Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.053
Cevap
141
Favori
220.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi incelemede pürüzlü cam dendi ama diğerlerinden farklı olduğu kesin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Kullanma klavuzun son kısımlarında yazar genellikle.

• Tamam hocam.

• Honor 200 kamera farkı tele fotodan kaynaklı ana kamerası 14 t pro fark atıyor şuan kullanıyorum gece çekimleri üst düzey..14 de ki sensör honordaki ana kamera sensörün omnıvısıon üst modeli zaten dıyafram aralığı çok fark atıyor honora.. İşlemci bölümünü yazmıyorum sınıfı değil..honorun kasa kamera dizilimi oval hoşuma gitmiyor..

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• vfnv kullanıcısına yanıt

Aynen Buzlu Cam gibiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, 14T pro kullanmaya başlayanlar varsa gece 12'de full şekilde şarjdan çekip gün sonunda veya batarya %10 kaldığında batarya kullanımını ve aldığı ekran süresini paylaşabilir mi? Cihazın en merak ettiğim kısmı bataryası. Honor 200 kullanıyorum ve aslında her anlamda memnunum, 9 saat civarı ekran süresi alıyor S24 kalitesinde fotoğraf çekimi yapabiliyorum. 20 bine efsane cihaz olmuş AMA kavisli ekran yüzünden bir türlü anlaşamıyoruz. O nedenle rica ediyorum sağlıklı ve tarafsız bir batarya performansı testi yapın lütfen :)

• Haftaya 1-2 sitenin Ekim ayı kampanyaları var olmadı Kasım indirimleri ile 35k fiyat kovalayacağız. Hediyeli almak komple zarar.

• vfnv kullanıcısına yanıt

Kullanma kılavuzunun son 50 sayfasına göz attım maalesef böyle bir değer yok ayrıca PDF dosyasını arama özelliğini kullanarak tarattığımda da sar ile ilgili hiçbir bilgi bulamıyor.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Hocam 9 saat ekran suresi efsaneymis, mobil veri ile mi wifi ile mi 9 saat

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Full wifi hocam, mobil wifi karışık 7 buçuk saat altına inmiyor cihaz yoğun kullanıma rağmen. Oyun oynamıyorum onu belirteyim. 120hz sabit, parlaklık manuel yüzde %70.

Magic 6 pro alırdım ekranı kavisli olmasaydı, arayüz stabilite ve batarya optimizasyonu olarak efsane Honor tarafında ama o kavisli ekranları yok mu beni çıldırtıyor.

• Kendi sitesinden sipariş verip ürünü alan en azından kargo bilgisi, takip no sisteme düşen oldu mu. Sevkiyat numarası dün sisteme düştü ama kargoya verilecek yazısı var hala. İnternet siteleri bu açıdan berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremgrns -- 6 Ekim 2024; 12:8:51 >
  • keremgrns K kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinden lansmanda aldım ben. Yurtiçi sms inden 1 saat önce kadar giriyorlar sisteme.

• Ürünü kullanmaya başlayanlar genel olarak bir kaç yorum yapabilir mi acaba? Beklentilerini be ölçüde karşılıyor. Gördükleri artı ve eksileri neler?

• spinmaster kullanıcısına yanıt
    Aslında yazmak zorundalar ama hızlı başlangıç klavuzu oluyor bazen ona da yazıyorlar.kutudan bunlar çıkmıyorsa bulmak ugrastirir belki.

• Şuan herşeyinden şarj,hız, kamera memnunum güneşte ekran harika 👍 ekranın buzlu gibi görünmesi ana temadan kaynaklı geldi bana simgeler de ve normal kullanırken öyle bir sıkıntı görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 6 Ekim 2024; 13:17:33 >
  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Mide takip numarası gözüküyo ama yurtiçi kargoya baktigimda böyle ürün yok diyo SMSle gelenle takip numarası farklimi sms gelmedi bana daha

• .Arda_ . kullanıcısına yanıt
    Uzun girilen takip numarası değil referans numarası YK sistemine girdiklerinde o uzun numara kısalıyor onunla takip edebiliyorsunuz

• mağazada realme 6 gt ile yanyana fotoğraflar çektim hem 14t hemde 14t pro netlik ve hdr olarak geride kalıyor arkadaşlar kamera için alacaklara tavsiye edemiyorum. Ekran hız kasa oranı vs güzel olmuş ama kamera bence olmamış güncelleme ile düzelirmi bilmiyorum sorun bana kalırsa sensörde realme sony sensörle ezdi geçti.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.