Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: serdar_gs Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.829
Cevap
161
Favori
273.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #33
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana da bu sabah gelmiş sanırım 2-3 günde bir kontrol ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14t serisindeki tüm cihazlar global ürün mü? Çin cihaz yok mu?

Fake rom çıkma ihtimali var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DusSoSa D kullanıcısına yanıt
    Global versiyon cihazlar fake rom ihtimali için endişe etmenize gerek yok

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

El hareketi, ekran tepkisi dışında ne gibi bir sorun yaşadınız?

"yazılımdaki kısıtlamalar, launcher'in hataları, Ve hala alakalı olduğum alanda yaşadığım problemler" den kastınız tam olarak nedir?

Farkındalık için öğrenmeye çalışıyorum. Belki bende de vardır da farkında değilimdir. Belki alışmışımdır.

Cihazı satıyor musunuz?

Öyle ise özelden mesaj yolladım size

• hakanlevent kullanıcısına yanıt
    Ne aldınız

Yurt dışı mı

• Yurtdışı kullanılmış ciha 20 etmez

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Sattım valla.

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Yeni OS ile iconlar berbat küçük geldi gözüme. İcon değiştirmek ve büyütmek için Launcher yükledim. El harektlerini kısıtlıyor launcher ile. Böye de kullanamadım.

Uygulamalarımın bazılarının arka plan verilerini devre dışı yaptığım halde bir müddet sonra Yeniden aktif oluyordu. Uygulama fark etmeksizin bu hata hep oldu.

Programlar arası el hareketi ile geçişlerde hatırı sayılır düzeyde takılma görmeye başladım.

Reklamları hala ve hala bu derece pahalı bir cihazda bizi takip etmeyi bırakmadığı için kızgınım. Sözde bunu hafifletip kapatacaklardı.

Arka planda sürekli yoğun veri akışı gözlemlendiği söyleniyor. Mi yazlımın geneli açısından. Kendim bakmadım!

Bluetooth sorunu çok fazla var. Aracımda bağlantı problemi, Kulaklıkla bağlanamama veya geç bağlanma, Saate bağlantı kurulamaması ( galaxy wathc 6 ) Önceki yazılımda bu kadar belirgin sorun olmasa da yine vardı.

İlk günlerdeki gibi kamera verimli değil. Kısa zamanda ya sensörü ya algoritması yazılım açısından kötüleşti. ARacımın siyah iç döşemesini çekemedim! İnsan portresi çekimlerinde de bir boyama AI müdahalesi fotoğraf mantığına bence aykırı. Kapatılsa bile hala bir müdahale sürmekte. Bunlara ek olarak aldığımdan beri Toplam açık süre 30 saati geçmedi. Ekran sürem 4 / 5 saat belki. Şarjı hızlı bitiyor. Pili verimli değil. Redditte de aynı dertler var. Yaşadığım bu sıkıntıların bir kısmı kişisel, bir kısmıda ortak sorunlar. Yine belirtirim, bunların çoğu öyle öldü bitti sorunlar değil. Ama bu parayı TR garantili cihaza veripte Hala düzeltilmeyen bu sorunlar yetti dedirtti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 1 Mart 2025; 0:2:11 >

• volkie kullanıcısına yanıt

ben dediğiniz uygulamayı yükledim fakat enchanted notifications nerede göremedim

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

s23u

• Netherdrake kullanıcısına yanıt
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Arama çubuğuna enhanced yazın çıkar yanlış yazmışsın

Daha önce kullanmışmıydın ergonomi olarak kılfla çok fark hissediyormusunuz 14t proya göre.

• volkie kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim gelişmiş bildirimler yazdığı için bulamamışım.Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

14t

Xiaomi watch 5 lite

whatsapp bildirim aldığınızda aldığınız kişinin gruptan yazdığını da yazıyor mu ? yani örn; " mahmut siz msj gönderdi " yazıp mesajı mı yazıyor , yoksa mahmut .... gruptan yazıp msj mı gösteriyor ?

bir diğeri, saatten uzaklaşınca bağlantısı kopuyor apple saate denemiştim. Acaba android de de bağlantısı koptuğu zaman , telefonun yakınına saat geldiği zaman tekrar otomatik bağlanıyor mu ? apple watch da telefonu evde unutup markete çıksam da eve gelip saat telefona yaklaşınca kendisi otomatik bağlanıyor telefona.

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

Evet eski cihazım da s23ultraydi tabiki daha büyük ve kaba bilerek aldim, 14t pro asla kötü bir cihaz değil ancak alışmayan kalçada don durmaz hesabı, ben hyper os u begenmedim, güzel yanlarında xiaomi yazılımla bok ediyo

😂 haklısın takipteyiz hocam güle güle kullanın

• Bu arada Xiaomi'yi zaman zaman yazılım kaynaklı olarak eleştiriyoruz fakat bu modele binaen algılanmasın son dönemdeki en başarılı modeli 14T serisi konuya girip fikir sahibi olmak isteyenleri yanlış yönlendirmeyelim Xiaomi genel manada yazılım olarak eksiklikleri var..

• Herkes hyper os 2den sonra bataryanın fazla gitmediğinden dert yanmış ama dün gece şarjı bitireyim diye saatlerce oynadım fakat en fazla yüzde 14e kadar düşürebildim.

Üstelik Wifi, mobil veri, konum, bluetooth (saat hep bağlı, arada üstüne araç da eklendi) sürekli açıktı, ekran parlaklığı yüzde 75 sabit ve pil tasarrufu da kapalıydı. Açıkçası hyper os 2 güncellemesinden sonra bataryada pek bi değişiklik farketmedim.

Xiaomi'ye tek kızabileceğim şey kendi dandik launcherını kullanmak zorunda bırakması, yoksa alttaki navigasyon tuşlarına mecbur bırakıyor. (Kendi saçma sapan uygulamalarını konudaki adb yardımıyla kaldırdığımdan onu saymıyorum)

• 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.