< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (19. sayfa)
-
-
Normalde gecenin bir yarısı sipariş versem bile hazırlanıyor seçeneği aktif olur, iptal seçeneği pasif duruma düşerdi. Anlaşılan stoklar tükenmiş gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İptal et bence 4 ekimde sipariş ettim bugün kargoya verildi benimki
-
Amazondan siparisi olup kargoya verilen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazı 3 gündür kullanıyorum. 14T aldım. Bir çok konuda soru ve merakınızı gideremeyeceğim ama yine de deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Ekran yenileme hızı bana göre 13T cihazıma göre daha iyi
Ekran ışığı ve gündüz görülebilme olarak yine 13T cihazıma göre daha iyi
Cihazın çerçeve ve arka kasası plastik ama gerek titan gri'nin harika tonu gerekse kullanılan plastik kalitesine bakınca cihaz gerçekten premium hissi veriyor.
Cihazın elle kullanımı çok iyi ki zaten bu cihazı tek alma nedenim de tamamen flat olan tasarımı nedeniyle olmuştu.
Fotoğraf; amatör bir fotoğraf meraklısı olarak cep telefonundan çekilen fotoğrafların bir anlamı yok benim için. Hatıra fotoğrafı hariç bir çekim yapmayacağım fakat gerek telefoto, makro lenslerinin ayrı olması, gerek leica'nın bir çok fotoğraf türü için kullanabileceğiniz filtrelerinin olması ve zoom artışının 13T'ye oranla hissedilir derecede yüksek olması nedeniyle daha iyi olduğunu iletebilirim.
Telefonu her gün mutlaka şarj eden biri olarak ekran süresi, pil ömrü gibi detayları hiç merak etmedim hatta nereden bakılacağını dahi hala bilmiyorum.
-
Maalesef Amazondan haber yok.
Benim hala verilmedi.. 26 eylülde verdim siparişi hem de ...
Bazı insanların hassasiyeti var herkezin değil.tercih sizin,ben tercih etmem.göz zamanlada bozulabilir illaa baş ağrısı gerekmiyor.
Diğer sorunuz içinde diyebilirimki çinli firmalar yüksek hz yapabiliyorsa o diğer iki firmada yapsın zor değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 7 Ekim 2024; 13:12:16 >
1 ekimde saat sabah 9'da sipariş vermiştim suanda mail geldi siparisim kargoya teslim edilmiş
-
Hocam merhaba, S24 den memnun musunuz?
Arkadaşlar ben 14T limon yeşili sipariş verdim yanında redmi watch 4 ile birlikte indirimle 28500 denk geldi.
Sitesinde %26 daha dayanıklı dediği için limon yeşili sipariş verdim. Umarım yanlış tercih yapmamışımdır.
Mi9T den geçiyorum bu cihaza o yüzden benim için kağnıdan inip spor arabaya binmek gibi olacak.
-
makro çekim için ayrı bir mod var mı
Ben cumartesi günü amazondan siparişi verirken 10-11 teslim gözüküyordu. Amazondan alanların tahminim kadarıyla çarşambadan önce kargolanacağını düşünmüyorum. Amazondan 1 saat sonra da mi.com'dan verdim. Bakalım önce hangisi gelecek.
-
Ayın 1inde verdim 11 12 diyor bendeki bakalım 12sinde gelecekmi
satarken zorlanabilirsiniz o rengi
-
Genelde aldığım her telefonu ölene kadar kullanırım o yüzden satacağımı sanmıyorum
-
Zaten telefon satılması çok sıkıntılı bir olay. Adam terör işlerine vs. girse polis kimin kapısına dayanır? Suçsuzluğu kanıtlamak için uğraş dur ondan sonra 10 bin lira para için...
-
hiç o kısmını düşünmemiştim ama dediğinizde çok haklısınız.
genelde alayım ölene kadar kullanayım mantığındayım. sürekli telefon değiştirme huyum olmadı hiç.
mi9T çıktığında almıştım ondan buna geçiyorum. O yüzden sitesinde %26 daha dayanıklı dediği için limon yeşili aldım.
Zaten kılıfla kullanıyoruz rengi ne olursa olsun kılıfın altında kalıyor.
-
Kamera kısmı kılıfın dışında kaldığı için telefonun rengini belli ediyordu. bende bu yüzden siyah aldım watch 2 hediyesi ile yakalayınca. Yoksa fiyat düşmesini bekleyecektim. Güle güle kullanın.
-
Sanırım yok, ayarlar üzerinden yapıyorsunuz çekim yaparken.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X