Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: YNAKLKN Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.175
Cevap
142
Favori
228.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam bilgi için.

Halen mi10t kullanıyorum oyun oynamayan ve sosyal medyada da geçirdiğim zaman günlük 1 saati bile bulmayan biri olduğum için her işimi görüyor şu anlık. Bir ara s23 ultraya çok fazla yükselmiştim ancak olmadı o iş.

Bu cihazı biraz daha eskitince net kararımı verip sizi rahatsız etmeyi düşünüyorum.
    14t'yi direnç kaydı sebebiyle pek göz önünde bulundurmuyordum, ancak server kaydı çıktığı ve kayıt ücreti s24 ultra gibi abuk fiyatlar olmadığı için şu anlık favorim 14t. Kullananlarda memnun gördüğüm kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 7 Ocak 2025; 16:58:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar61

benim cihaz global 2 hafta olmuştur bana güncelleme geleli ve 2 haftadır kullanıyorum. Öyle ahım şahım bir yenilik göremedim daha en bariz farkı kilit ekranında gördüm onun harici aynı nerdeyse

asıl tanıttıkları özellikler yok, onları daha sonraki güncellemelerde vereceklerini düşünüyorum

Hyperos 2 ile gelmesi beklenen asıl özellikler neler hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S24 vs 14t pro
    14tpro
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    S24 Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• ULTIMATE93 kullanıcısına yanıt

ikisi de fena değil.

• ULTIMATE93 kullanıcısına yanıt

14 T pro daha güzel geldi bana. Tek sıkıntı benim de çözemediğim şu odaklanma sorunu (sorun değil yanlış anlaşılmasın ben sevmiyorum).. önde yer alan ögeler net arkası flu. Keşke bütün ögeler net olsaydı

• Ben dün akşamdan beri hyperos 2 kullanıyorum. Eskiye göre pek bir fark yok gibi ama yaşadığım bir problem de olmadı renk patlaması vs yaşamadım. Tr garantili cihaz Pro model kullanıyorum

• saidim47 kullanıcısına yanıt
    F açıklık değeri nedeniyle o. S24 1.8 14t pro 1.6. tüm öğeler net olsun istiyorsanız 2 ye yakın değerli cihazlar olmalı.

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Manuel ayarı var mı bunun? Biz ayarlama ile 2 ye yakın yapabilir miyiz?

Manuel F desteği göremedim. Sensörün yetersiz kaldığı durumlar olacaktır. F2 ide de inanılmaz bokeh verir geçrekte.

F7.1 den sonra bokeh durmalı teoride. Fakat manuel F desteği bu cihazda görmedim.

Mesela, ön / arka net'e yakın isterseniz F11 / F16 gerekir. Ki, o F değerinde hiç bir telefon sensörü doğru ışığı alamayacağını düşünüyorum.

Telefonda iş biraz değişyor. İki sensör ile yazılımla biri ön'ü diğeri arkayı odaklar ve çeker + ,iki imajı birleştirebilir. Tahminim. %80 AI' desteği boyama vs vs vardır Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 7 Ocak 2025; 22:23:3 >
    Telefoto kamera modülü f2.0 dı yanlış hatırlamıyorsam o kamerayı kullanabilirsiniz.

Modül f değerinin kamerayı nasıl etkilediğini de aşağıdaki makalede bulabilirsiniz.

m.gsmarena.com
    Aperture - definition - GSMArena.com
    https://m.gsmarena.com/glossary.php3?term=aperture

• DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt

hocam bi zahmet google dan aratın tek tek bende bilmiyorum ama çie gelen özellikler tam olarak globale verilmediğini biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar61 -- 7 Ocak 2025; 23:0:28 >
  • Hyperos 2 kurdum telefon eskiye nazaran bayağı bir hızlanmış geldi gözüme uygulama açılış hızları vs bayağı fark var gibi

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ☺️

• Merhaba. Yurtdışından 14T Pro aldım. yurtdışı cihazın kutusundan şarj cihazı çıkmadığı için Ugreen Gan5 140 w şarj cihazı aldım. yaklaşık 1 hafta orada kullandım. tabi sağa sola gitmekten düzenli bir zaman zarfında olmadığımdan ilk şarjlarına çok dikkat ettiğimi söyleyemem. buraya geldikten sonra konuyu okumaya başladım. yaklaşık 200 sayfa okudum:) geldiğimden günden itibaren şarj konusunu yazıldığı şekilde yapıyorum. ancak battery guru verilerim hiç burada paylaşılanlar gibi değil. erken mi davranıyorum? daha devam etmem mi lazım? ben de bir problem mi var? yoksa battery guru verileri mi düzgün değil? ayrıca sabah kalktığımda fark ettim battery guru %95 te takılı kalmıştı. telefonu restart yaptım veriler düzeldi.

