Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.262
Cevap
148
Favori
235.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ara ara açıyorlar herhalde 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abi normal seriden daha pre durduğuna yemin edebilirim ama xioami aksini söyler
    Bügün MI storeda baktım harika olmuş malzeme kalitesi...
    (Ben cihazları hep kılıfsız kullandığım için ) abi çok iyi hele 1tb yd si 22 bin bedava...
    14 ultradan daha güzel kullanılan aliminyum ve arka cam malzemesi...
    Anakart ve ekran harika...
    Kamera ise orta üst
    TR fiyatı rakipleri ile değerlendirilir ama YD fiyatı bedava :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zee Techyoutube
    Xiaomi 14T Pro vs iPhone 16 Pro Camera Test Comparison
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=248xgGgQgbY
    camera mi14 t pro vs apple 16 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 8 Ekim 2024; 16:54:34 >
  • Mi14 t pro vs s24 ultra vs apple 16 pro max
    Zee Techyoutube
    Xiaomi 14T Pro vs iPhone 16 Pro Max vs Samsung S24 Ultra Camera Test Comparison
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=WE18bDBE0uM

Kamera nasıl diyen dostlar kıyaslama yapılan telefonlardan anlaşıldığı gibi parasına göre en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 8 Ekim 2024; 17:0:43 >

• Arkadaslar karar takdir sizin,ama telefona bence maximum 15/30 k arasi para verilmeli,zaten 2/3 yilda bir degistiriliyor.poco f6,x6 pro,honor 200,vivo v30,realme gt6t vs modeller fazlasiyla isinizi gorur.takdir sizin.30k,40k,50k çok fazla sisirilmis fiyatlar.

• Amazon'dan alıp da gönderilen var mı hiç?

• Mi.com dan yapılan alışveriş de faturaya nerden ulaşılır telefonun faturası lazım

• kadirdaglar kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz e postaya teslimata müteakip 3 gün içerisinde eposta atılıyor.

• Gittim geldim dolandım en son amazonda 6 taksit mavi renk yakalayıp siparişi geçtim az önce. Perşembe express teslimat diyor 10 Ekim bakalım dedikleri gibi gelir inşallah.

• Amazonda hemen her renk stok açmış Cuma teslim diyor. İlgilenenler bakabilirler.

• Amazondan sipariş verenler için ürünü iptal et dediğimizde gönderime hazırlanıyor iptal mümkün olmayabilir uyarısı çıkıyor. Genelde bu uyarı olunca kargoya verilmek üzere diye biliyorum.

• drsancak kullanıcısına yanıt
    Yeni sipariş verdiyseniz iptal ete basarsanız sipariş iptal ediliyor diye uyarı verir 2 3 dakikaya iptal eder, ama 1 2 saat geçtiyse iptal edemeyebilir

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu şuan yarın kargoya verilir olarak gösteriyor saat hediyeli
    Ayrıntı:1348 kişi bakıyor 🫠

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 8 Ekim 2024; 20:44:4 >
  • Ben Amazondan 9 taksit 512gb gri aldım. istediğiniz testler aklımda kalırsa müsait vaktimde yapmaya çalışırım. Alan herkese hayırlı olsun şimdiden.

• WebServisi kullanıcısına yanıt

Hocam ben ilk gri renk sipariş verdim ertesi gün 1 dakikada iptal ettim. Bakalım akşam kargo çıkacak mı? Stokta ürün varsa niye kargo vermezler onu da anlamak mümkün değil.

• Dostlar hangi renk daha iyi pro serisinde, normal 14t de yeşil renkte arka desenler farklı deniyordu. Pro modelde farklı olan var mıdır? Bizim biradere bakıyorum, amazonda stok güncelleniyor sürekli ticari karta vade farksız 9 taksite bölüyor avantajlı geldi .

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.