< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (288. sayfa)

-
-
14t serisindeki tüm cihazlar global ürün mü? Çin cihaz yok mu?
Fake rom çıkma ihtimali var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Global versiyon cihazlar fake rom ihtimali için endişe etmenize gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
El hareketi, ekran tepkisi dışında ne gibi bir sorun yaşadınız?
"yazılımdaki kısıtlamalar, launcher'in hataları, Ve hala alakalı olduğum alanda yaşadığım problemler" den kastınız tam olarak nedir?
Farkındalık için öğrenmeye çalışıyorum. Belki bende de vardır da farkında değilimdir. Belki alışmışımdır.
-
Cihazı satıyor musunuz?
Öyle ise özelden mesaj yolladım size
Ne aldınız
Yurt dışı mı
Yurtdışı kullanılmış ciha 20 etmez
-
Teşekkürler. Sattım valla.
-
Yeni OS ile iconlar berbat küçük geldi gözüme. İcon değiştirmek ve büyütmek için Launcher yükledim. El harektlerini kısıtlıyor launcher ile. Böye de kullanamadım.
Uygulamalarımın bazılarının arka plan verilerini devre dışı yaptığım halde bir müddet sonra Yeniden aktif oluyordu. Uygulama fark etmeksizin bu hata hep oldu.
Programlar arası el hareketi ile geçişlerde hatırı sayılır düzeyde takılma görmeye başladım.
Reklamları hala ve hala bu derece pahalı bir cihazda bizi takip etmeyi bırakmadığı için kızgınım. Sözde bunu hafifletip kapatacaklardı.
Arka planda sürekli yoğun veri akışı gözlemlendiği söyleniyor. Mi yazlımın geneli açısından. Kendim bakmadım!
Bluetooth sorunu çok fazla var. Aracımda bağlantı problemi, Kulaklıkla bağlanamama veya geç bağlanma, Saate bağlantı kurulamaması ( galaxy wathc 6 ) Önceki yazılımda bu kadar belirgin sorun olmasa da yine vardı.
İlk günlerdeki gibi kamera verimli değil. Kısa zamanda ya sensörü ya algoritması yazılım açısından kötüleşti. ARacımın siyah iç döşemesini çekemedim! İnsan portresi çekimlerinde de bir boyama AI müdahalesi fotoğraf mantığına bence aykırı. Kapatılsa bile hala bir müdahale sürmekte. Bunlara ek olarak aldığımdan beri Toplam açık süre 30 saati geçmedi. Ekran sürem 4 / 5 saat belki. Şarjı hızlı bitiyor. Pili verimli değil. Redditte de aynı dertler var. Yaşadığım bu sıkıntıların bir kısmı kişisel, bir kısmıda ortak sorunlar. Yine belirtirim, bunların çoğu öyle öldü bitti sorunlar değil. Ama bu parayı TR garantili cihaza veripte Hala düzeltilmeyen bu sorunlar yetti dedirtti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 1 Mart 2025; 0:2:11 >
-
ben dediğiniz uygulamayı yükledim fakat enchanted notifications nerede göremedim
s23u
-
-
Daha önce kullanmışmıydın ergonomi olarak kılfla çok fark hissediyormusunuz 14t proya göre.
çok teşekkür ederim gelişmiş bildirimler yazdığı için bulamamışım.
quote:
Orijinalden alıntı: ...DeAtH...14t
Xiaomi watch 5 lite
whatsapp bildirim aldığınızda aldığınız kişinin gruptan yazdığını da yazıyor mu ? yani örn; " mahmut siz msj gönderdi " yazıp mesajı mı yazıyor , yoksa mahmut .... gruptan yazıp msj mı gösteriyor ?
bir diğeri, saatten uzaklaşınca bağlantısı kopuyor apple saate denemiştim. Acaba android de de bağlantısı koptuğu zaman , telefonun yakınına saat geldiği zaman tekrar otomatik bağlanıyor mu ? apple watch da telefonu evde unutup markete çıksam da eve gelip saat telefona yaklaşınca kendisi otomatik bağlanıyor telefona.
-
Evet eski cihazım da s23ultraydi tabiki daha büyük ve kaba bilerek aldim, 14t pro asla kötü bir cihaz değil ancak alışmayan kalçada don durmaz hesabı, ben hyper os u begenmedim, güzel yanlarında xiaomi yazılımla bok ediyo
😂 haklısın takipteyiz hocam güle güle kullanın
Bu arada Xiaomi'yi zaman zaman yazılım kaynaklı olarak eleştiriyoruz fakat bu modele binaen algılanmasın son dönemdeki en başarılı modeli 14T serisi konuya girip fikir sahibi olmak isteyenleri yanlış yönlendirmeyelim Xiaomi genel manada yazılım olarak eksiklikleri var..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X