Bildirim
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (27. sayfa)
Giriş
-
dostum tam tersi durum var düz 9300 kullanan telefonlar bile daha yüksek skorlar veriyor bu ısınarak işlemci hızını düşürdüğü için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 9 Ekim 2024; 15:45:16 >
-
Watch 2 ve monitör gibi hediyeler ilk günün ardından tükendi hocam, gereksiz şeyler kaldı geriye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiomi 14t ve 14t pro nun ekranlari birebir aynı mı? Kalitesi büyüklüğü özellikleri?
Programda öyle gözüküyor olabilir oyun içi kullanımından atıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soğutma iyi değil yani onu demek istedim ciddi ısınma problemi var telefonun.
Plastik kasa yerine metal kasa olsa farkını gösterecekmiş bence ama maliyete takılmış
-
Hocam 14t pro metal kasa ?
Ben kullanıyorum bende sıkıntı yok hatta globelde vıdeolarıda var izleyebilirsın kasa metal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 9 Ekim 2024; 15:51:52 >
oyun içi kullanım sıcaklık ,fps ve şarj videosuEufracio López 502youtubeXiaomi 14T Pro Gaming Testhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=vkZH3E5W1Cw
Ben 26 Eylül' de almışım hocam. Hala tık yok.
pazarama sitesinde mi 14t pro ,34.500 kadar inmis iyi takip etmek gerek.
Gerçek değil o bilgi hocam, ben denk geldim linke tıklayıp siteye gidince 39.999TL oluyor fiyat. Dün gecede aynısını yaptılar, algı yaratıyorlar.
Benim geçen hafta aldığım 14T Pro 512G Amazon'da kargoya verildi bugün.
-
Amazon'da siyah renk için taksit devam ediyor bilginize.
Camera koruma ve ekran koruma lazım alan varsa veya TR sitelerinde gören varsa atabilir mi
Ben fiyatla ilgili bir şey yazmadım, karıştırdınız sanırım.
Arkadaşlar telefonun ekranı aşırı kötü geldi. s22'den geçtim. giriş seviyesi ekran gibi duruyor. hangi ayarı yapmam gerekiyor? onun dışında hız vs mükemmel çok beğendim. Az önce vatandan 512 gb versiyon aldım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X