watch 2 14t de yoktu ben o yüzden redmi watch 4 aldım yanında |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (20. sayfa)
-
-
Bende gri ile watch 2 yakalamıştım cumartesi günü. Üst üste 2 tane 40k lık alış veriş yapınca maximum güvenlik dolayısıyla redledi. ben telefon bankacılığından okeyleyip tekrar siparişi geçene kadar o sırada sepette hediye S3e döndü eşimde mi watch var hoşuna gitti S3. Hadi dedim uğraşmıyım iptal vs ama watch 2 ile 512 gri gelirse tekrar iptal edip :) alabilirim. Ama eminim ki 2 gün kullanım kenara bırakıcam watch 2yi. S1 'in yerine bir saat yok şimdilik galiba watch 2 pro çelik kasa / safir cam onu da tr ye getirmediler galiba.
Bu arada baya bi video izledim. 40bin TL bandında en iyi cihaz gibi duruyor.
-
İki kere üst üsteden değil sanırım hocam o, ben alışveriş yaparken de hem vakıf hem ziraat red verdi, ziraati aradığımda random rakamlı bi pos u vardı mi.com un kamu bankaları güvenlik nedeniyle bu posa ödemeye izin vermiyor. Yapı Kredi iyzico/mistore posundan geçti şak diye çekti. Bu arada watch 2 yi umarım alabilirsiniz, wearos 4 ile güzel oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün mi store da baktım telefon kaliteli premium hissiyatı var. Siyah renk vardı elinde 2 tane. Bir süre stok olmayacak dedi. İnşallah bizi bekletmez bu Amazon 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüksek değer daha mı iyi hocam kısaca mesela 1000 kötü 3000 iyi
14t amazonda var şu an 6 taksit gözüküyor . Pro yok sanırım.
Mi Store'dan alıpta telefonu ulaşan var mı?
-
hele şükür gönderdiler.. mi storedan 30 eylülde almıştım... çarşamba ya da Perşembe gelir sanırım
İlk iki gün alanlara teslim edilmeye başlanmış mi.com da yorumlar başlamış ve herkes watch 2 ile almış. Bize watch 2 kalmadı ya. Ben cumartesi sipariş verdiğim için benimki ancak haftasonuna doğru kargolanır. Ama şeytan dürtüyor iptal et diye.
Siparişi iptal edenlerden 1500TL kupon geri yükleniyor mu edince ? :)
-
14T pro gecikince ben de iptal ettim, kupon tekrar yüklendi 👍🏻
Ben lansman günü sipariş ettim 650. Siparişmiş benimki. Bu kadar çok talep göreceğini beklemiyorlardı sanırım. Benim sıraya bakacak olursak en az 4-5 bin ilk iki gün sipariş çekmişlerdir
28 Eylül'de siparişi vermiştim 4 Ekim'de elimdeydi 144.kişiydim ben sipariş veren
Yd 14t alan var mı arkadaşlar? Almayı düşünüyorum ama karar veremedim.
sıranızı nasıl öğrendiniz
Mi store.com dan sipariş verdim ilk sipariş günü, cumartesi watch2 ile birlikte geldi 14t pro
Evet var ama satıcı farklı amazon değil satıcı.
Yine de taksit yapıyor. Amazondan almanın en önemli sebebi o, yoksa mi store daha mantıklı , aynı satıcıdan başka cihazda almıştık .
Evet
İçinden kağıt çıkıyor hediye çeki üstünde yazıyor
mi 14t pronun sarji cabuk bitiyor deniliyor beyler sizde durumlar nasil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X