< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Hayirli olsun size. E-sim ve kablosuz sarj ozelligi yok ve selfie kamerası kötü, suya dayanikliligi da zayif o modelin ek olarak bluetooth surumu eski, miracast yok, islemci eski nesil. Avantajı biraz batarya, yani ne kadar ekmek o kadar köfte 😃 artık o konuda mesaj atmaya devam edebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaoglu86 -- 6 Ekim 2024; 20:45:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben ettim önce gri renk etmiştim. Onu iptal ettim siyaha döndüm. Siyah stokta var Cumartesi gelir diye. Cumartesi teslim diyor ama zor gibi. |
Hayırlı olsun Ekran parlaklığı nasıl? Ekranı canlı modda mı kullanıyorsunuz? Ondan şikayet olmuş yukardaki yorumların birkaçında. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 6 Ekim 2024; 21:34:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aradın mı kanka sanada aynı şeyi dicekler mi acaba 11 ekim diyor dimi cumartesi inşallah iptal olmaz hepsi burada yarın yolluyor gözüküyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 6 Ekim 2024; 21:57:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yok aramadım açıkcası. |