Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.048
Cevap
141
Favori
220.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kamerasının soluk çektiğini düşünüyorum dinamik aralık kötü gibi cihazda. Geçen seneki mi13t modeli var eşimde pocof2 pro cihazım daha iyi çekiyordu sony sensör farkı olduğunu düşünüyorum. Leica lensler güzel ancak sensör iyi olmayınca cihaz soluk çekiyor gibi. Leica lensde yetmiyor bu durumda.

• 14 t proya. 1 yıl ekran kırılma garantisi veriyordu bide kullanıcı hatası bir işlem ücretsiz olucakti bakamadım ona bilgisi olan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce mağazada mediamarkt da inceledim eşim siyah istediği için amazondan 9tk siparişi verdim. Saat ihtiyacımız olmadığı için amazonu tercih ettim ama mağazada baktığımda 14tpro nun arka kapağı plastik geldi bana

• Hepsiburada yorumlarda kimseye hediye saat gönderilmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekkkooo E kullanıcısına yanıt

Siyah ve diğer renklerin arka kapağı farklı malzeme olabilir mi? Bende siyahı resimlerde pütürlü bir malzeme gibi seçtim ama göz yanılması olabilir.

• Vatanda inceledim amazondan aldigim cihazi.guzel kibar cihaz.gordugum tek eksi ekran parlakligi beni cezbetmedi cok elimdeki redmi note 10s ile ayni.onun disinda puruzsuz ekran akıcı işliyor.orda da minik bir kusur animasyonlar yavaş isliyor neyseki ekran renk doygunlugu da animasyon hizi da ayarlanır tabi parlaklik icin disarida bakmak lazım.telefonun arkasi siradan gorunuyor ama premium his veriyor.ekran kasa orani da olmasi gerektigi gibi şaşırtmıyor.kisaca siradan gorunen bir amiral gemisine yakin telefon bu.video olarak 4k60fps ye aldiginda 2.6 optik zoom ile beraber kalitesi bayagi iyi.bakalim elimize gelsin de o zaman zorlariz Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTIMATE93 -- 5 Ekim 2024; 17:29:39 >

• ULTIMATE93 kullanıcısına yanıt
    Aslında telefon amiral gemisine yakın değil, direkt amiral gemisi. Ama tasarımı öyle durmuyor maalesef evet.

• spinmaster kullanıcısına yanıt
    Test menüsünden görebilirsiniz 14t proda 0.35 civarında vodafone lte a şebekede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 5 Ekim 2024; 17:42:7 >
  • Ben telefonun sar degerini cok begendim coğu telefondan düşük, güzel iş çıkarmışlar.

• mi 14 varken ve mi 15 cikacakken, mi14 t pro almak icin acele etmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 5 Ekim 2024; 20:24:52 >
  • Şimdi ben 512 gb olanı saati 5000 olarak düsersem 36500 tl ye geliyor eğer 15 ı bir iki farkla verirlerse bunu satmadan ondan da alırım 14 un en düşük 46000 olduğunu düşünürsek tabiii bekleriz birazdaha

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    14 50bin tl idi 15 ondan asagi kalmaz 14t pro yine fp ile tatmin eder diye dusunuyorum

• Mi15 Avrupa ve Tr'de en erken şubat ayı sonunda ön satışa cıkar, 2023 ekimde sunulan ve 2024 şubatta Avrupa/Tr'ye satilmaya başlanan düz mi14 46000 fiyattan cikmisti. Mi 15 pro en az 60k fiyattan cikar o tarihte, yani fikir veren arkadaşlar bunuda yazarlarsa sevinirim. Ben de isterim 15 pro almak ama o tarihe kadar beklemek istemiyorum ve fiyatıda yüksek olacak, benim için bir anlamı yok 15 pro'yu beklemenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleric03 -- 5 Ekim 2024; 21:16:43 >
  • cleric03 C kullanıcısına yanıt
    Tam olarak katılıyorum. 15pro yu tr ye yine getirmeyebilirler 14de getirmediler. Ben küçük ekran olduğu için düz 15 istemem. Eee ekstra ne olacak... Ekran amoled/120 watt var / wireless şarj var/ ekranda ve kamerada olacak olan iyilesme ekstra benim için gereksiz. Snap 4 için 20k ekstra vermeye değmez + ben curved screenden nefret ediyorum. T serisi benim için mükemmel. Eşime 9tk 43bine Amazondan aldım. 2bin maximum puan gelecek. Kendime mi.comdan 41.5 +S3 saat ile aldım. Bu arada 2mi mağazasına gittim. Pro da arka kapaklar metal alaşım. Siyah pütürlü. Gri daha smooth.magazada gri yoktu. Olsa alacaktım. İzmir Optimum da akşam kapanışta sadece 1 tane siyah kalmıştı.

• sharpie kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bu 5bin tl hediye çeki olayı nedir acaba?

• BLUESTREAM kullanıcısına yanıt

Mağazadan 14t pro alırsanız 5000, 14t alırsanız 4000 liralık hediye çeki veriyorlar.bir mağaza bu hediye çekini telefon ve tablet dışındaki ürünlerde,başka bir mağazada telefon hariç tablet dahil ürünlerde kullanabilirsiniz dedi.

• BLUESTREAM kullanıcısına yanıt

mağazalar 5k çek veriyor ama peşin fiyatına ürünü alıyorsunuz. mi store'da saat vb ürünler veriyorlar ama liste fiyatı. amazonda ise hediye yok ama vade farksız 6 taksitle alabiliyorsunuz.

mi store'da saat harici hediye kalmamış, ilk günler telefon + tablet alanlar olmuş. bence saat işi cok anlamlı değil, 6k diyor ama 3 bine satıyorlar. ihtiyaç yoksa alıp 2 bine kendiniz satabilirsiniz.

amazon taksit + hediye ürün verseymiş ballı kaymak olurmuş.

bu arada n11 14T için 1000 tl hediye çeki veriyor + kulaklık veriyormuş, tek çekim icin en mantıklı seçenek resmi n11 satıcısından almak. pro modelde çek geçerli değil.

• Leica lensli 14 T Pro:
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Honor 200 Pro:
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

14T Pro yu çok beğenmiştim. Alüminyum çerçeve olması benim içim çok önemliydi. Ve tabii kamera deneyimi. Performans olarak 14T Pro 1-2 tık önde olsada Honor 200 Pro da çok iyi sonuçlar vermiş. Toplam pakette f/p olarak değerlendirirsem eğer 29000 seviyelerinde honor 200 Pro almanız "bence" daha mantıklı olur arkadaşlar. Nacizhane araştırmanızı tavsiye ederim. Bir kaç gün önce aldım bende. Çok çok memnun şuan için.

• Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt

Hocam soruyu soranda benim 😀

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.