< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astrafe -- 7 Ekim 2024; 23:40:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
:)))Yorumlarini şahsen merakla bekliyor olucam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 8 Ekim 2024; 1:8:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kargo yola çıktığında teslimat numarasının yanında takip et çıkıyo ordan bakabiliyon 5 6 saat sonrada SMS geliyo |
Allah allah hocam sipariş verip aynı gün nasıl kargoluyorlar. Bence 512lik lerde stok sorunu var ? genelde 512 alanların kargolanmamış gibi duruyor. |
Onlarda yakınlık sensörü sorunu çıkabiliyordu galiba aman dikkat. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
cpu olarak doğruda kamera olarak hangisi daha önde peki? araştırmadım ama muhtemel s24+ daha iyi olmalı diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben yukardada söyledim sizede söyliyeyim pwm frequency 480 hz olan telefonu almam.s24den bahsediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 8 Ekim 2024; 10:25:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |