Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: anilzi Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.262
Cevap
148
Favori
235.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl bir ayar yapmak lazım bilmiyorum yarın tekrar bakarım, üzerindeki koruyucudan mi dedim ama bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun kendi üzerinde ekran koruyucusu geliyor mu arkadaşlar?

• begamermc kullanıcısına yanıt
    İnşallah gelmiyordur nefret ediyorum bu ekran koruyucu olayından. Sökmesi de bi dert

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • begamermc kullanıcısına yanıt

Üzerinde koruyucu var

• hakankaran kullanıcısına yanıt

İncecik o ekran cizilmesin diye koyuyolar düşse işe yaramaz

• İlk 1000 siparişe özel 1000tl lik hediye kuponu telefonu alıp aktif edebilen varmı ben edemedim 978. Olmama rağmen kutudan kupon da var ama internet sitesinden IMEI vs giriyorum bu kampanyaya dahil değilsiniz diye uyarı veriyor Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Güncelleme : teslim alındıktan 24 gün sonra aktif oluyormuş kupon bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirdaglar -- 9 Ekim 2024; 9:6:20 >
  • Arkadaşlar bende geçen hafta amazondan 43 bin liraya ön sipariş ile 512gb aldım. Cuma günü teslim gösteriyor.Sipariş verirken bu hediye muhabbetine bakmadım.Hediye çeki vs veya kafalarına göre bir ürün ile mi yollayacaklar yoksa sadece telefon mu gelicek.
    Ayrıca 120watt şarj aletini ve 50 watt kablosuz şarj aletini orijinal olarak hiçbir yerde bulamadım.
    Vede uygun bir kılıf ta yok piyasada. Bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim

• xbr kullanıcısına yanıt
    Kılıf ve 120w orjinal şarj adaptörü cihazla birlikte geliyor zaten.

• xbr kullanıcısına yanıt

Hocam amazonda yalnizca watch s3 veriyordu sanirim. Onu alman icinde sepete atman lazimdi otomatik 1 tl'ye düşüyordu fiyatı. Sana hediye gelmeyebilir telefonun yanında. Benim sepete ekledigim s3 hediyesi bile stok yok kasıkda teslimat vs diyor amazonda...

• hakankaran kullanıcısına yanıt

teşekkürler, nano cam almayı düşünüyorumda ekstradan telefon daha yeni satıcılar fakemiş gibi geliyor Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

• arkadaşlar telefonu ulaşanlar ya da marketlerde bakanlar ekran hakkında yorum yapabilir mi acaba... birkaç arkadaş ekran çok kötü demiş.. benim cihaz da bugün öğleden sonra teslim edilecek... kafam karışıyor

• astrafe A kullanıcısına yanıt
    Ben cumartesi inceledim ekranı detaylıca gayet canlı ve net bir ekran. Ekran ve kamera konusunda herkesin farklı görüşü ve fikrî olabilir ama profesyonel ötesi gözlere sahip değilseniz o bahsedilen şeylerin çoğunu isteseniz bile göremezsiniz.

• Amazondan ses çıkmadı bende kargoya henüz verilmedi. Amazondan ürününü alıp kargolanan var mı merak ettim?

• astrafe A kullanıcısına yanıt

Ekranla ilgili beklenti nedir bilmek zor. Başka cihazlarla kıyaslıyorlar ama renk ve renk doygunluğu çok farklı şeyler. Mesela beyaz dengesi deniyor, çıplak gözle bunu deneyimlemek bana garip geliyor. Telefon üzerinde ince koruyucu ile geliyor. Bu koruyucuyu çıkardığınız zaman bile ortada ciddi bir ekran farkı oluyor. Nano kaplamalar gibi değil, sadece koruyucu amaçla takıldığı için renkleri biraz kırptığı doğru. 13T'den bu cihaza geçmiş biri olarak ekran benim çok hoşuma gitti ve keyifle kullanyorum.

O para etmez, bu para etmez yorumlarına da sadece bakıyorum. Bu seviyede daha ucuza bir cihaz var mı? Sanırım yok. Ülke şartları ortada...

• Ekranı canlı moda alın, birde bu telefonda tamamen yapay zeka destekli ektanı kullanıyor başta ilk açılımda öyle hissediliyor sonra canlı mod ve senin kullanımına göre ve kullandığın uygulamadaki paylaşımlara göre otomatik ayarlıyor şuan ekrandan memnunum gayet iyi,, ama ilk açıldığında zayıf kalıyor sonra dediğim gibi değişip güzelleşiyor.

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu şuan ki ekran görüntüsü

• Herkese hayırlı olsun. Şuan aktif olarak Mi 10T Pro kullanıyorum memnun bir şekilde.

Dün Amazon' dan 42.999₺' ye İş Bankasına vade farksız 9 taksit imkanı ile aldım. Yarın teslimat görünüyor. Hadi hayırlısı bakalım.

Amazon' dan teslim alan oldu mu? İçinden 120W şarj aleti çıkıyor diye biliyorum ama aksi bir durum yoktur inş.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konuamazon
    Xiaomi 14T Pro 12GB RAM 512GB ROM, Titan Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DGLS97Y7
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 9 Ekim 2024; 12:12:35 >

• Telefonun ana kamerası harika ve gece çekimleride bu arada zoom kaliteside güzel... Bu iki fotoda normal ve aynı karede zoom yapılmıs hali var.. Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 9 Ekim 2024; 10:55:23 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.