Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Shanks0 , tostos59 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 27 Misafir (5 Mobil) - 23 Masaüstü6 Mobil
5 sn
5.260
Cevap
148
Favori
235.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oneplus 12r sipariş geçtim 33k dan. 7k cebime kaldı kısmet bunaymış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İp 16 bu yıl 60 milyon adet satış bekliyor ona göre arz var

14t serisi max 5 milyon bile olamayacak belkide yarısı bile değildir. ona göre de arzı var

İp 16 serisi heryerde stokta var sorun yok

14t serisinin üretimi önceki 13t serisinin tahmini talebine göre ilk partiler belli bir sayıda üretimi olur.

Buna göre az olan bir modelin stoğununda az olması normaldir.

Apple fan boyu falan değil bende mi 14 kullanıyorum

Talebin karşılanmamasının nedeni birazda tüketicinin talebini, üreticinin tahmin ettiğinden daha fazla olması. Bu yüzden stoklar ilk partide erken bitmiştir

• Hayirli olsun size. E-sim ve kablosuz sarj ozelligi yok ve selfie kamerası kötü, suya dayanikliligi da zayif o modelin ek olarak bluetooth surumu eski, miracast yok, islemci eski nesil. Avantajı biraz batarya, yani ne kadar ekmek o kadar köfte 😃 artık o konuda mesaj atmaya devam edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon dan cihaz sipariş edipte teslim eden oldumu benim 11 14 ekim gözüküyor aradım sevkiyat sırasında hasar oluşmuş gecikme olacakmış şaşırdım ya cihzlar gelmedi yada başka birşey var sipariş iptal olmazsa iyi ne ara hasar aldı anlamadım inşallah siparişi iptal etmezler sitede şuan cihaz yok amazon beni hayal kırıklığına uğratır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaoglu86 -- 6 Ekim 2024; 20:45:13 >
  • cleric03 C kullanıcısına yanıt
    Girdim iptal ettim siparişi 🤣🤣🤣 Sağolasın..

• ben de böyle giderse 14t proyu iptal edecem... hep kötü yorumlar geliyor..

• pasaoglu86 P kullanıcısına yanıt

Ben ettim önce gri renk etmiştim. Onu iptal ettim siyaha döndüm. Siyah stokta var Cumartesi gelir diye. Cumartesi teslim diyor ama zor gibi.

• astrafe A kullanıcısına yanıt
    Redmi note 14 pro+ çinde satışa çıkmış 1-2 aya gelir tr ye fiyatı da 20 -22 k civarı olacakmış. O beklenebilir

• 14 t pro aldım kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok memnunum ekran, hız, kamera harika bu araya ,şarj komple test edince bilgi atıcam

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu gece çekimleri harika

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun

Ekran parlaklığı nasıl? Ekranı canlı modda mı kullanıyorsunuz? Ondan şikayet olmuş yukardaki yorumların birkaçında.

• Gelir gelmez canlıya aldım ben diğer telefonlarımı da o şekilde kullandım telefon ilk açıldığında temasındaki fotoda resimin kendisi pürüzlü o yüzden öyle gözüküyor , normal uygulama da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 6 Ekim 2024; 21:34:8 >
  • Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• drsancak kullanıcısına yanıt

Aradın mı kanka sanada aynı şeyi dicekler mi acaba 11 ekim diyor dimi cumartesi inşallah iptal olmaz hepsi burada yarın yolluyor gözüküyor

• Benim şarj bu değerleri göremez asphalt 9 gömüyorum ama 120 watt harika 20 dakikada full oluyor harika bir şey

• Geçen test ettiğimde sarj 40-30 düştü lol 1 saat oynadım zaten şarj etmek bir yemek yiyesiye doluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 6 Ekim 2024; 21:57:2 >
  • Ben de ıphone x den geçtim dün itibariyle, şunu farkettim xioaminin arayüzünü çeşitliliğini daha çok seviyormuşum, ekran yenilemesi olsun şarjı olsun resmen gençleştim,
    Bugün s24 ultra ile kamera karşılaştırma şansım oldu, bana 14t pro daha iyi gibi geldi belki anlamıyorumdur bilemedim valla , ilk fotolar 14tpro 2.fotolar s24 ultra

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torneol -- 6 Ekim 2024; 21:58:27 >

• pasaoglu86 P kullanıcısına yanıt

Yok aramadım açıkcası.

• Torneol kullanıcısına yanıt
    Gündüz filimgramlarıda iyi onuda bir denersin

• Torneol kullanıcısına yanıt
    Yeşile bakınca anlaşılıyor s24 ultra daha iyi,
    Ben s24 ultrayı daha yeni aldım fakat bu 14t proyuda sipariş verdim, onuda merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.