Şimdi Ara

Xiaomi mi 8 migros (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
10.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende note 4 var, hiç bir sıkıntı yaşamadım ya da yaşadıysam anlayamadım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universty3 kullanıcısına yanıt
    Bu mi9se'ye özel hocam. Sistem bu banları kapatıyormuş. Band20 4gnin en yaygın olduğu hat. Haliyle en uzağa gidebilen. Kırsalda baz istasyonuna yakınsanız yine sıkıntı çekmezsiniz. Eğer baz uzaksa 4g sıkıntılı olabilir, yavaş olabilir.

• Cevaplar için teşekkürler.

• aqhuan kullanıcısına yanıt
    Kapanan diğer 6 band hangileridir?

• universty3 kullanıcısına yanıt
    Hıcam bildiğimmkadarıyla vodafonede sıkıntılıymıl band 20 diğer operatörlerde heralde o bant yok. Yanlıl biliyorsam affola.

• Buradan alip almanyaya gitsem sikinti olur mu çekme sorunu yaşanir mi?

• agritux kullanıcısına yanıt
    Hatırlamıyorum ama Çin içerisinde kullanılan bantlar ile hindistanda kullanılan bantlardı. Kapananlardan Türkiye içi kullanılan sadece band20 vardı hocam.

• hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Almanya içi sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama IMEI problemi orada yok diye hatırlıyorum. O yüzden siz IMEI atılmamış alın ki band20 de kullanılabilsin. Zaten IMEI atmasanız da 4+4 ay sıkıntısız kullanırsınız telefonu.

• Bende IMEI işini kendim yapmıştım eski telefona. Hiçbir sorun yok, İzmir'de rahat kullanıyorum, Turkcell Telekom Vodafone hepsini kullandım. Redmi note 4x idi model.

• geldimi hocam ürün. sanal getirdimi.
  • aqhuan kullanıcısına yanıt
    imei ile 7 ayrı band ne alaka hocam ??
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Dediklerine göre zaten mi9se için IMEI atmak bir istisnaymış. Aslında atılmıyormuş. Bir şekilde atmayı başarıyorlar ama işlemci kendisini korumaya alıyor, bunları da 7 adet bandı kapatarak yapıyor. Aslında IMEI atıldı diye şebekeyi kesiyor, fakat ülkemizde kullanılmayanları kapattığından bizi etkilemiyor. Band20 hariç. Yine tüm xiaomi modellerine IMEI atmanın yolunu buldular fakat o da aynı şekilde 2 hatlı telefonlarda 1.sim slotunu blokluyor. Sadece sim2 çalışıyor ve sd kart falan okumuyor o yöntemle yapılırsa. Kısacası kendisini kapatıyor işlemci.

• quote:

Orijinalden alıntı: aqhuan

Dediklerine göre zaten mi9se için IMEI atmak bir istisnaymış. Aslında atılmıyormuş. Bir şekilde atmayı başarıyorlar ama işlemci kendisini korumaya alıyor, bunları da 7 adet bandı kapatarak yapıyor. Aslında IMEI atıldı diye şebekeyi kesiyor, fakat ülkemizde kullanılmayanları kapattığından bizi etkilemiyor. Band20 hariç. Yine tüm xiaomi modellerine IMEI atmanın yolunu buldular fakat o da aynı şekilde 2 hatlı telefonlarda 1.sim slotunu blokluyor. Sadece sim2 çalışıyor ve sd kart falan okumuyor o yöntemle yapılırsa. Kısacası kendisini kapatıyor işlemci.
    Arkadaş doğru yazmış. Facebook ta baya reklamı dönüyor. Hrs servis teknoloji hizmetleri diye bir yer yapıyor.

• quote:

şimdi bu sanırım yanlış bilgi veriliyor yada ben yanlış biliyorum çin ve hindistan için üretilen mi9se var bir de global mi9se var . çin ve hindistan için üretilen diğerine göre daha uygun olan mi9se de ve mi cihazlarında yazılımsal değilde donanımsal olarak desteklemiyormuş band 20(800mhz)yi. yazılımsal olarak diyorum çünkü çin-hint cihazlarına yazılım yükleyerek globale çevrilebiliyor fakat donanım olarak band 20 olmadığı için dolayısıyle band 20 olmuyormuş bilmem anlatabildin mi

• belo3 kullanıcısına yanıt
    Sen nerdesin dostum ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberti2

Sen nerdesin dostum ya
    Buralarda

• oski32 O kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim sizinkinden bağımsız. Çin versiyonu için konuşmuyorum. Global olan içi konuşuyorum. IMEI atıldığı zaman 7 adet band kapanıyor cihazda. Bunların içerisinde Çin bandları ile diğer global bantlar var. Ülkemizde kullandığımız band20 de aynı şekilde kapanıyor. Zaten cihazlar kapalı kutu satılıyor ve IMEI için uzaktan bağlanıp atıyorlar. IMEI atmadan önce sorguladığınızda band20 göeünürken IMEI attırdıktan sonra görünmüyor. Bu işlemciye müdahale edildiği için oluşuyor. Normalde bu tür müdahalelerde şebeke kapanıyor cihaz şebeke almıyor. Ama mi9se için bu geçerli değil, sadece 7 band için şebeke kapanıyor. Geri kalan bandlar kapanmıyor. Açığı gibi düşünün.

• mi9 larda da imei değişikliği oluyor mu?

• quote:

Benim bahsettiğim sizinkinden bağımsız. Çin versiyonu için konuşmuyorum. Global olan içi konuşuyorum. IMEI atıldığı zaman 7 adet band kapanıyor cihazda. Bunların içerisinde Çin bandları ile diğer global bantlar var. Ülkemizde kullandığımız band20 de aynı şekilde kapanıyor. Zaten cihazlar kapalı kutu satılıyor ve IMEI için uzaktan bağlanıp atıyorlar. IMEI atmadan önce sorguladığınızda band20 göeünürken IMEI attırdıktan sonra görünmüyor. Bu işlemciye müdahale edildiği için oluşuyor. Normalde bu tür müdahalelerde şebeke kapanıyor cihaz şebeke almıyor. Ama mi9se için bu geçerli değil, sadece 7 band için şebeke kapanıyor. Geri kalan bandlar kapanmıyor. Açığı gibi düşünün.
    o zaman bir nevi koruma yapılmış çözebilirler mi boxla filan ee bu çakal satıcılar milleti kekliyo ozaman çin-hint versiyonu almakla hiçbir farkı olmuyor sanırım note 6 pro da da mı var bu durum bu durum olmayan yani band20 yi destekleyen cihazlar(kopyalanmış) hangileri biliyormusun? bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oski32 -- 24 Haziran 2019; 23:8:41 >

• |RS| kullanıcısına yanıt
    Şuan 1 kişi bunu halletti. Kendisi 330 lira istiyordu sanırım. 280 de olabilir. Fakat sim1 kullanılamıyor. Sadece sim2 kullanılıyor ve eğer sdkart girişi varsa o da kullanılamıyor. Çok avantajlı olmuyor yani. Belki önümüzdeki günlerde biraz daha gelişirse sistem olabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.