< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (229. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
sen ne kadar anlatırsan anlat olayı anlamazlar intel amd olayına döndü iş, önceden amd alın dediklerim vardı burun kıvırırlardı sonradan amd li sistem bakar oldular fiyat performas yüzünden mtk dimensity ile baya çağ atladı, kendinide kanıtladı ilk dimensity li telefonlar hala iyiler snapdragon ne kadar iyi olsa da artık alternatifi var
2 ay önceye kadar telefonum huawei mate 10 idi ve nerdeyse hala ilk güne yakın performansı vardı ama tabi 6 yıllık cihaz eskidi onda kirin 970 işlemci vardı şu anki orta giriş seviyelerindeki işlemciler yanından geçemiyor mesela mtk dimensitylerde o seviyeye geldi ve hatta geçti
kaliteli markalar mtk lar iyi olmasa kullanırmıydı eskiden çakma tellerde mtk lar vardı şimdi amiral gemi telefonlarda var
-
mediatek şuanda vag grup eğlence sistemleri ve nvidia orin için kendi soc lerini pazarlıyor. ki 2023'te bunun için nvidia ile ortaklık kurdular. snapdragon 810 dönemindeki mediatek işlemcilerle şimdi bulunan işlemcileri kıyaslamanız phenom dönemindeki amd intel performansını kıyaslayıp ryzen kötü demeniz gibi bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 1 Ocak 2025; 23:51:38 > -
Mi 14T Pro telefonlar yazılımsal kayıt oluyor mu? direnç olanını değil.
-
şimdilik olmuyor bende bekliyorum
ama server kaydı yapılabiliyor
-
8 gen 2 işlemcili telefondan geçtim bu telefona. 8 gen 2 ye göre dimensity 9300+ buz gibi çalışıyor. Nerdeyse hiç ısındığına şahit olmadım aynı kullanım senaryolarında. 8 gen 2 de ısınma oluyordu ve performans olarak dimensity 9300+ lehine hem skor programlarında hem günlük kullanımda hatrı sayılır bir fark var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler yaklaşık 3 ay önce sordum başlayacak diyorlartdı demekki bir üç ay sonra tekrar sorayım o zaman.
-
S23 2 yıldır kullanıyorum. 14T Pro haliyle yeni telefon olduğu için 3 yıldır kullanamıyorum. 36. aydan sonra tüm işlemciler için yavaşlama normal zaten hocam. 4-5. yıllarda en iyisi bile olsa telefon değişmenin zamanı gelmiştir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1-15 Ocak arasında kademeli olarak İmei haklarınız yenilenecektir herkes aynı anda şebeke alacak diye bir kaide yok Btk milyonlarca cihaza eşzamanlı işlem sağlayamaz.. E-sim kullanıcıları sim kayıtlarını sıfırlasın, Fiziksel sim kullananlar mevcut sim üzerinden devam edin şebeke kapanana kadar bekleyin şebekesi kapalı olanlar ara sıra uçak modu,reset,sim çıkarıp takarak bu metodları uygulasın..Son kullandığınız sim ile devam edin önceden kullandığınız simi kazara eşzamanlı olarak aktive etmemek için yönergeleri izlemeniz kafi..
Hocam peki geçen yıl sim takılmamış YD cihaza bu yıl sim takıldığında hat direk aktif olur mu?
mevcut hakları yenileniyor zaten muhtemelen aktif olur bir ihtimal geçen seneki haklardan kalma bir kaç gün olabilir her ihtimale karşı tek sim ile deneme yapılabilir.
-
Arkadaşlar selamlar. Ekim ayında Mi.com sitesiden mi 14/mi 14T alıp Dragonpass kodunu son kullanma tarih olan Mart sonuna kadar kullanmayacak olan varsa, kod başına 300 TL ödeme yapıp alabilirim. 3 adet almak istiyorum. Belki burada çıkar diye yazdım.
Dediğim tarihlerde ürün satın alıp kod alma durumunu bilmiyorsanız aşağıdaki resmi mi ödül alma linkinden kontrol edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbakl -- 3 Ocak 2025; 3:26:2 > -
Yardımcı olabilirim ama pm kapalı
Orijinal jelatin var çok kötü okumuyor
Soyulma vs yok. Hatta aynı parmağı 3 defa kaydettim iyi okusun diye yine aynı tam hataso, nasılsın çalışmıyor
Orijinal jelatin var. Değiştirmeyi düşünmüyorum. Ben de sırf parmak okuyucu yüzünden yüz okuma kullanıyorum
Bendeki fena değil ya okuyor ciddi hızlı
Yurtdışı direnç kayıtlı 14 t pro cihazımı sattım
Genel olarak batarya performansını beğenmedim
Garantili olarak 40 bin TL yi hak eden bir cihaz değil bana göre
Yurtdışı alıp kullanılabilir
Aşırımi kötü hocam günü çıkarmıyor mu yoksa kullnaimiza göre
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X