< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (238. sayfa)
-
-
1.0.8.0 sonra hyper os 2 gelecek
-
OO, 2 için önce 1,0,8 i mi kullanacağız. Ne saçma iş yaw.
-
hayır önce bunu yükleyip sonra diğeri geliyor
-
TR cihazlarda güncelleme gelene kadar tohuma kaçacağız anlaşılan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam akıllı şarj sistemi dediğiniz telefonun bir özelliği mi? Aktive olmasının faydası nedir?
Xperia da ne güzeldi güncelleme çıkınca indirip flashtool üzerinden yüklüyorduk beklemeden.
-
uzaktan erişim ile yapılabiliyor tek ihtiyacınız olan herhangi bir pc
Bize önceki bile gelmedi daha.
-
Şarj protokolüdür cihazın desteklemesi gerekir GaN desteği sunuyor Xiaomi..
https://www.donanimhaber.com/hizli-sarj-terimlerinin-anlamlari-ne-ifade-ediyor--149453
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 9 Ocak 2025; 15:15:54 >
cihaz içerisinde surge g1 şarj kontrolcü var, batarya ayarlarından gerekli ayarları yaptığınızda seçeneklere göre kontrol sağlıyor.
ikisi de kapalı; normal şarj sistemi %100 e maksimum w çekerek hızla gelir.
pil koruması açık; normal şarj sistemi gibi ama %80 e ulaştığında ac gücü bataryaya değil telefona besler.
akıllı şarj; 2 hafta süresince g1 şarja takma ve çıkarma alışkanlıklarınızı takip eder. bu süre geçtikten sonra bataryayı %80 e kadar normal şarj sistemi gibi şarj eder ve geri kalan %20'yi sizin cihazı çıkarmanıza en yakın sürede dolacak şekilde şarj gücünü ayarlar.
-
14t yada 14t Pro Bu iki model arasından herhangi birini YD olarak almak istiyorum ancak tam olarak emin olamadığım konular var arkadaşlar bu konuda tam anlamıyla kimse cevap vermiyor o yüzden buradan yardım almak istiyorum. Kesinlikle direnç kayıt düşünmüyorum. Server kayıt veya yazılımsal denilen noktada;
1-Yazılımsal daha çıkmadı biliyorum ama yazılımsal olarak cihazı rootlamadan mı işlem yapılıyor? İçerisinde Yok Bl kilidi falan deniliyor buralara mudahale oluyormu?
2- Benim asıl düşündüğüm server kayıt yapmak ama yine buradada cihazın orjinal içindeki yazılıma yada herhangi bir kısmına müdahale ediliyormu ? Orjinal ROM yerine farklı bir rom yükleniyor mu ? Herhangi bir kilidi yada bişeyi kırılıpmı yapılıyor ? Server kayıt yapılırken içindeki rom değişiyor farklı bir rom mu yükleniyor farklı bir ülkenin romumu yükleniyor bunu defalarca sordum ama buna bir kaçamak farklı cevaplar geldi. Direnç Kayıt yapılınca kendimiz imei verince artık sorunsuz yıllarca kullanabiliyormuyuz ?
Şu cevabı alabilirsem zaten alacağım telefonu yada gerekirse yurtiçi bakacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son olarak telefon Global yada çin versiyonu falan deniliyor ama cihazın arka kapağında İmei yazan barkod değilde kapağın kendinde CE yazıncamı global oluyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaldonmez -- 9 Ocak 2025; 16:5:46 >
-
merhaba arkadaşlar, ithalatçı garantili telefon ile Xiaomi Türkiye garantili arasında ne fark var? Cihaz yine TR cihaz mı oluyor?
-
Eyvallah hocam
Güncellemeleri yapıp bölgeyi trye dönsem sorun olmaz dimi ?
14T Direnç kayıtlı kullanıyorum, server kayıtta root gerekmez
ROM ile alakalı bir kısıt bu cihazlar için yok, farklı modellerde olabilir. Güvenilir birisine işlemi yaptırıyorsanız kendi imeinizi verip ömür boyu sorunsuz kullanırsınız sorun olmaz.
Ekstra sorular için:
https://forum.donanimhaber.com/14t-14t-pro-direnc-server-kullanicilari--160051009
-
sorun olmaz
-
Mi 14 için mat ekran koruyucu çektirdm ama parmak izi okumuyor çözümü var mı?
Parmak izini tekrar kaydet hocam
Hocam debloat mesajınızı kaldırdınız mı? HyperOS 2 kurup, debloat yapacaktım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X