< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (234. sayfa)
-
-
Bendeki sıkıntı saatten arama başlatınca sesin telefondan gelmesi, Whatsapp aramalarini cevaplasamda saatten ses gelmiyor telefonunun ahizesinden geliyor, konuşmayı telefondan baslatirsam saate aktarabiliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mtk işlemcilerde yazılımsal kayıt olmuyor muydu? Dimensity serisinde mi olmuyor? Helio işlemcili cihazda yazılımsal yaptırınca sıfırlama güncelleme sorunsuz oluyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da hyperos 2 güncellemesi gelmiş. 6.2 gb görünüyor. Tr garantili cihaz Pro model kullanıyorum. Daha önce 1.0.3.0 sürümü idi
Güncellemeye değer mi yani? Tr garantili cihaz kullanıyorum 14T Pro.
değerli yorumların için tşk ederim senden ricam 1 hafta kullan bakalım nasıl diye tekrar haber ver sana zahmet
-
-
Normal hocam sensör boyutu ve autofocus ile ilgili, bokeh
Zor iş o. Onun için yüksek F değeri yapması gerekir ki gece bu ışıkta o F den yeteri ışık girmez.
İSo'ya yüklenir. Kumlanma veya detay kaybı olur.
MAnuel modda yüksek F deneyerek görürsünüz. MF, yüksek F' i makro harici gösteriyor. F olarak göstermese de demek istediğimi belki anlarsınız. Pozlama düşürmeniz lazım. Veya iso ya yüklenin yüksek F de , deneyin. Bulanık olmadığını görürsünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 6 Ocak 2025; 23:22:23 > -
nerden öğrenebilirim?
-
-
Baktıydım bulamamıştım. Tekrar bakınca çıktı. Tuhaf.
Sürümler aynı.
-
O zaman tek sorumlu android kaliyor
Ona da cevabı, bana güncelleme gelince söyleyebileceğim.
-
Aynen hocam şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar NFC düzgün çalışırken, durup dururken çalışmamaya başladı. Pos makinasından farklı bir ses çıkıyor ve ödeme başarısız oluyor. Bu durum başına gelen oldu mu?
Bazı bankalar geliştirici seçenekleri açıkken ödeme yaptırmıyor başıma geldi daha önce farklı cihazlarda
Nfc sıfırlama var onu yapmanız gerekiyor. Yapınca düzeliyor.
Güne HyperOS 2 güncellemesi ile uyandık hadi bakalım :)
-
Şuanki sürüm neydi üstad?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X