Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: serdar_gs , anilzi , bigadicking Daha Az
3 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.828
Cevap
161
Favori
273.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
Giriş
    14 T serisi tamamen global çin varyantı yok bu seride server kaydı tek sim direnç kaydı çift sim kullanırsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BerkayBSK05 B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar Rusya costum romunu nasıl yüklediniz dil vs herhangi bir şeyde değişiklik oldu mu ?

• Netherdrake kullanıcısına yanıt
    Hocam ve diğer kullanıcılar bir tek benim telefon mu şarjı su gibi emiyor anlamıyorum genel olarak konum bl vs kapalı şu var bir genelde şantiyede olduğumdan eşimle görüntülü görüşüyoruz ve sahada yapılan işlerin fotoğraflarını çekiyorum genelde 6 saat civarı alıyorum ekran süresini, evet bazılarınız diyecek hızlı şarj var haklısınız ama insanın canını sıkıyor günde 2 defa şarja takıyorum bi gece bir de öğleden sonra 3 4 gibi
    Sırf bu pil olayından dolayı dün x7 pro aldım mobil şebekeyr bağlı değilim sabahtan beri ikisini beraber kullandım 14t pro şu an şarjda 25te taktım x7 pronun daha %74 şarjı var
    Ayrıca 4 aydır kullanmaktayım Ekimin sonundan beri pil sağlığı %99 kaldı

• DarKHino kullanıcısına yanıt
    Görüntülü görüşme ve fotoğraf ağırlıklı kullanıma şarjı dayanabilecek güçlü herhangi bir telefon yok ne yazıkki…

Telefon ne kadar güçlü ise bu tarz kullanımda şarjı daha fazla harcayacak, ancak düşük CPU, kamera ve ekran özelliklerine sahip olan bir telefon farkeder…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 6 Mart 2025; 19:34:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 1 haftadır 14T kullanıyorum. Cihazı ilk açtığımda HyperOS 2 gelmişti güncelleyip fabrika ayarlarına sıfırladım stabil olsun diye ondan sonra uygulamalarımı vs kurdum 1 haftadır kullanıyorum.

Şöyle ki genel kullanımda normal yalnız oyun oynarken cihaz ısınıyor. Örnek olarak X3 Pro ile Brawl Stars oyununda uzun süre oynasam da ısınma olmuyordu ama 14T ile bir kaç oyun attıktan sonra kutudan çıkan kılıf ile birlikte batarya kısmının ısınmasını hissedebiliyorum. AIDA 64 ile batarya sıcaklığı 42-43 derecelerde görünüyor. Bu uygulama ile bu cihazda işlemci sıcaklığını göremedim termal kısmında sadece batarya var. Böyle ağır olmayan bir oyunda telefonun ısınması normal mi?
    Bu ısınma cihazla mı ilgili yoksa HyperOS 2 ile mi alakalı anlamadım. OS 1 sürümünü hiç kullanmadığım için bilmiyorum.

Kamerası ise çok tatmin etmedi henüz beni. X3 Pro kamerası daha mı iyiydi demeden edemiyorum. Kamera ayarlarından yapmamız gereken herhangi bir ayar mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 6 Mart 2025; 20:57:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14t pro Telefonu yeni aldığımda 6gb sanal ram açık vaziyette geldi, zaten 12gb ram var bunu açmaya gerek varmı ,yani tamamen kapatmak daha mı iyi acaba ?

• jinstyle J kullanıcısına yanıt

Yaşadığınız problemin sebebi Google arama ve Google'a rehber. Maalesef Google rehber T9 klavyede arama esnasında Türkçe karakterleri görmüyor bu nedenle arama sırasında Türkçe karakter içeren isimler arama sonucunda çıkmıyor. Yıllardır mi arama ve mi rehber kullanan biri olarak çok sıkıntısını yaşıyorum. T9 klavye ile 2000 kişilik bir rehberde arama yapmak çok çok kolay oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.