Şimdi Ara

Xiaomi mi 8 128gb ithalatçı garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi mi8 siyah migrosta şu an 3049 tl

Sadece istanbuldakiler için sadece Silivri 5m migrosta 20 adet var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefonun sıcak fırsat olabilmesi için 2750tl bandına gelmesi lazım. Migrosun sitesinde de satılıyor aynı fiyata.

• sky_warrior S kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsat diye paylaştım ölücüler için konu açmadım... Ben fiyatlara bakıyorun almak isteyen için güzel fiyat.

Sanal marketten ürünü alırsan en yakın mağazaya yönlendiriyor ama yakındaki mağazaların hiçbirinde cihaz yok dün araştırdım insanlar uğraşmasın diye de paylaştım ...

• sissil S kullanıcısına yanıt
    :)) eyvallah

• yaklaşık 3 haftadır o fiyatta migrosta, 2999TL oluyor bazen
  • Rami nedir?
    Araştırıyorsunuz madem bilirsiniz 6gb 8gb ramler falan oluyor ya.
    Yazmayı unutmuşsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 18 Nisan 2019; 18:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Rami nedir?
    Araştırıyorsunuz madem bilirsiniz 6gb 8gb ramler falan oluyor ya.
    Yazmayı unutmuşsunuz.
    Mi8 ler standart 6 GB ramli

Prolar 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 18 Nisan 2019; 19:15:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

Mi8 ler standart 6 GB ramli

Prolar 8

Alıntıları Göster
    8/128 var ve ithal edilebilir çünkü satışta.

• Daha düşmedi mi bunun fiyatı. 3 bin sıcaksa 5 e mi alıyodunuz normalde. Sittin senedir 3 bin lira zaten

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    O zaman dolar 4 TL bile değildi. Ekonomiden bihabersiniz yorum yapmayın bari...

• TEnano kullanıcısına yanıt
    Dolar arttı telefon 3 bin kaldı o zaman sıcak fırsat. Amazon linki aliexpress linki falan mı attın da ben göremiyorum. Veya ikinci el otomobil forumunda çok takılıyon sen telefon piyasasını algılayamamışsın

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Bu telefon 3200 den satılırken P20 Pro 4000 den satılıyordu bak bakalım şu an kaç TL? Önce biraz matematik çalış, sonra 1 seneki önceki fiyatlarına bak telefonların bir de şimdi kaç TL olduğuna bak ondan sonra telefon piyasasını biliyorum muhabbeti etmeye çalışırsın...

• TEnano kullanıcısına yanıt
    Elmanın yanına armutu koymuş karşılaştırma yapıyor. Düz mantık hesap yapıp ekonomi piyasa dersi vermek.zamanında 3200 dediğin telefon şimdi de 3 bin bak neresi sıcak onu demeye çalışıyoruz ama kem küm. Senin kafayla o zaman iphone un yanında tüm telefonlar sıcak fırsat. Xiaomi 2500 2750 ye iner o zaman sıcak fırsat deriz. Yok o inmiş bu kalkmış git bloomberg ht de röportaj falan ver de heyecanın geçsin. Buralar sana dar gelmiş

• Boşa tartışmayında 3000 binlira bu telefon hakediyor. Muadillerine göre gene çok iyi fiyat. Gönül ister 2500 lira olsun ama malesef kolay değil.
  • kardeşim yukardaki adam haklı. mesele telefonun 3 bin haketmesi değil. bu sıcak fırsat değil diyor adam ki haklı. hala boş muhabbet dönüyor:) bu telefon 3000 tl ederi olabilir normal olabilir fakat SICAK değil kardeş. kasma...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.