Ekran süresini nasıl görüyorsunuz ben göremiyorum? |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (289. sayfa)

-
-
Zaten şu cihaza kızdığımız ve bırakmamızın nedeni tamamen Yazılım. Arayüz. Sorun yumağı.
-
Satmışsınız artık peşini bırakın şu telefonun.
Şaka bir yana gerçekten biraz abartıyorsunuz ve bu konuyu kullanarak fikir edinmek isteyen potansiyel alıcıları yanlış yönlendiriyorsunuz artık…
Her telefonun saçma sapan sıkıntıları var, dört dörtlük cihaz yok piyasada ve 14T serisi oldukça tercih edilebilir bir seri, almayı düşünen gönül rahatlığı ile alabilir…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende yazmayım dedimde dayanamadım yazayım dedim banada biraz abartı gibi geldi yaklaşık 5 ay olmuştur 14T PRO telefonu alalı bl kilidi açıp rus romu yükledim bütün reklam ayarları vs kapattım gereksiz uygulamaları kaldırdım ve 5 aydır ben cihazda herhangi bir hata görmüyorum 1 kere bile olsun reklam ile karşılaşmadım eğer doğru ayar yaparsanız reklam asla çıkmıyor akıllı saat olarak huawei fit3 kullanıyorum aracıma carplaye de bağlı bu zamana kadar hiç bir hataya rastlamadım şarjı desen ben oyun oynamıyorum onun haricinde sosyal medya arama mesajlaşma vs gün içinde çok yoğun kullanıyorum 2. gün akşam yatarken şarja takıyorum kamerası vs herşeyiyle on numara bir cihaz bence sizin telefonda bir sorun hata vardı hocam aynı iş yerimde benden cihazı görüp 3 kişi daha aldı onlarda aynı derecede memnun ve herhangi bir hatayla karşılaşmış değiller bu zamana kadar bir çok cihaz kullandım evet xiaomi yazılımı biraz sorunludur ama bu 14T serisi bence en başarılı cihaz olmuş bazı arkadaşlarında dedi gibi.
-
Yanlış anlamayın sadece ben kullandığım cihazın genel olarak sorunsuz olduğunu söylemek istedim belki sizin şansınıza size sorunlu cihaz gelmiş olabilir ama konuya girip okuyan insanlar bütün 14T serisini bu şekilde sanabilirler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Satmışsınız artık peşini bırakın şu telefonun.
Şaka bir yana gerçekten biraz abartıyorsunuz ve bu konuyu kullanarak fikir edinmek isteyen potansiyel alıcıları yanlış yönlendiriyorsunuz artık…
Her telefonun saçma sapan sıkıntıları var, dört dörtlük cihaz yok piyasada ve 14T serisi oldukça tercih edilebilir bir seri, almayı düşünen gönül rahatlığı ile alabilir…Haklısın ama dikkat ettiysen donanımı hakkında laf etmedim. Donanımı, yapısını hep övdüm. Sıkıntıları hep şu arayüz, iç yazılım dedim.
Fazla abartıya girdiğimi düşünmüyorum. Zira sadece yazlımı ve ona bağlı uygulama ve işlevsellikleri eleştirdim. Yani bura forum. Özgür bir paylaşım platformu
Bir de konuyu okuyan münferit problemlerimi görüp değerlendirebilir. Bu da doğru bir yönlendirme olur. Temel olarak da dediğim şu; Bahsi ettiğim durumlar ortalama kişileri etkilemez. Buda şu anlama geliyor. Cihaz alınabilir dedik bir anlamada yani..... Ama detaya inerseniz şunlar şunlar var dedik. Kötü mü ettik :(
Genelde vatantaş son satırları okur; Yeni okuyan ilk bu yazıları görüp te almaya çalışacak kişilere tekrar yazayım da yanlış anlaşılmasın;
14T kullandım. Kasa, kamera, ekran hele hele ekran müthiş. Donanım sorununa hiç bir şekilde rast gelmedim. Bırakmamın ve eleştirimin nedeni de önceki sayfalarda yazar. Merak eden çevirir okur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 3 Mart 2025; 17:19:47 >
-
Ayarlardaki dijital dengeyi açıp ekran süresine bakabilirsiniz ama gün sonunda sıfırlanıyor.
