Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kecemen28 , FurkanEmir411 , FurkanEmir411 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.255
Cevap
148
Favori
235.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katılır mısınız bilmiyorum ama maalesef ekran kötü x4 gt ve a34 var ikiside ekran olarak daha parlaklık daha iyi görüntü daha güzel ekran olarak x4 gt yi bile geçememiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 6 Ekim 2024; 13:55:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Ekranin parlakligi az biraz sadece ama sönük degil renk ayarlarini yaptiktan sonra kendini gösteriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolverine55 kullanıcısına yanıt
    Gt6 alıcaktım gidip baktım fotosu hoşuma gitmedi lyt 808 sensör var gt6 da 14 t proda lyt 900 sensörü gerisi tercih meselesi

• ULTIMATE93 kullanıcısına yanıt
    Ben canlı moda aldım

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Sipariş numarasını diyon yazıyom YKya çıkmıyo SMSle gelmesi lazım heralde yola çıktığında gelcek diye biliyom

• .Arda_ . kullanıcısına yanıt
    Mi den sipariş verdiysen sipariş bölümüne girince alt kısımda kırmızı bir tıklı takip no çıkıcak kargoya verilince onunla yurtiçi Kargo'dan bakabilirsin

Hayır, sipariş numarası değil. Kargo çıkışa hazır olduğunda 1000 li bir numara giriyorlar kargo takip alanına yk takip kodundan uzun. O referans numarası. Referans no yurtiçi sistemine girdiğinde asıl yk takip no çıkıyor.

• Ben de taksit olayından dolayı Amazon'dan aldım, nakit olarak rakipleri var ama taksit olarak yoktu. Aslında bu fiyat bandında nakit olarak da en iyi telefonlardan. Kamerası GT6'dan daha başarılı gibi kağıt üstünde ama dediğiniz durum Sony sensör farkından dolayı mı bilemedim.

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

13 haneli 1000 le baslayanida girdim çıkmıyo haftasonu diye heralde yarın belli olur

Onu sisteme siz girmiyorsunuz, yurtiçi kargo alımda giriyor. Ref no dan sizin takip numaranızı çekiyor sistem.

• ULTIMATE93 kullanıcısına yanıt

Renk atarlarını nasıl ayarladınız? Canlı yapınca çözüldü mü? Ekran soluksa can sıkıcı olur.

• drsancak kullanıcısına yanıt

telefon elime gelse daha net incelerdim canlı yapınca ever renkler kendini göstermişti

• 14t pro gt6 rakibi değil mi14ün ana kamerasıyla aynı işlemci olarak 8 gen 3oc rakibi 8s gen 3 rakip bile olamaz

• keremgrns K kullanıcısına yanıt

Benim pazartesi teslim gözüküyor

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Bir bunu bulabildim kamera koruma lazım başka bulan varsa paylaşabilirmi

• Mi store internette 256 ve 512 ye yok çekiyor şu an 🤣🤣 Milleti hepten keriz sanıyorlar🤣🤣 He he Xiaomi kardeş iPhone 16 kuyruğu ne ki senin muhteşem ötesi telefonun 2 günde bitti bravoooo.. Tövbe yarabbim.

• hiç stok yok şuan

• Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    Amazon'da da yok, sitesinde de. Bir tek Hepsiburada'da görebildim.

• şu 2 günde kullananlar biraz daha fazla yorum yapsalar keşke... pil , kamera , ekran vb

• ekran aynı galiba

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.