Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.262
Cevap
148
Favori
235.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun oynadığım için bitiyor zaten bitse ne olacak 20 dakikada full oluyor zaten:)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    kim söyledi acaba...paylaşırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astrafe -- 7 Ekim 2024; 23:40:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazdan vazgeçmiştim fakat bugün tekrar sipariş verdim ve bugün kargolandığı bildirildi. Fakat kargo takip kodu yok, buna Yurtiçi kargo mesajı gelmeden mi.com üzerinden kargo takip numarası göremiyor muyuz?

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• WebServisi kullanıcısına yanıt

:)))Yorumlarini şahsen merakla bekliyor olucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 8 Ekim 2024; 1:8:6 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    😀 Senin için yorum yapacağım hocam tamamdır 😀

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu oyunlarda biraz fazla şarj tüketiyor 2.35 dk da game lol 32 şarj yiyor normal kullanımda şuan 1 gün çıkarıyor... Birde sıfır telefon da mi 100-90 bandını güçlü tutuyor ondan sonra daha hızlı tüketiyor

• Oyun testlerinde pugy ve lol 120 Fp oynatıyor

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Kargo yola çıktığında teslimat numarasının yanında takip et çıkıyo ordan bakabiliyon 5 6 saat sonrada SMS geliyo

Allah allah hocam sipariş verip aynı gün nasıl kargoluyorlar. Bence 512lik lerde stok sorunu var ? genelde 512 alanların kargolanmamış gibi duruyor.

• sharpie kullanıcısına yanıt
    Poco X6 pro alacağım onun yüksek buna sevindim açıkçası

• Amazon şimdide watch s3 saati kasım ayında gelecek diye guncellemiş siparişi.... Birdaha amazondan ön sipariş alınmayacağına kanaat getirdim. Telefon persembe gelecek gözüküyor, bakalım ne olacak. 26-27 eylülde verdim siparişi birde.... İlk verenlerden olabilirim

• canpolat1454 kullanıcısına yanıt

Onlarda yakınlık sensörü sorunu çıkabiliyordu galiba aman dikkat.

• 40 bin liraya amiral gemisi s24+ varken kim gidip orta segment 14t proyu aynı paraya alıyor merak ediyorum. Kaldı ki s24+ta 6 bin lira da takas desteği var. Örneğin 3 binlik telefon takasa verseniz, telefon fiyatı 9 bin tl düşecek ve s24+ size 31 bin TLye gelmiş olacak. Bu telefonların yurt dışı fiyatları arasında en az 200 dolar, euro fark var. Samsung Türkiye'ye özel fiyatlandırma yaptığı için bizde ucuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    14t pro yu s24+ile degil s24 ultra,16 pro max ile karsilastiriyorlar performans olarak da kafa kafaya gidiyor.orta segment mi alt segment mi siz karar verin

• ULTIMATE93 kullanıcısına yanıt

cpu olarak doğruda kamera olarak hangisi daha önde peki? araştırmadım ama muhtemel s24+ daha iyi olmalı diye düşünüyorum.

Ben yukardada söyledim sizede söyliyeyim pwm frequency 480 hz olan telefonu almam.s24den bahsediyorum.

40 a 12 256 almak varken 12 128 alana sormak lazım. 3000 liralık cihazınız cebinizde takasa vermediniz, yanında en düşük fiyatı 5000 lira olan saat verdiler sattınız 1000 liralıkta kupon verdiler e bu da 31 bin tl ye gelmiş oluyor bu arada exynox 2400 dimensity 9300 e eşit, bu cihazda 9300+ var. Bir testlerine bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 8 Ekim 2024; 10:25:7 >
    Yk referans kodu ile topladığında 2. Etiketi basıyor o etiket basıldığında takip kodunuz oluşuyor. Buda yaklaşık sms ten 30 dk önceye falan geliyor.

• begamermc kullanıcısına yanıt
    nanoreview.net
    Exynos 2400 vs Dimensity 9300: tests and benchmarks
    https://nanoreview.net/en/soc-compare/samsung-exynos-2400-vs-mediatek-dimensity-9300

Xiaominin islemci daha iyi (antutuda 400 bine yakin puan farkiyla)
    Ayni fiyata hafizasi 2 kati
    Kamerasi daha iyi dxomarkda daha fazla puani var
    Sarj hizi daha iyi

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt
    S24+ 256 gb depolamadan başlıyor zaten. 128 ligi yok ki. 40 bin liraya 12 256 alıyorsunuz onu da yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.