Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.262
Cevap
148
Favori
235.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorumlara bakın hepsiburada alanlara saat göndermemisler baya şikayet gördüm. Hediye istemezseniz amazon 6 taksit yapıyor .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sungur16 kullanıcısına yanıt
    Titan gri güzel

Hediyeli almak lüzumsuz para harcamak 38500₺ tek seferde verip yanında ihtiyaç olmayan saati almak yerine Amazondan 40000₺ ye 6 yada 9 taksit almak çok daha mantıklı. HB de 9 taksitle 49knya çıkıyor fiyat.

• Aynen öyle hocam elimde 2 ticari kart var , anne baba birader isteyince tv telefon alıyorum taksitli. Amazon 9 taksit gri renk 512 gb sipariş geçeceğim birazdan . Haftaya Çine gideceğim oradan alayım direnç attırırım diye düşündüm astarı yüzünden pahalıya gelecek. Cihazında içini açtırmaya gerek yok.

Biz bireysel kartla aldık 6 taksit nasıl oldu bende anlamadım. Emekli bankacıyım, yasal olarak yasak ama artık nasıl deldilerse yasağı cayır cayır bireysel karta taksitle mi 14t satıyor Amazon.

• Valla bence de yasal değil bireysele, kılıfına nasıl uyduruyorlar anlamadım bence yakında kapanır o iş. İşlemleri de tek çekime çevirebilirler, amazon nothing Phone markasına taksit yapıyor. Samsung içinde yapsalar keşke.

• üzümü ye bağını sorma metedolojisi ile devam ediyoruz hocam   bundan sonra böyle, 5 yılda bir telefon değiştiriyorum sebebte mi9t'nin pili öldü orjinal pil olsa gene almıycam, vergimi ödüyorum dünyanın kayıt parasını verdim, devletime gene helali hoş olsun   bir zahmet bu ödeme kıyağınada bana çok görmesinler, 5 sene daha telefon almam zaten döviz kaçırmam söz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam şey riski vardı aklınızda bulunsun hyper os 2.0 ile bl kapanacak diyenler vardı uyarmak istedim.

• begamermc kullanıcısına yanıt
    Çin versiyonlarını tavsiye etmiyorlar zaten o sebeple vazgeçtik. Kayıt işinin cılkı çıkmış zaten.

Geriye dönük işlem yapamazlarda vatandaşa. Amazona yaptırım uygulayabilirler özel bir protokol vs bilgi dahilinde değilse.

Global tarafta da kapanacak BL kilidi muhabbeti var bir kaç gündür.

hocam 38.500 nasıl alınıyor acaba

• Arakdaşlar ben de cihazı birkaç saat önce aldım. Eski telefonum Poco X3 Pro'ydu. Neredeyse 3 yıldır dertsiz tasasız kullanıyordum. Bu telefonu alınca kamerası bana bir garip geldi. Beyaz dengesi önceki telefondan çok daha farklı ve genel olarak daha sıcak. Aslında en can sıkıcı olanı farklı kameralar arasında geçiş yapınca beyaz dengesinin de değişmesi. Alıp da bir gariplik hisseden var mı ?

• tupacamaru T kullanıcısına yanıt
    Bazılarına 1500 çek tanımlamış mi store da bana gelmedi.

• psychomantis kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 2 sene bende poco x3 pro kullandım. Kamerası o kadar leş bir kamera ki o cihazdan 14t proya geçince size tuhaf gelmiş olabilir. Hayatımda gördüğüm en leş kameraydı x3 pro kamerası.

• begamermc kullanıcısına yanıt
    Kapansa bir şey fark etme admin hesabı ile herşeyin içinden geçiliyor bl kilidi kapalı olması bir şeyi değiştirmiyor

• Merhaba bugün sipariş verdiğim xiomi mi 14t geldi

Ancak ekran konusunda tam bir hayal kırıklığı

Ucuz ekranlarda görülen beyazı tam verememe durumu gördüm ekran acı değiştikçe kirilma yapiyor anlatmak zor

Samsung note 20 ultra kullanıyorum iki ekran gece gündüz gibi arada 5 yillik teknoloji farkı var

Honor 200 pro almadığıma pişman oldum , onun ekran kalitesi çok daha iyi , benim gözlemim bu yönde ha hediyelerimiz 25 e geldi 14t pro da aynı ekran varsa bilemiyorum.

• hakankaran kullanıcısına yanıt

öncelikle hayırlı olsun... ben bu kullanıcı yorumlarını okudukça telefon elime geçmeden iade etmeye karar vereceğim böyle giderse.. işin ilginci karşılaştırma ve inceleme videolarında gayet olumlu yorumlar yapılıyorken kullanıcılardan neden böyle olumsuz yorumlar geliyor anlayamıyorum.. çoğu yerde kamera göklere çıkarılıyorken bir bakıyorum kullanıcı kamera çöp diyor.. bu ne perhiz bu ne ...... neyse bindik bi alamete hakkımızda hayırlısı.. yarın muhtemelen cihazım gelecek ama hakkatten kafam karışık...

• astrafe A kullanıcısına yanıt

Vallahi ben de şaşkınım kendim kullanmayacağım ama kendime alsam bunu almazdım, az para da vermedik ki güzel bir ekran yap ne bileyim bi tık premium olsun değil mi ..neyse .

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    Renk ayarı yaptınız mı?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.