-mesela en son dün telefon kapandı. eve geldiğimde şarja taktım. 0 dan 100e şarj edip kapattım 5-6 dk da kapalı şarjda kaldı. ama battery guru %14 - 100 e çıktığını gösteriyor.

-keza pilin toplam kapasitesini 4745 gösteriyor.

-performans modunda kullanma öneriliyor ama ben de nihai mod var. performans modu diye birşey yok. onu açarak kullanıyorum.

-gereksiz uygulamaları kaldırmadım henüz.

-son kullanılanları kaldırıp. gece %72 de bıraktım sabah kalktım %64.

-mevcut uygulamaların arka plan aktivitelerini durdurdum. arka planda çalışanların ekran görüntüsünü ekledim.

Aktarabileceğim detaylar bunlar:)

Son bir ekleme sürüm OS2.0.11.0.vnneuxm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizaun -- 8 Ocak 2025; 10:48:3 >

• HanDar05 kullanıcısına yanıt

Swiftkey

• rizaun R kullanıcısına yanıt
    İlk sorunuz için; 120w desteği sadece hypercharge protokolü destekli. Pd üzerinden 120w alamıyor limiti 65w, bundan dolayı 34dk da 80 almış. İkinci olarak battery guru uygulaması üçüncü parti bir uygulama olduğu için kernelden veri çekemez sadece catlog u kullanır. Bundan dolayı sadece cihazınız açıkken çalışacaktır. Akşam takıp sabah alıyorsanız geleneksel 5v2a (10w) şarj aletlerini kullanmanız bataryanızın sağlığı açısından yararınıza olacaktır. Cihaz %100 gösterdiğinde 4700 civarında bir bataryada oluyor. Battery guru ile baktığınızda şarj olmaya devam ettiğini görebilirsiniz. Şarjı fullemek için alınan amper değeri kademeli olarak 1a, 0.5a ve 0.2a e düşene kadar şarj edin. Batteryguru da tam dolum uyarınız açıksa cihaz dolduğunda zaten titreyecektir. Gece bir uygulama (ki büyük ihtimalle google hizmet çerçevesidir) arkaplan çalışmaya devam etmiş, bu da battery drain e yol açmış. Ayarlar pil kısmından o uygulamayı bulup izinlerini kaldırmanız gerekiyor. Akıllı şarj sisteminin aktive olması için 2 hafta yaklaşık olarak aynı saatlerde cihazınızı şarja takıp şarjdan çekmeniz gerekiyor.

• trendyoldan trendyol satıcılı 14t pro satın alan oldu mu? şuan indirim kuponu ile birlikte en iyi fiyat ty de gibi görünüyor.

alsam bir sorun yaşarmıyım. trendyola çok güvenemiyorum.

• Hypercharge desteği için ne gerekiyor? orjinal şarj aleti mi? kullandığım şarj aleti ile kullanmam da bir sakınca var mı?
    Kullandığım cihaz ve kablo bunlar:
    amazon.de
    UGREEN Nexode 140W USB C Ladegerät PD 3.1 USB C Netzteil GaN 3-Port Power Adapter kompatibel mit MacBook Pro 16" 2021, Dell XPS, iPhone 16 Pro Max/Pro/16/15 Pro Max/15, Galaxy S24 Ultra/S23/S22 usw.
    https://www.amazon.de/dp/B0B127GW4D?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

amazon.de
    UGREEN USB C auf USB C Kabel 100W Winkelstecker USB-C USB-C Ladekabel 5A/20V kompatibel mit MacBook Pro 2020 MacBook Air 2020, Dell XPS15, iPad Mini 6, iPad Pro 2020, Surface Pro 7/Book 3 usw. (2m)
    https://www.amazon.de/dp/B083PPG795?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Gece saat saat grafiği kontrol edip o saatlerde çalışan uygulamaların pil tasarrufu modunu "arkaplan uygulamalarını kısıtla" mı yapıyoruz? baktığımda google a ait birkaç uygulama var. bir de diğer yazan bir kısım var ama 01:00-07:00 arasında %0,16 kullanmış. o çok önemli değil diye düşünüyorum. ama ara ara aktif olmuş uygulamalar var. bunları arkaplan uygulamalarını kısıtla olarak seçmem gerekiyor sanırım.
    Bir de sistem başlatıcı var. buna müdahale ettirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizaun -- 8 Ocak 2025; 12:20:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• rizaun R kullanıcısına yanıt
    Hypercharge xiaomi nin kendi protokolü, sadece kendi şarj aletinde var. Kullanmaya devam edebilirsiniz ama dediğim gibi şarj hızınız 65w olacaktır. Ayarlarda arama kısmına pil yazıp güvenlik uygulamasındaki pil ayarlarından şu ayarı yapmayı deneyebilirsiniz. Yüzde 5-10 arası kullanan bir uygulama yok mu listede? Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• anilzi A kullanıcısına yanıt
    Ben trendyol dan aldım satıcı trendyol sıkıntı yok 14tpro

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.