İthalatçı garantili cihazlarda garanti kim? Sorun olduğunda muhattap kim? Garanti koşulları neler? Servis noktası nerede ve orijinal parçalar mevcut mu? gibi bir çok cevapsız soru var. YD almak daha mantıklı server kayıt imkanı varken. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 5 Ocak 2025; 23:20:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (232. sayfa)
-
-
Telefona factory reset yapmak zorunda kaldım. Şimdi de sıfırdan kurulum yaptırmıyor. Açınca birkaç saniye içinde sadece orijinal boş duvar kağıdı çıkıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
-
@zayif batarya ile iletişime geçin uzaktan yetkili hesap ile sıfırdan kurulum yapabilirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlginç bir durum, ben iPhone xs den geçtim. IPhone da yıllardır swiftkey keyboard kullanıyordum, 14t pro ya da kurdum, memnunum. Öneririm swiftkey i. Ayarlarını yaptıktan sonra çok kullanışlı. Copilot destekli olması da güzel klavyenin.
Cevabınız için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle katiliyorum,ornegin ps5 alacaktim 23 k yada vardi 25 e de ama 23 k olanda bayagi sikayet vardi yirtik kutu ,guncel degil vs 25 k olanda gram sikayet yoktu.bende 25k olandan aldim ve memnumum.saglam olmasi onemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 6 Ocak 2025; 6:55:42 >
Teşekkürler hocam sağolun bakayım
Merhaba arkadaşlar. Başıma ilginç bir durum geldi. Çok önemli değil aslında ama başına gelen varsa ve çözüm yolunda yardımcı olursanız sevinirim.
Kullanmış olduğum Xiaomi hesabımı(gmail) sistemden sildim. Sonra telefonumu sıfırladım. Sonrasında aynı gmail ile yeni hesap açtım. Kullanıcı kodu değişti elbette. Ama telefon içinden Xiaomi Hesabıma girince bağlı cihaz kısmı boş gözüküyor. Önceden 14T görünürdü.
Telefon numaramı ekledim.
Google bağlantısını yaptım ama 2 gündür böyle.
-
@Zayıf Batarya Telefona factory reset yapmak zorunda kaldım. Şimdi de sıfırdan kurulum yaptırmıyor. Açınca birkaç saniye içinde sadece orijinal boş duvar kağıdı çıkıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Edit: Sonunda OS 1.0.8 kurmayı başardım. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemet -- 6 Ocak 2025; 13:21:58 > -
merhaba hocam pm atıyorum kusura bakmayın yoğundum anca gördüm.
Teşekkür ederim üstad eksik olmayın.
Kesinlikle haklısın üstad her 6 ayda bir yeni distribütör türüyor resmi/ithalatçı kavramının içi doldurulamayan tek markası Xiaomi şayet garanti prosedürü firmaya göre değişiyor..
Türkiye romuna andoroid 15 ve hyperos 2 geldi.
-
güncelleme içeriğini paylaşırmısın ekran görüntüsü olarak globalden farklı bişey varmı
-
-
Şu anki sürüm neydi sizde? bende 1.0.6 var ve güncelleme yok görünüyor.
-
1.0.3 tü hocam.
-
Server e neden kayıt yapılıyor, yapılınca ne oluyor bende bu telefondan almak istiyorum biraz bilgi verirmisinz
server kayıtlı cihazlarda direnç değişimi gibi donanımsal müdahale olmadığı ve imei uçma sıkıntısı olmadığı için tercih edilen repair yöntemidir..xiaomi cihazlar için şuanda en revaçta olan yöntem bu.. server kayıtlı cihaz kısacası tr garantili cihaz gibi düşünün dilediğiniz gibi güncelleme ve sıfırlama yapabilirsiniz imei kalıcı oluyor uçmaz..
detaylı bilgi için pm atabilirsiniz..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X