33K nereden aldınız ? |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (18. sayfa)
-
-
Allah daha çok versin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amin cümlemize hocam,
Bendeki telefon hastalığı, başka birşey değil :))
Ben de aramadım, son durumu bilgilendirme geçerim.
valla bizde 3-4 yılda bir telefon alacağız , o yüzden kılı kırk yarıyoruz... hala acabamı diyorum.. t pro sipariş ettim bakalım
Ptt avm 1 satıcıda 33 küsür diğerleri 43k
Hayırlı olsun hocam,
Bende 14t proyu mi.com dan sipariş ettim ama 8-9 defa bir iptal ettim bir aldım, çok kararsız bir şekilde sipariş verdim,
Şimdi bende 15 pro max'te var, 14t pro'yu alsammı, alsam bu sefer 15 pro maxi satmam gerekecek, satsammı, e şimdi elimde s24 ultra'da var, 14t proyu almasam da 15 pro maxi satmasam mı diye sürekli düşündüm, halen de düşünüyorum, sipariş verdim yinede 14t pro'yu ama çok kararsız bir şekilde verdim o siparişi hayırlısı bakalım
-
Xiaomi bi ara reklam gösteriyordu kendi uygulamalarında bu olay hala devam ediyor mu
-
Niye attan inip eşeğe binmek istiyorsunuz anlamadım.
S24u almadin mi.? Hocam sen baya macera ariyorsun yada can sıkıntısı yaşiyorsun 14tp beklendin nedir hocam xiaomideki beklentin ne olabilir cözemedim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
belki bir hat daha alırım 2 telefon kullanırım hocam birini iş birini özel telefon gibi düşünüyorum
Kafamı karıştırdınız bak şimdi iptal edeceğim sanırım 😀
Edit: iptal ettim arkadaşlar s24 ultra ve 15 pro max ile devam edeceğim, alanlara hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 6 Ekim 2024; 23:45:13 > -
almak isteyenler n11'den alsınlar, saat veriyor ve ekstra 1000 tl indirim var. fiyatı yine geriler elbet ama mistore'dan almak zorunda değilsiniz.
-
Siz bu konuyu bi okuyunda hangisi at hangisi eşek kendiniz karar verin tercih sizin.
14t pro pwm dimming 3840hz.bu bilgide burada dursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 7 Ekim 2024; 6:54:41 >
Bu telefondan yurtdışından alıp direnç sistemi gibi bir sistem ile kullanma şansımız varmı acaba
Miden alıp bugün SMS gelen varmı ?
-
01 ekimde sabah 9'da sipariş verdim mi.com'dan hala giden gelen yok bugunde hareket olmazsa iptal edecem artik yapacak birşey yok.
-
BL kilidi HyperOs 2.0 ile birlikte tamamen kapatılacakmış, YD cihaz almayı düşünenler bunu dikkate alsınlar.
3 Ekim'de verdim bende SMS filan gelmedi iptal edilmiyo kargoya gitti diye orda bekliyo heralde ne zaman yola çıkarki
-
Hocam, çok önemsediğiniz bu pwm dimming değeri, ne kadar önemli bi değer?
Sıradan/Günlük bi telefon kullanıcısı için de çok önemsenmesi gereken bir değer mi bu yoksa oyun oynayanlar mı bu değeri önemsemeli?
Şu yüzden soruyorum. 10 yıl iPhone, 2-3 yıldır da redmi note 11 pro kullanıcısıyım. Sanırım kullandığım iPhone'lar zaten amoled değildi ama xiaomi amoled galiba ve ben hayatımda hiç böyle bi değerin düşüklüğünü hissetmiş değilim. Hisseden bir kullanıcı da duymadım. "of bu tel'i kullanınca fena başım ağrıyor" diyen Bi samsung/Apple kullanıcısı tanımıyorum.
Koca koca firmalar (Apple ve Samsung), bu bahsettiğiniz değerin ehemmiyetini önemsemeden üretim yapıyor olabilir mi gerçekten?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X