< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 8 Ekim 2024; 10:37:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (22. sayfa)
-
-
512/2 256 etmiyormu benmi yanlis biliyorum
Dxomark ayrintilarina neden bakacagiz total puantajda ondemi degil mi gercek goruntulerde video karsilastirmalarinda da s24 cokda iyi is çıkarmamış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana sms falanda gelmedi dünden beri mi.com da kargoya verildi yazıyor ama takip kodu yok ortalıkta
Bu telefonu sattiran islemci+hafiza+sarj hizi kamerasi da cok iyi cikinca ilgi cok oldu
Dersenki samsungun kamerasi da ekrani da daha iyi kapisirlar ama ustteki 3lude geride oldugu icin bunu alacak olan adam yine onu almaz heleki sarj hizi
Tamam, düzeltelim aynı fiyata daha iyi cpu alabilirken, içerisinden hızlı şarj cihazı çıkarken neden almayalım? Ülkeye s8gen3 s24+ getirdiler de biz mi almadık?
Bu telefonu sattiran ucuzlugu. Yurt dışındaki fiyatı s24+tan çok daha ucuz. Bu yüzden satıyor. Türkiye'de aynı fiyata s24+ varken xiaomi almak için bir sebep yok. İkinci elde de değer kaybı çok daha fazla olacaktır xiaominin.
Neyse uzatmayayım artık. Alanlara hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar her cihazın birbirinden iyi ve kötü olduğu yanlar var, kim hangi cihazı kullanmaktan keyif alıyorsa onu alsın kullansın. Boşuna seninki iyi benimki kötü muhabbeti yapmanın anlamı yok ve gereksiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 8 Ekim 2024; 11:1:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl 9bin düşüyor.. benim kafam almadı. 3binlik cihaz sizin değil mi , onu verip 6bin düşmüyor mu...
Samsung s ultra serileri hariç tasarımı hoşuma gitmiyor 4 yıldır sorunsuz t pro serisi kullandıgım için özellikleri iyi çıktı direk aldım memnunum
Mi10t pro dan geciyorum. Kendi telefonumu anneme vericem daha halen bataryasi iyi, e-sim ve kablosuz sarj icin geciyorum. Memnunum, 14t pro danda memnun kalacağımı düşünüyorum. Samsunf alanlar oradaki konulara mesaj atabilir
Samsungta takas desteği şöyle oluyor. Örneğin 3 bin TL'lik bir telefon elinizde var. Bunu takasa verirseniz takas desteği+telefon fiyatı kadar indirim almış olursunuz. S24+ için takas desteği 6 bin TL. Yani 3 Binlik telefonu takasa verirseniz 6+3 =9 bin tl indirim almış olursunuz. Ayrıca zaman zaman yüzde 15 20 civarında kendi sitesinde öğrenci indirimi de oluyor. Takas desteği ve öğrenci indirimi aynı anda kullanılabiliyor. Başka sitelerden alırsanız da takas desteği mevcut. Hepsiburada, amazon vs takas desteği veriyordu.
-
Hırvatistan da Telefonun yanında Robot süpürge veriyorlar
-
Amazon yeniden taksitli açmış 43k olarak
İspanyada yanında TV (400euro değerinde) veriyorlar. TVyi getiremeyeceğim için o işe girmedim.
S24+ ile kıyaslayan arkadaşlar tercih meselesi işte bu iş, ben samsung arayüzünü sevmiyorum. Aynı paraya bütün özellikleri aynı olsa yine mi alırım. Samsung arayüzü bana heeep hantal geliyor.
-
22 sayfa olmuş hala cihazı almak isteyenlerin mesajlarıyla dolu başlık... :)
Telefonu almadan önce veya aldıktan sonra başlığı okumak isteyenlere ilk 22 sayfayı es geçin demek lazım
-
Italya'da yasiyorum ve 3 yildir kullandigim 11T Pro'dan gecmeyi dusunuyorum, ama kararsizim cunku gercekten bir upgrade hissedecek miyim emin degilim.
Gecis yapma istegim ise 14T Pro 256gb fiyatinin 699 Euro olmasi (10 Ekim'e kadar gecerli ekstra indirim sayesinde) ve yaninda sarj cihazi ile beraber Redmi Pad Pro (6gb/128gb) vermesi. Tablet ihtiyacim oldugu icin teklif cezbedici.
Kiyaslama yapabilecek, kullanim tecrubesini paylasabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler.
-
Telefonu gören soruyor ne diye 16 pro Max diyorum inanmıyorlar, al bak diyorum ekran teması benziyor Titan gri tonuda kılıf cıkar bak diyorum bakınca hayırlı olsun diyorlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 8 Ekim 2024; 13:11:36 >
Ama bu hep böyle değilmi.herkez aldıktan sonrada pille ilgili ekran görüntüleri yağmaya başlayacak buraya
yeniden kapandı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X