Daha ayrıntılı görmek için battery one, batteryguru gibi programlar yüklemeniz gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, kesinlikle özgür bir paylaşım platformu ama artık sattığınız telefonun arkasından hala her sayfada sizin olumsuz ve abartılı mesajlarınızı görmek de pek hoş olmuyor…
Hala abartı diyor yaw. Hem özgür platform diyorsun, hemde telefonun arkasından konuşma diyorsun. Nasıl mantık bu? Rahatla. + Block....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 3 Mart 2025; 18:23:27 > -
Sadece “bugün cihazı sattım” dediğiniz mesaj ve sonrasındakilerden bir kaç örnek vereyim (öncekileri söylemiyorum bile), abartı mı değil mi siz karar verin:
- Kısır kör tavuk
- İşkence çektiriyordu
- Bir kabuktan ibaretmiş
- İconlar berbat küçük
- Hatırı sayılır düzeyde takılma
- Arka planda sürekli yoğun veri akışı gözlemlendiği
- Bu sorunlar yetti dedirtti
- Sorun yumağı
13 sayfa kafa ütülemişsin daha launcherı bile değiştiremediğinden veya ayarlamayı bilmediğinden telefonu kötülüyorsun. İkon değiştirmeyi bile becerememişsin. WhatsApp'ı pil kısıtlmasından kaldırıp kapanmayacak uygulamalara eklemeyi bilmiyorsun gelip telefonu kötülüyorsun. Gelmiş 14T almışsın benim işlemciyle ilgili işim yok diyorsun, halbuki işlemci kamera performansını bile etkiliyor. Bilip bilmeden insanları yanlış yönlerdirmede üstüne yok. Senin gibi özelleştirmeden anlamayanlar yallah iphone kullanmaya, şu ayarladığım durum çubuğu bile yeterli. Telefonu satmışsınız lütfen forumdan ayrılır mısınız insanları yanlış yönlendirmeyin. Madem sattınız telefonu artık rahatla + block
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netherdrake -- 3 Mart 2025; 18:53:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Xiaomi ye ortak mısınız ? Satıcısı mısınız? . değilsiniz... EEE?
Arkadaşlar iyi misiniz siz? Kötü yanı denmeyecek mi bu cihazın ? Ya da telefonu satınca iki çift laf demeyecek miyiz?
Yaw, satmadan önceki yorumumuza açıklama isteyen arkadaş vardı. Ona istinaden yorumu uzattık. Ne rahatsız oldunuz be! Yani
Telefonun kötü yanlarını söylemeye hazım' edemiyorlar. İyi yanlarını söyledik tatmin olmuyorlar. Neyden tatmin olursunuz deyi verin??? Enteresan bir zevkiniz olmalı.
Bir de hakaret de yemekteyiz. Şu dakikaya kadar seviyeli eleştiri yapıyorduk. Seviyesizce davranılmayı bile hak etmiyorsunuz!
Harbi yazık acıyorum size.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 3 Mart 2025; 19:26:43 > -
2 aydır 14T pro kullanıyorum 1 kere bile takılma yaşamadım. Üstelik konudaki mesaj sayım 10'u geçmez. Kedim yüzünden kalın temperli cam kullanıyorum, parmak izinde veya hareketlerde hiç sorun yaşamadım. Telefonun ayarlarını yapmayı bilmiyorsun dedik diye, bize fanboy bücür gibi hakaretler etmişsin. Okuduğunu bile anlamaktan acizsin çünkü kimse sana hakaret etmedi.
Şuanda istisnasız orta segmentin lideri 14 T Pro bu kadar donanım hiçbir rakibinde yok yazılımı düzeltse amiralleri tokat manyağı yapar herşeye rağmen Xiaomi bu piyasanın üzümlü keki güzel bir tad bırakıyor damakta..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tesekkür ederim deneyeceğim uygulamaları
-
Genel manada bizde bunu diyoruz bayramdan beri.
Detaylı yazdım nedenleri diye, lafım hem çarpıtıldı. Hemde bilgisiz ilan edildik :) sağlık olsun. Böyle arkadaşlar da tadı tuzu buraların hey Allahım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 3 Mart 2025; 20:9:38 >
Hiç bir şeyin çarpıtıldığı falan yok, yukarıda yazdım bunlar hep kendi sözleriniz, yeter artık salın bir şu telefonu ya…
dostum seni burada en iyi ben anlarım, rahat ol yazdıklarında sonuna kadar haklısın.. burada öyle iyi böyle güzel diyenler markanın kölesi, iphoneda kullanırım eleştiririm xiaomi de samsung da kime ne nerdeyse 20 yıldır buradayım sx1 den beri kimse foruma ne yazacağıma karar veremez,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X