Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5 3 gb ram yetiyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rahat 2-3 yıl götürmesini istiyorum . Bazı forumlarda 2 gb a kadar kullandığını yazmışlar . Bir kaç ağır oyun oynayacağım (wot blitz) nerden baksanız en az 1-1.4 boş ram kalması lazım . Sizin telefonunuz boşta ne kadar rami kalıyor ? Yada direk 4 gb lı pro modelini mi almalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 gb ramli olanı kullandım. Oyun falan oynamam ama telefonumda en az 40 uygulama yüklüydü. Hiç şişme falan yapmadı.

• Up

• 3gb yeterli hocam bazı 1500-2000tl lik telefonlar bile 3gb.

• hocam ben 1 yıldır kullanıyorum fakat 7.-8. aydan sonra sorunlar çıkmaya başlıyor. Biraz arastırırsanız kronik sorunu oldukça fazla özellikle dokunmatik algılamaması ve kapanıp açılmaması. bende ikisi de oldu malum delta servis zaten iş yapmıyor. 2 gün önce servisten geldi yarın tekrar gidecek. 5-6 ay sıkıntısız kullanıp sonrasında sorunlar başlıyor. Yazılım olarak hala oturmamış her hafta bir güncelleme geliyor ve bir yeri düzeltirken bir yer mutlaka bozuluyor. O yüzden xiaomi fiyat/performans ürünü olsa da kendini biraz daha geliştirmesi lazım yazılım konusunda. Ben tavsiye etmem açıkcası herhangi bir sıkıntısı oldugunda delta servis arkasında durmuyor ve anlayan yok.
  • Ram değil önemli olan işlemci aslan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    XİAOMİ Mİ 9 64 GB
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.