< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu telefonun sıcak fırsat olabilmesi için 2750tl bandına gelmesi lazım. Migrosun sitesinde de satılıyor aynı fiyata.
|
O zaman dolar 4 TL bile değildi. Ekonomiden bihabersiniz yorum yapmayın bari...
![]() |
Sıcak fırsat diye paylaştım ölücüler için konu açmadım... Ben fiyatlara bakıyorun almak isteyen için güzel fiyat.
Sanal marketten ürünü alırsan en yakın mağazaya yönlendiriyor ama yakındaki mağazaların hiçbirinde cihaz yok dün araştırdım insanlar uğraşmasın diye de paylaştım ... |
Bu telefon 3200 den satılırken P20 Pro 4000 den satılıyordu bak bakalım şu an kaç TL? Önce biraz matematik çalış, sonra 1 seneki önceki fiyatlarına bak telefonların bir de şimdi kaç TL olduğuna bak ondan sonra telefon piyasasını biliyorum muhabbeti etmeye çalışırsın...
|
Daha düşmedi mi bunun fiyatı. 3 bin sıcaksa 5 e mi alıyodunuz normalde. Sittin senedir 3 bin lira zaten
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 18 Nisan 2019; 18:43:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 18 Nisan 2019; 19:15:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|