geldi ama yine de bağlanıyor olması lazım.
Vpn tunnel over vpn tunnel ya da double vpn tunnel olarak geçiyor bu yöntem. Linux bir home server oluşturabilirseniz destek olmaya çalışayım. Stabilitesi ince bir iplik üstünde olan bir sistem iş yükü olarak. Router üzerindeki vpn iniz trafiği kaldıramayabilir, mantık olarak tünel içine tünel açacağız çünkü.
Şunu söyeyim. Işığı yakalayınca 14T nin eline verecek cihaz sayısı çok çok az.
Ama ışığı yakalayınca. Öyle ha bire de ışık denk gelme çabaları olmayacağından sınıfta kalır kapalı alanlarda.
Bu sebeple müdahalesi az cihazlar daha öne çıkacaktır. AI' yi kapatmak biraz çözüm. HDRI sevmesem de, Bu cihazda HDR açma zorunda kalıyorum gündüz çekimlerinde. Pozlama farkları anca öyle yok oluyor. İç mekanda sıçıyor. Bu eleştirilerin haricinde kamerası beni cok mutlu ettiğini söyleyebilirim. İç mekan doğru ışıkta inanılmaz! Kamerayı zorlayan ve yazılımın sapıtmasına neden olan şey hatalı ışık ortamı. Onu tolere edemiyor.
Bir de, bu hyperos2 bir bana bir de ugandaya gelmedi daha galiba? 1, 6 da kaldık. Daha 1, 8 gelecek te ohoo..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 12 Ocak 2025; 0:50:17 > -
Tespitleriniz çok doğru hocam, bence leica filtresinin yanına bı standart vs gelmeli, çünkü bu kadar baskın renk yada baskın kontrast herkese hitap etmiyor
Evet. Leica yı anlaştırlar diye de iki tür filtre dayatması hoş olmadı. Gerçi, satın aldığımız '' yazılımıyla '' bir ürünün her yanına reklam ve takip sıkıştıran şayomi için bu iki filtre dayatması mı dert :D
-
-
HDRI kapalı, AI kapalı, Doğru açıdan gelen iç mekandan ışık ile çekim. Detaylar çok yerinde. ( tıklayarak bknz. )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 12 Ocak 2025; 0:55:24 >
-
50 mp modda iyi detay veriyor..
-
kesinlikle ben 50 mp moddayım cogu zaman artık
-
Vala bende devam edebilirim o moda. Detay cok cok iyi.
-
bu mod cihazı sevdirdi diyebilirim
bluetooth saat konusu vardiya hocam başka 14t pro hios2 ile denedim yine aynı
arama yapınca ses saatten gelmiyor
whatsapp aramaları sıkıntılı
sesi arama yaptıktan sonra saate aktarırsam sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 12 Ocak 2025; 0:59:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X