bende de üstündeki jelatin var okumada hiçbir sorun yok dediğim gibi parmaklarım sıkıntılı olmasına rağmen hem de |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (230. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
14T Pro'yu alalı 2 hafta kadar oldu, pil gittikçe daha performanslı hale geldi. Bugün sarjdan çıkalı 8 saat oldu, hala %70 pil var...
-
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
Aşırımi kötü hocam günü çıkarmıyor mu yoksa kullnaimiza görearkadaşın kullanım senaryosunu bilmem ama bende batarya çok iyi gidiyor
Konum 7/24 açık
Bluetooth açık akıllı saat bağlı 7/24
hep 4.5G de akşam 6 dan sonra wifi sabah 8 den akşam 6 ya kadar hep mobil veri de
wifi sürekli açık kullanmasam da bir yere bağlı olmasa da
sosyal medya bildirimler hep açık
şu postu yazdığım itibariyle şarj %76 ve 9 saat önce şarjdan çektim telefonu
eve gittiğimde şarj %40-50 lerde oluyor oynayıp bitiremiyorum ki şarja takayım yatarken
eski huawei telefonumda sabah şarjdan çekerdim aynı kullanımda öğleden sonra 14 gibi şarjım biterdi
-
6/7 saat ekran süresi veriyor günü çıkartıyor
Kullanım senaryosuna göre değişiklik gösterir
Sürekli mobil internet kullanırsan veya kamera çok şarj harçıyor ben bir türlü sevemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 007messi6/7 saat ekran süresi veriyor günü çıkartıyor
Kullanım senaryosuna göre değişiklik gösterir
Sürekli mobil internet kullanırsan veya kamera çok şarj harçıyor ben bir türlü sevemedim.
mobil veride pek sıkıntı olmadı VoLTE de açık sürekli ki benim olduğum yerde çekim sıkıntısı da oluyor
ama kamera konusunda haklısınız şarjı yiyor o kısım benimde hoşuma gitmiyor ama sürekli kamera kullanmadığım için umursamadım,
-
Hocam selamlar. Özel mesaj alımım herkese açık. Siz yazınca tekrar kontrol ettim. Acaba bir yanlışlık mı oldu?
-
Yok hocam benim kapalı sistemsel sorun var açamıyorum
Hayırlı olsun.fiyatını hakeden cihaz varmı bildiğiniz.
Hocam cihaz işleri beklentiye göre değişir
Benim birinci önceliğimiz kamera
Yanlış anlaşılmasın 14 t pro 20 bin TL yurtdışı güzel fiyat
Malum vergilerden dolayı 2 katı fiyatı hak etmiyor bunda telefonun suçu yok.
15T pro kaç liradan piyasaya girer acaba ? 50 bin üzerinde olur gibi...
-
Hocam daha 10 ay gibi bir sürec var o zamana kadar dolar kuru be olur kimse bilemez dolar bu şeklide bile gitse en az 50/60 bin TL olr gibi
Globala 15 pro modeli gelecek galiba bu ay bakalım kaç bin TL den giriş yapacak
Telefona alıştıkça sevmeye başladım, samdungdan sonra klavyesi yavaş kalıyor bana onu sevmiyorum sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşte bunu söylemek için o soruyu sordum zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: hakanlevent
Telefona alıştıkça sevmeye başladım, samdungdan sonra klavyesi yavaş kalıyor bana onu sevmiyorum sadeceGboard kullansam da yavaş hakket.
Geri kalan iyi.
-
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. İnstagramda veya whatsappda sohbette yazmak için dokunduğumda veya yazmayı tamamlayıp mesajı gönderip çıkmak için geriye basınca yani klavye açılış kapanış anlarında telefon donuyor resmen takılıyor 2-3 saniye tepkisiz kalıyor. Ayarlardan Gboard klavyenin ön belleğini vs. silince 1-2 gün düzeliyor durum ama sonra yine aynısı başlıyor. Sizlerden bu durumu yaşayan var mı?
Veya klavye tavsiyesi olan var mı Gboard gibi sade ve kullanışlı olan?
Yaşamadım şu ana kadar buna benzer birşey, giriş yapmadan kullanın kelime haznesi eski kullandığınız kelimeleri hafızaya almaya çabalıyor olabilir
Ne açıdan yavaş kalıyor acaba, ben bir fark goremedim samsungdan sonra
Tepkisi yavaş ve zayıf kiyasladigim Samsung s23ultra
quote:
Orijinalden alıntı: HanDar05
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. İnstagramda veya whatsappda sohbette yazmak için dokunduğumda veya yazmayı tamamlayıp mesajı gönderip çıkmak için geriye basınca yani klavye açılış kapanış anlarında telefon donuyor resmen takılıyor 2-3 saniye tepkisiz kalıyor. Ayarlardan Gboard klavyenin ön belleğini vs. silince 1-2 gün düzeliyor durum ama sonra yine aynısı başlıyor. Sizlerden bu durumu yaşayan var mı?
Veya klavye tavsiyesi olan var mı Gboard gibi sade ve kullanışlı olan?Arkadaşlar merhaba. Klavyede otomatik büyük harf yap seçeneğini kapatınca düzeliyor bugün keşfettim. İlginç bir şey cidden
İki cihazı aynı anda kullanıyorum. 15 Pro Max 1 yıl ve 14T Pro 1,5 aydır.
Video çekiyorum diyorsanız böyle bir direkt değişiklik yapmayın derim. İki telefonda 4 hat aktif. 14T Pro şarjından illahlah ettim. iPhone günü çıkartıyor ancak 14at Pro çıkartmıyor.
Resim ve video olarak 14T Pro çekimlerde kendi ekranında iyi iken, edit vs yapmak istediğinizde pek sevimli olmuyor. Ne kadar profesyonel bir duruma ihtiyacınız var bilmiyorum. Ama keskin bir geçiş yapmadan deneme şansınız var ise denemen geçmeyin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X