Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.175
Cevap
142
Favori
228.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanmadım ama markadan soğuttu yeminle, bugün s24le yan yana foto çekiyoruz bir törende, kapalı mekan , alakasız fotolar, tamam leica filtre vs ama ben filmli makina kullanmıyorum, istediğimde kapattir standart a dön, saçma sapan davranıyor, fotoğrafı kendi başka yorumluyor,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt

Gerçeğe yakın olan hangisiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;

4,5 yıldır Redmi Note 9 Pro kullanıyordum. 2 haftadır 14T Pro'ya geçtim. Ancak VPN uygulamalarında sorun yaşıyorum.

Kuruma bağlanmak için kullandığımız Forti Client aşağıdaki gibi uyarı verip kapanıyor ( "your device may not support 30+ routes" ).

Oda arkadaşımda da 14T Pro var. Onda da aynı durum. İki cihazda da HOS2 yüklü ve işlemsiz cihazlar.

Yine aynı şekilde, evimdeki Keenetic Modemde kurulu olan VPN Server'a OPEN SSTP Client ile bağlanamıyorum. Anlık olarak bağlanıp düşüyor.

Oysaki hala yedekte duran Redmi Note Pro'da gerek Forti Client de gerekse OPEN SSTP Client sorun yok. Denedim çalışyor.

Buna benzer sorun yaşayan ve çözüm bulan var mı?

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Samsung

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt
    Sahte mac , kullanımı diye birşey var sanırım herseferinde Mac adresi değişiyor onunla ilgisi olabilir, sonuçta statik ip yi mac e atiyorsaniz sorun ondan kaynaklı olabilir

VPN ayarlarında bu şekilde bir seçenek yok. Hyperos yada Android 15 ile ilgili sanırım.

Dediğiniz seçenek için bir menü var mı?

• Xiaomi.eu Patreon üzerinden abonesiyim. HyperOS 1.0.8 gönderdiler kurdum, sorun yok, HyperOS 2.0.1 geldi. Data format yapmadan kurabiliyordum. Üzerine kurdum. Şimdi video çekimi 3-5 saniye içinde durmaya teklemeye başlıyor. TR için gelen HyperOS 2.0.1 sürümünde böyle bir sorun var mıdır acaba? Yoksa hardware sorunum mu var?

Fortinet kurulumunda tunnel-vpn ayarında split tunelling ayarını kapatın. 20+ hop zaten ağda önerilen bir şey değil,

Wifi de kendi ağınizin içinde modeme gondersigi Mac değişiyor rasgele mac yazan yer Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 11 Ocak 2025; 11:51:52 >
  • Bootloader kapalıyken HOS2 Recovery kurulum dosyasını indirip, güncelleyiciden güncelleme paketini seç deyip yükleyemiyor muyuz? Güncelleme doğrulanamadı diyor, illa OTA' dan mı yapacağız yani? Cihaz da rom da TR. @SomeoneWhoCares

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 11 Ocak 2025; 14:1:29 >
  • bildirim geldiğinde kilit ekranı uyandırma gibi bir ayar var mı? bütün ayarları aradım bulamadım.

bildirim geliyor uygulama veya sms sadece ekran yanlarında bildirim ışığı yanıp sönüyor. ne geldiği görünmüyor. ancak ekranı açınca kilit ekranında bildirimin içeriği görüne biliyor. var mı bir çözümü ?

redmi note 8den 14T proya yeni geçtim çözmeye çalışıyorum.

• warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile bl kilidi açıp resmi rom flaşlanınca kapanıyor, ota güncelleme dosyası dışında bl kilitli cihaza yükleme yapılmıyor diye biliyorum.

• anilzi A kullanıcısına yanıt
    Var bildirim efekti diye geçen yerde ayarlarda arama yapın

ekranı yak kısmı varmış orada görmemişim. teşekkürler

• Telegram, WhatsApp gibi uygulamalarda 120 Hz çalışmıyor galiba gençler

• cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Evet 60hzde elle ekran ayarlarindan 144 yaparsanız 120de çalışıyor

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Bahsettiğiniz ayarları Android uygulamasında bulamadım. Bu arada söyle bir şey fark ettim. Cihaz (14t pro) evde wifi'ye bağlı ise kuruma forti client ile bağlanabiliyorum. Ama evde değilsem, 4.5g açıkken bağlanamıyorum.

• anilzi A kullanıcısına yanıt

Bu ayar nerede hocam? Ben de bulamadım.

• DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt

Ayarlar > duvar kağıdı & kişiselleştirme > bildirim efektleri > ekranı yak

Bu ayar nerede acaba hocam? Bildirim efektlerinde bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.